Codeine Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Od danes naprej deluje dodajanje datotek (Attach) k vaši objavi. Slednje pomeni, da se datoteka (tudi slike) prenese na naš strežnik. Velikost datoteke je trenutno omejena na 256 Kb. :D :D :D Prosimo vas, da ne pošiljate na forum datotek, ki kršijo avtorsko pravo oz. za njih nimate avtorskih pravic. ;)
manjak Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Ful dobr ste se tole spomnl, sem že probu. Svaka čast ;)
YZFgeorge Objavljeno Julij 24, 2003 Opozori Objavljeno Julij 24, 2003 Kje je že to, ko sem to prvič predlagal.......pa takrat zaradi varnosti baje ni šlo. <_<
Max Objavljeno Julij 25, 2003 Opozori Objavljeno Julij 25, 2003 Kje je že to, ko sem to prvič predlagal.......pa takrat zaradi varnosti baje ni šlo. <_< Stvari se ocitno malo spreminjajo :rolleyes: B) :P :D
Ice Objavljeno Julij 26, 2003 Opozori Objavljeno Julij 26, 2003 Stvari se ocitno malo spreminjajo :rolleyes: B) :P :D svasta! :blink: <_<
-pero- Objavljeno Julij 26, 2003 Opozori Objavljeno Julij 26, 2003 ...ni kej, življenski standard se tud v sloveniji počas dviguje :)
Thundercat Objavljeno Julij 27, 2003 Opozori Objavljeno Julij 27, 2003 ...ni kej, življenski standard se tud v sloveniji počas dviguje :) vplivi Evrope....
D.J. Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 (popravljeno) kr kul :) kje se pa vidi to priponko? sem dodal, pa nikjer nič? Popravljeno Julij 28, 2003. Popravil D.J.
-pero- Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 ...s čim si pa sliku to fotko, a si to na pc-u naredu al maš kak širokotn objektiv :huh:
Max Objavljeno Julij 28, 2003 Opozori Objavljeno Julij 28, 2003 Ker tam pise buy now bo prej shareware oz. limited time oz. demo ;)
-pero- Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 Tole je iz teme "Drugi stosi III"... ...nevem zakaj ne morm prpopat .pps fajla zato prosm ce iz .ppx nardite .pps... ...velikost datoteke je trenutno omejena na 256 Kb... ...in omejeno na formate... :huh:
-pero- Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 ...kaj pa več datotek hkrat v enem postu npr. 3 slike k niso na netu?
Noise Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Pero, v tem primeru moraš skupaj zazipat v enega... Ne gre drugače. Ali pa tri objave :D Codeine, mimogrede, thanx za implementacijo! To je res super!!!
-pero- Objavljeno September 4, 2003 Opozori Objavljeno September 4, 2003 (popravljeno) v temi intermot sem hotu dat namest logota banner ki je free naintermotovi strani >tuki< pa mi neče postat...evo.. ** Op. Admin: In zakaj bi bilo fajn dat na motosvet zastonj banner? :BUA: Popravljeno September 4, 2003. Popravil Noise Data
Tiger Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 spet ne morem prpopat slik :( pa velikost imam tapravo pa JPEG je (posnetki s digitalcem) grem na prebrskaj,dam sliko,če grem na preglej pokaže samo tekst in ga tudi pošlje brez slike :angry: kaj je narobe,probavam že eno uro vse mogoče pa nič ne rata :hmm: :BUA:
Noise Objavljeno September 6, 2003 Opozori Objavljeno September 6, 2003 spet ne morem prpopat slik :( pa velikost imam tapravo pa JPEG je (posnetki s digitalcem) grem na prebrskaj,dam sliko,če grem na preglej pokaže samo tekst in ga tudi pošlje brez slike :angry: kaj je narobe,probavam že eno uro vse mogoče pa nič ne rata :hmm: :BUA: Hmm, čudno, res čudno... je mogoče ful dolga datoteka?
Tiger Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Ne ni dolga datoteka.Slike sem celo pomanjšal na 600×400 da ja ne bi ble prevelike pa noče :huh: V prebrskaj pokaže kje se slika nahaja,ko pridisnem pošlji pa pošlje samo tekst :?
Noise Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Ne vem, sem probal na treh računalnikih in je bilo povsod OK, pa tudi ostali se te funkcije poslužujejo... hmmm... ne vem?
SiR Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Ne ni dolga datoteka.Slike sem celo pomanjšal na 600×400 da ja ne bi ble prevelike pa noče :huh: V prebrskaj pokaže kje se slika nahaja,ko pridisnem pošlji pa pošlje samo tekst :? Tiger, kakšno končnico ima datoteka (TIF, JPG, GIF, BMP, PCX, ...???) in koliko bajtov je velika?
Tiger Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Ima oznako JPEG(ne vem a je to isto kot JPG) Velika je pa 155.648 bajtov(sem slike prav zato pomanjšal,ker sem mislil da je to problem) LP.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se