Bizjak Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Hide and seek kr napet, razplet :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Hide and seek kr napet, razplet :OK: ← Še boljši konec :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Sin city, za ljubitelje stripov, sicer nism navdušen nad takšnimi filmi ampak ta je bil dobr, mogoče sem mal preveč pričakoval, glede na oceno na imdb-ju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Maj 10, 2005 Deli Objavljeno Maj 10, 2005 "Zona Zamfirovska" Priporocam ogled jugo-nostalgikom :OK: Komentar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Maj 29, 2005 Deli Objavljeno Maj 29, 2005 (popravljeno) Včiraj gledala ARE WE THERE YET ? in je res dober film, vreden ogleda .... B) Popravljeno Maj 29, 2005. Popravil bauca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Maj 29, 2005 Deli Objavljeno Maj 29, 2005 Včiraj gledala ARE WE THERE YET ? in je res dober film, vreden ogleda .... B) ← tudi jaz gledal in morm rečt, odlična komedija :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skubaduba Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Včiraj gledala ARE WE THERE YET ? in je res dober film, vreden ogleda .... B) ← Ce je pa to odlicna komedija :? , sem pa jst :alien1: :afro1: :closedeyes: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Ce je pa to odlicna komedija :? , sem pa jst :alien1: :afro1: :closedeyes: :blink: ← hehe, na IDBM ima User Rating: 3.5/10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 Talec, odličen film, priporočam :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 z včeraj na danes ponoči sm gledu en fuuul dobr film :OK: Naslov: Boj med podivjanimi glistami. žanr: Akcijski triller Pole sm se pa zbudu :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Hostage - boom boom konec,.. in krneki mladi psihopati vmes,.. meni ni všeč, vse preveč že videno.. negotiator meets die hard. Star Wars 3 - še več boom boom, Obi One ne zalizne Anakina, ko mu hoče izpovedat svojo ljubezen, med tem ko Palpatine, maha svoje čirule čarole, se neki vmes dogaja,.. ne vem,.. nisem več FAN,.. v glavnem,.. Luke Skywalker dočaka zibelko in gre na un bedni planet v "posvojitev" tak da se nekako preliva vse skupaj v četrti del, vse je tak kot mora bit... nič pretresljivega. Tolk je enaga preseravanja s temi svetlečimi lučkami, da te zadolgočasi že v 10i minuti Kakorkoli nič bat ker se tak al tak Lucas laže, ko je rekel da je to to in že veselo štrika ideje za "Vojno zvezd: Epizoda 0." Kjer bo carjeval YODA! Spektakularno indeed, razen če 61letnega Lucasa ne bo prej zmanjkalo moči,.. Boogeyman - ne bom omenjal,.. katastrofa brezvznosti, sicer ko sem razmišljal če izrežem end titles pa uvodno špico je filma celih 65minut,.. in nekako te ne more biti strah, ker je krneki... ampak v celem filmu naberejo celo za en odtisek roke krvi. Hudo bedn film. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 hehe, na IDBM ima User Rating: 3.5/10 ← imdb ni bil nikol pravo merilo, vsaj zame ne, men je komedija všeč, tko čist na izy film, pa en mal črnske humorike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bizjak Objavljeno Junij 5, 2005 Deli Objavljeno Junij 5, 2005 Hostage - ... Star Wars 3 - ... Boogeyman - ... se kr strinjam s tabo :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 11, 2005 Deli Objavljeno Junij 11, 2005 Včiraj gledala UGANI KDO PRIDE NA VEČERJO ?! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
seby Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Maratonci trče počasni krug :kva2: :lol1: :kva2: mislim neverjetno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 :lol1: :lol1: madagascar :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 (popravljeno) Batman: Begins :worship: To pa je film! Meni se je zdel odličen. Dobra zgodba, vse lepo razloženo, nič ne pretiravajo (vsaj za moje pojme)... Z zadnjima dvema deloma (Batman Forever in Batman & Robin), ki sta Batmana spravila na slab glas, se sploh ne da primerjat. Mene je ta film res presenetil v pozitivnem smislu, zato vam ogled močno priporočam. .) Hostage: meni se je zdel OK - zanimiv zaplet Are We There Yet: pač film za sprostitev, da daš mal možgane na off Popravljeno Junij 23, 2005. Popravil Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 9 orgazmov oz. 9 songs, njami :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 1, 2005 Deli Objavljeno Julij 1, 2005 Are we there yet? zna bit ful dober film za mal manj zahtevne...tak za sprostitev :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Julij 2, 2005 Deli Objavljeno Julij 2, 2005 Sin City :OK: :worship: Super mikro zgodbice... super "pičke" super zasedba super igra,.. dovolj krvi, sexa, orožja in drame,... bolj malo limoniranja,.. čisti hardcore od nejasnega začetka do samoumevnega konca :) HOČEM ŠEEEE PS: Se samo meni zdi da je Bruce Willis vedno bolj zrel za penzijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Julij 2, 2005 Deli Objavljeno Julij 2, 2005 vem,da sm mal pozn-ampak sm mislu da je good bye lenin bolši film,glede na to da je bil evropski film 2003 :hmm: pa glasba je ukradena iz amelie,to zamerim <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Julij 2, 2005 Deli Objavljeno Julij 2, 2005 Po dolgm času spet pogledu HOW HIGH :lol1: :lol1: :lol1: Ena najboljših komedij vseh časov :OK: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bizjak Objavljeno Julij 2, 2005 Deli Objavljeno Julij 2, 2005 Mr. and mrs. Smith, zgleda tko kt da so dobil Pitta pa Joile pa high budget pol so pa na hitr en scenarij skup spacal dal v obdelavo računalničarjem in je kar je, ni slab, dober pa tut ne :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Julij 5, 2005 Deli Objavljeno Julij 5, 2005 Kusturica ... :OK: ... spet je pokazal vse kar premore... in lokacija kjer so snemali --> da dol padeš ... B) Život je čudo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno Julij 7, 2005 Deli Objavljeno Julij 7, 2005 War of the Worlds :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se