Skoči na vsebino

Kino - priporočila in debatni krožek :)

SiR

Priporočene objave

28. novembra 2005 se nam pri Mladini obeta kri.. :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fear and loathing in Las Vegas... :OK:  :worship:

:OK:

trenutno Dune na POPTVju :P

:OK: :OK: :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hud film :OK: Jacku Nicholsonu je ta vloga prov pisana na kožo.

Zanč sm gledu film Pot v pogubo na pop tv , kjer ima vlogo Tom Hanks. Film je bil res ful hud :OK:

Popravljeno . Popravil bassko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Canadian Bacon. Z malo potrpljenja do politične satire oz. dokumentarca s skrito kamero. SarcSarc. TrueTrue.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4je bratje meni zelo niso bili všeč... film k en tom&jerry - pač fast and furious brez avtov...

dukez of hazzard za mlade do 12 let in mlade po srcu do 7 let

ta zadn zorro,.. dolgočasen, sploh ne pritegne, preveč domišlijski za pravljico,.. bad guys WIN!!! ampak ne na platnu

zadnji harry potter,.. komaj zdržal do konca... a vseeno nisem mogel zaspat

9 orgazmov... nisem mogel gledat, ker me je minevalo do sexa za naslednje 5 let

supercross ... slabšega filma nisem gledal 100 let ampak ena punca mi je bla všeč, pa sem pač gledal dalje, nikol ne veš če bo pokazala kaj kože al ne.. ampak je ni...

deuce bigalow nisem zmogel pogledat do kraja,.. amsterdam tematika je bila vredna rahlega nasmeha

revolver joj, film ki bi rad bil dokumentarec oz. akcija oz. hočejo neki modrovat o prevarantskih poslih in povezavi z šahom krneki.... v glavnem pogledal sem pa je šla dobra ura lifa v črno luknjo

doom - smešno.. in patetično

ampak zadnji 3je deli south parka so popravili vse, tako da mam spet upanje,.. :D

in nisem slabe volje tole napisal... mam še vedno upanje, da bo še kdaj kak dober film za pogledat :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ampak zadnji 3je deli south parka so popravili vse, tako da mam spet upanje,.. :D

hehehe ... :OK:

se pravi ciljaš na : 910 - follow that egg, 911 - ginger kids, 912 - trapped in the closet ...

yeah - tom criuse won't come out of the closet ... :lol1: :lol1: :lol1: ... and then i pull out my gun ... :lol1: :lol1: :lol1:

kaj bo šele jutri ... :lol: ... ko bomo osvobajali Willzyx-ja ... :lol:

sam - šmrk - :cry: - šmrk - ... pol bo še sam eden in spet konec sezone ... - šmrk - :cry: - šmrk -

.

.

.

ah ja - priporočam ... Almodovarja ... sta me prevzela Tacones Lejanos in Carne tremula

Popravljeno . Popravil Nata
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Warm springs ... kr kul.

Drgač pa od risank: Wonder Showzen :OK: ni za moraliste in puriste... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!