Thundercat Objavljeno Avgust 12, 2005 Deli Objavljeno Avgust 12, 2005 http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/da_vinci_code/ Če koga zanima trailer filma Da vinci code.... :OK: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 House of wax..... :OK: :worship: odlična grozljivka, predvsem mi je všeč načelo neumikanja kamere ob tehnično težko izvedljivih scenah..... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 Srbo-Holywood style: Dragan Nikolić in ostali YU asi v posrečeni srhljivki Labirint :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bizjak Objavljeno Avgust 16, 2005 Deli Objavljeno Avgust 16, 2005 The Island, 2005 zanimiva zgodba, postavljena v leto 2019, recimo "mozna" zgodba... da ne bo spoilerjev; mal spomne na I Robot, pa ne zarad zgodbe ampak zarad "sponzorjev", Puma, XboX, Cadillac itd itd :rolleyes:; drgac pa velik akcije, high budget, pa ne rata dolgcas vmes... fajn za pogledat, pa se motoristicen prispevk je notr :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 17, 2005 Deli Objavljeno Avgust 17, 2005 :doze: ni več aktualno pa vseeno...Tu pa Tam :OK: veri gut (kranjsterdampress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 Mr. in Mrs. Smith - zabavno, sicer pa tipično ameriški film; predvidljiv, veliko streljanja in pretiravanja.. Joliejeva in Pitt pa igrata zelo prepričljivo :devil: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 19, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 Passion of Christ :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 19, 2005 Deli Objavljeno Avgust 19, 2005 Antony Zimmer :OK: , glavne moške vloge ZARES odlična Yvan Attal in Sami Frey, Sophie Marceau je pa kljub letom takaltak za :wub: AHHH :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skubaduba Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 The Skeleton Key :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Mr. & Mrs. Smith - :BUA: :SS ; na koncu sva z MM :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Charlie and the Chocolate Factory :worship: Zelo prijeten film - prava pravljica. Johnny Depp je odlično odigral svojo vlogo čokoladarja. V tem filmu je še bolj odbit kot ponavadi. Še en dokaz, da sta Tim Burton in Johnny Depp odlična naveza. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Mr. & Mrs. Smith - :BUA: :SS ; na koncu sva z MM :zzz: ← Prav želel sem si, da tega nisem napisal jaz... ampak... tole je kot Švarcenegerjevo nadaljevanje resničnih laži.... brez komičnih vsadkov, je pa res da komu sekata glavna junaka na genitalije bo to dovolj,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Mr. & Mrs. Smith ... nč posebnga, no jz nism spala, če ne druzga sm si vsaj učke spočila na, ... no sej vemo na komu :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Mr. & Mrs. Smith ... nč posebnga, no jz nism spala, če ne druzga sm si vsaj učke spočila na, ... no sej vemo na komu :blush: ← a si mene gledala, k sm par vrst pred tabo sedu? ;) Men je bil pa film kr všeeeeč :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Noup, me je Brad tolk očaral, da nism nobenga vidla ne pred sabo ne za sabo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Smithova...vsa priznanja. Po zares dolgem času ena stvar, ki me je pripravila do tega, da sem med filmom zaspal in so tudi detonacije samo prazno izzvenele nekje pri ledvicah. Za popizdit zanič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 Unleashed alias Danny the dog ... ponovno dober film by Luc Besson :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Avgust 29, 2005 Deli Objavljeno Avgust 29, 2005 film Saw...res hud film...no vsaj men :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 še ena streljačina se nam obeta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 še ena streljačina se nam obeta... ← Mene pa bolj zanima tale film od Nicolasa Cage-a: Ghost Rider :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Mene pa bolj zanima tale film od Nicolasa Cage-a: Ghost Rider :naughty: ← Pa ne more bit nicholas cage ghostrider :lol1: No ja.. al pa tut.. bomo vidli ko pride zadeva ven :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) Pa ne more bit nicholas cage ghostrider :lol1: No ja.. al pa tut.. bomo vidli ko pride zadeva ven :blink: ← Zakaj pa ne? Gone in 60 Seconds je pa kar dobro odšpilal. Pa menda so mu avtoni in podobne stvari pri srcu, in je večino kaskaderskih prizorov odigral kar sam... No, tako so mi povedali .) Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 film Saw...res hud film...no vsaj men :OK: ← couldnt agree more :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 komi čakam...T4 :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se