Jason Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Končno prihaja Gilera Nexus 500. Motor je (skoraj) enak kot pri Piaggiu X9 500. Ima 40KM in jo stisne nekaj čez realnih 160km/h. Ostalih tehničnih podatkov je še zelo malo, bo pa verjetno prva guma 15", zadnja pa 14". Motor naj bi se začel prodajati septembra 2003 (v Italiji seveda). Zadnje vzmetenje ima neko čudno rešitev, ki je še ne razumem prav dobro, betrobran pa izgleda nastavljiv po višini. Meni se zdi zelo lušten skuter, čepav nevem če ima v primerjavi z X9 kakšne bistvene prednosti. Me prav zanima kaj bodo v testih povedali. Na www.de.gilera.com si lahko preberete kratek opis in pogledate dve slikce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 :D lepo lepo, :D :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 je lepa še posebi spredi.sam tisti špegli na palcah glih ne pašejo. in kok bo kej cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 (popravljeno) Odspredaj me malo na Runnera spominja zadne plastike in rit pa so ko od speedfighta :) Pa se slikici :) :) Popravljeno Julij 23, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Ja, pa res v nos taka zgleda k runner, sam škoda k se je ne vidi v rit :rolleyes: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 23, 2003 Deli Objavljeno Julij 23, 2003 Meni je dober motorcek samo ogledala me malo motijo se mi nekam prevelika zdijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 ...samo ogledala me malo motijo se mi nekam prevelika zdijo Jih pa skrajšaš :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Jaz bi rekel takole: tresla se je gora, rodila se je miš. Saj ne rečem, tale športni dizajn je res lep, tudi 15" sprednje kolo je super. Kar pa se samega motorja tiče, ni ničesar novega, kot je že ugotovil Jason. Tudi teža skuterja je odločno prevelika, kot sem tudi že opazil pri ostalih maxijih. Kot sem že rekel enkrat za svojega X9 500, ene 20 - 30 kg manjša teža, pa ene 10 PS več - to bi pa bilo nekaj, ja... Ali pa naprimer mašina od Burgmana 650, pa geštel od Nexusa. Bomo še malo počakali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se