Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Gledal Man on Fire (Denzel Washington, Christopher Walken, Marc Anthony (se mi zdi da je on)). Eden boljših filmov sploh in za moje pojme najboljši v zandnjih 2 mesecih. Najbolj se mi dopade režija (fleši ROX).

9/10

P.S. priporočam čim prde v kino

Objavljeno
iščem možnost ogleda filma Secretary (letnik 2002). V kinu ni, a ga je kdo videl valjati se v kakšni nemarni videoteki?

PS: vem, da je dober :naughty:

speči, poglej, posodi .)

Objavljeno
vidu daleč najbolj originalni zakol bad-guya v filmu The Punisher. Kaznovalec ga namreč barabina z nožem zabode od spodaj v brado, tko da se rezilo vidi skozi odprta usta, vrh se pa zarine v nebo ustne votline ... mljac :D

MLJAC???

Objavljeno

Hola!

Včeraj gledal NOVO. Meni zelo všečno, ker "Posvečen Les" ni imel prav nič zraven :) Torej če vas mika malce drugačen "poletni" film, je to kar prava zadevica. Predvsem pa se na ogled postavi Anna Mouglalis...

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Spiderman 2 (zelo dolgčas), Man on Fire (zelo dobro - celo element rahlega realizma), CatWoman (joj joj joj, ktera beda,.. mijau,. če nisi fan Hale Bary oziroma če ti ni na spisku 10 strani sexati s temnopolto žensko - ne gledat tega v kinu).

Na kratko,.. sploh ne vem kdaj bom šel kaj v kino gledat... v kinu bi namreč želel denar nazaj.

Objavljeno

je kdo od referenčnih gledalcev filmov ogledal konstrukt z naslovom MICHEL VAILLANT ?

Spiderman2: dost dolgočasn. No, vsaj razkrije se bejbi, da smo lahk mal hrepeneli in stokali ob taki pristni junaški ljubavi :)

Objavljeno

Hola Simči,

glihkar sem ga DL z WinMXa, moram najt še podnapise (hja, francoski film), ti bom potem povedal...

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Včer ogledal Helenco na preizkušnji.

Prav kjut filmčič. Mi je bil prijazni pastor zlo všeč ;)

Objavljeno

Besna!!! :angry: Nikjer v LJ ne igra nesinhroniziran Garfield. :angry: :angry: :angry:

Alla :angry:

Objavljeno

Alla : downloadaj ga z neta ali pa kak znanec če nimaš povezave.

Slika in sound; je zadovoljiva. B)

Objavljeno

to ALLA: jaz mam boljši predlog ... gremo na bike pa v Anglijo :OK:

Objavljeno

Garfield v DVD-rip obliki še ne obstaja <_<

Jasno, DVDja še ni ...

Objavljeno
speči, poglej, posodi  .)

sem imel na disku pa sem zbrisal. beden film, ne priporočam...

Objavljeno
je kdo od referenčnih gledalcev filmov ogledal konstrukt z naslovom MICHEL VAILLANT ?

Spiderman2: dost dolgočasn. No, vsaj razkrije se bejbi, da smo lahk mal hrepeneli in stokali ob taki pristni junaški ljubavi :)

Sm gledal MICHEL VAILLANT v koloseju. Nekaj dobrih posnetkov dirkanja in lepi avti. Vsebina pa mi je obupna. Namesto, da bi pošteno dirkali, delajo sabotaže, se izrivajo iz ceste in se tudi malo streljajo. :BUA:

Nekako v sitlu Fast and furious, Torque ...

Objavljeno

Helenca na prevzgoji .. :OK:

Dekleta zgoraj brez 2 .. :lol:

Morilci stare gospe .. :lol1: :lol:

Shrek 2 & Privlačna soseda pa še sledita ... B)

Objavljeno
Shrek 2 pa še sledi ... B)

ok, se vidiva .... a ti moram pomahat s platna? B) :lol1:

Objavljeno

Špartanec :BUA:

Dawn of the dead - o zgodbi ne bi izgubljal besed, ker je oznaka slab remake prelepa. STvari so čist na novo, ideja jasno enaka (kakšna pa bo), je pa ena stvar - rojstvo malega zombija, kar je do sedaj obdelal le Jackson ampak malo drugače - tam sta se dala dol dva zombija, tukaj pa je rodila nosečnica, ki je postala zombi. In še to - po novem so ti stvori precej bolj agilna bitja, gibljejo se s skoraj večjo hitrostjo kot pa "normalen" človek.

Chronicles of Riddick - zanimivo. Dune klon, jasno slabši ampak za ljubitelje SCIFIja obvezno.

Objavljeno
ok, se vidiva .... a ti moram pomahat s platna? B) :lol1:

Zaželjeno je ... ;)

Oh, Symči ... :004

Objavljeno

Privlačna soseda - full uredu, priporočam!!! :OK:

Objavljeno

a je kdo ze gledal alien vs. predator?

Drgac pa punciher je dobr film,man on fire tud,spartanc tko tko...

Morm pa se pogledat Collateral,alien vs. predator...

Objavljeno

kill bill vol. 2 :OK: sm ga gledala pred 1 mescem pa dans spet na dvd... sej je dobr no... sam nevem a se men zdi al fuuulll slabš igrajo kot v vol. 1 ... ma eno hudo sceno k ni za slab zelodc :D pa... nevem precej drugačna je kot vol.1 ... sicer pa po pričakovanjih ... :P

zlp, skw0

Objavljeno
Privlačna soseda - full uredu, priporočam!!! :OK:

Gledal danes dvakrat :lol1: , joj kake scene so notri :) , vsekakor priporočam.

Objavljeno
Gledal danes dvakrat :lol1: , joj kake scene so notri :) , vsekakor priporočam.

men ga noče emule dol potegnt :cry:

Objavljeno (popravljeno)
men ga noče emule dol potegnt  :cry:

:topic:

Priporočam, da uporabiš torrent, al pa počakaš, da ga bo. Je totalno vredno :yea2: .

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno

garfield :OK: men se zdi super za nasmejat

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!