BaTeMaN Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 AvP sem gledal. Večina ljudi ga šimfa.. da je ripoff in ne vem kaj.. jaz sem pričakoval podn in bil pozitivno presenečen. Popolnoma zabaven film, skoz neki dogaja, sicer predvidljivo, ampak kaj pričakujete po 4 alienih (tokrat umirajo lažje kot kdajkoli prej) in pa predatorjih (tokrat so skoraj prijetni in nič več ugly MF)... :D Lepe akcijske scene(ki jih je za takevrste film definitivno premalo), lepi specialni efekti,.. Pač overall : 6/10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 Ajja, pa celo sanjače al kaj so sem šel gledat... :D Na kratko, sanjali niso le igralci.. ampak tudi režiser, producent,... par sramnih dlak in par jošk še ne naredijo filma.. jezus. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SkW0`` Objavljeno September 1, 2004 Deli Objavljeno September 1, 2004 :topic: Priporočam, da uporabiš torrent, al pa počakaš, da ga bo. Je totalno vredno :yea2: . sm dala dol na surpnovi... no ja no... pač film kot film za pogledat 1x ... drgač mi je dobrih sam par scen. tko k so se dokaj funny... več ko 1x pa ne bi gledala tega filma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 Kralj Artur - tud ok film, ni pa da lih dol padeš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 3, 2004 Deli Objavljeno September 3, 2004 Heist :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 Shrek 2 .... Sym - dobro špilaš ;) :notworthy: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 Kralj Artur - tud ok film, ni pa da lih dol padeš. Jaz ga tud gledal in sem istega mnenja... Ni slab, ampak sem že videl boljše :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 Sem bil pri Arthurju pozitivno presenečen. Zadeva izgleda zelo o.k. in dosti bolj verjetna kot oriđinale verzija, kjer res nisi bil 100% od kje se je ded na angleško priklatil. :yea2: No v glavnem, bolje od trenutne holivudske konfekcije (Shrek 2 izvzet). lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 ...no ja no... pač film kot film za pogledat 1x ... drgač mi je dobrih sam par scen. tko k so se dokaj funny... več ko 1x pa ne bi gledala tega filma. No jest sem ga gledal dvakrat zaradi...glavne igralke :P :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 4, 2004 Deli Objavljeno September 4, 2004 Aja, zadnjič sem gledal tud Jersy Girl. Film je bil prov žalosten, drugače pa vredi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Hellboy je prav luškan :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 luškana je Selma... :rolleyes: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 6, 2004 Hellboy je prav luškan :grim jap... kjuto :) prototip vase in v svojo ljubav zaljubljenega rockerja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Ta vikend sem gledal The day after tomorow... Mislim da ga bo težko kak drug presegel. Tak film je pa res edinstven. Mogoče ima konkurenco v kaki izmed resničnih zgodb :) Vsaj po zanimivosti gledanja. Definitivno odsvetujem ogled. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Ja mene tud Dan pojutrišnem ni nevemkolk prevzel...pa so tolk prčakval prihod tega filma v Kolosej-Lj .) No sej to ste mogoče že prekomenteral sam teme nism bral tko da me zanima kaj kot motoristi mislte o filmu Torque(upam da sm prov napisu naslov...tist film kao Fast&Furious z motorji)...jst ga namreč še nism gledu pa me fulllllll zanima kakšn je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 vse o torque ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Vse o Torque= ena Aprilia in nekaj japonsko/angleške konfekcije. Tisti z Aprilio potem namaha vse hudobce in dobi bejbo. :yea2: Sem ravno danes gledal Garfielda, sej ne vem, samo če nisi že prej Garfielda gledal ti ni čisto nič jasno kaj se dogaja, sicer je res, da zaradi dolžine filma niso mogli vsega pojasnit, samo lahko bi se bolj potrudili. Drugače pa dober film, samo zelo naporen, sem moral hčerki skoz razlagat, kaj se je naredilo. :wub: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Ravno gledala Arturja. Kolegica je rekla, da je žalosten film......hm, kaj pa vem, koljejo se, pa full velik jih umre. Verjetno ma prav....žalosten film. Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 6, 2004 Deli Objavljeno September 6, 2004 Ravnokar gledal My 3 F*** Holes are Ready. Dve petini dobri, tri petine zanič. Muhuahhauhuhaua... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno September 7, 2004 Deli Objavljeno September 7, 2004 ...jst ga namreč še nism gledu pa me fulllllll zanima kakšn je :) meni osebno preprosto bedn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno September 12, 2004 Deli Objavljeno September 12, 2004 Fahrenheit 9/11 Zelo dober dokumentarec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2004 Kill Bill 2 - boooriiing... vmes sem registriral eno uro lahnega spanca... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Cannibal Holocaust. Legendarno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno September 13, 2004 Deli Objavljeno September 13, 2004 Kill Bill 2 - boooriiing... vmes sem registriral eno uro lahnega spanca... :) sym, ti pa res nimas smisla za dobre filme :D :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2004 sym, ti pa res nimas smisla za dobre filme :D :D .) mah, enka je bla bolj dinamična in bolj cool. pa sem veliki fan od QueenTarantina, ampak ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se