Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

-pero- na codeina se obrni on ma to čez probaj PM.... :huh:

Objavljeno

Če je na Googlu, to še ne pomeni, da obstaja tudi na motosvetu :P :P :D :D :D No zdaj pa resno. Obstajalo je, vendar je zadevščina do nadaljnega ukinjena, dokler je zopet ne napolnimo s svežimi slikami. (staresoseževečkratodvrtelepress)

:D

Objavljeno

...kaj pa če bi bla galerija dostopna direkt in ne tko rendom kar se je pač tisti dan odvrtel in bi lahk mal poiskal v njej svoj najljubsi,najlepsi,sanjski motorček :huh:

Objavljeno

Če je na Googlu, to še ne pomeni, da obstaja tudi na motosvetu :P :P :D :D :D No zdaj pa resno. Obstajalo je, vendar je zadevščina do nadaljnega ukinjena, dokler je zopet ne napolnimo s svežimi slikami. (staresoseževečkratodvrtelepress)

:D

hehe codein 10 min po postu slučajno al...? B)
Objavljeno
...bi lahk mal poiskal v njej svoj najljubsi,najlepsi,sanjski motorček :huh:

Ga poslikas v svoji garazi in si naredis wallpaper, kaj bi se vec :rolleyes: pa se vozis ga lahko zares ;) :D

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Ozadja dneva so ponovno online... same sveže zadeve, novi motocikli itd. :yea2:

Ozadja v 800x600, 1024x768, 1200x960 in 1600x1200 so na voljo na prvi - vhodni - strani motosveta!

Objavljeno

...čaki a to so sam tko "daily" ...ne morš browsat :huh:

Objavljeno
...čaki a to so sam tko "daily" ...ne morš browsat :huh:

Jep... Da se vračaš na motosvet :)

Objavljeno
...a mislš da drgač se pa nebi -_-

No, tako imaš vsaj še en izgovor več :D

Objavljeno

Svaka čast Noisu in Perviju za tako lepo poslikane motorje z bogato dodatno opremo :D :D

Jaz bi samo opremo slikal, se mi zdi...

LP, El B.

Objavljeno

Danes je krasen fazerček 2004 med wallpaperji... 2004_yam_fz6_faz_4_tn.jpg

Objavljeno
Danes je krasen fazerček 2004 med wallpaperji... 2004_yam_fz6_faz_4_tn.jpg

meni kaže brevo....pa še to ...a je mogoč dostop do vseh slik ali samo vsak dan ene.... :hmm:

Objavljeno
meni kaže brevo....pa še to ...a je mogoč dostop do vseh slik ali samo vsak dan ene.... :hmm:

...men kaže fazerja...ja sam en wp na dan =se bojijo da bomo podawnloadal wp-je pa svoj forum nardil :hmm:

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno
...a jih je zmankal :hmm:

Hehehe, nikoli ne veš :afro1:

Objavljeno
...kaj pa če bi bla galerija dostopna direkt in ne tko rendom kar se je pač tisti dan odvrtel in bi lahk mal poiskal v njej svoj najljubsi,najlepsi,sanjski motorček :huh:

Hint:

ce pogruntas sistem urejanja slik za ozadja na motosvetu potem jih imas tudi takole ne-random:

recimo http://www.motosvet.com/galerija/desktop/i...000_01_1600.jpg

ti vrne prvo fotko fazerja 1000 od n-tih (koliko jih je pa vidis ko zmanjka zaporednih stevilk). nadalje ti http://www.motosvet.com/galerija/desktop/i...900_02_1600.jpg vrne drugo fotko tdm 900 od n-tih...

skratka ce se malo znajdes, prides tudi do stvari, ki ti jih motosvet ne servira direktno na pladnju.

Objavljeno

...in mimogrede, prva fazerjeva 1000 res seka. :notworthy:

• 8 mesecev pozneje...
Objavljeno

No sej na tak nacin tudi jst pobiram dol ozadja ker malo krat mi rata da prou vsak dan grem na motosvet.com, zmeri kar na forum. :rolleyes:

No in ponavadi pobiram pac kar je, bmw, yamaha in naletim na 6 do 13 wallpaperjev od vsakega motorja. Zdej sm pobiru dol od novega zx636r 2005 in sm jih dubu 29! :wacko: Ma ni malo prevec? :unsure: Kaj pa ce bi kako hondo enkrat tolko dali? :xx: :ph34r:

Ok ok, ku da nism reku.. ze grem.. :lol: ne me tepst

Objavljeno

zato ker moreš tudi tm pr ........desktop/img800/...... dat, ne samo na koncu

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!