Pravokotar Objavljeno Januar 8, 2006 Deli Objavljeno Januar 8, 2006 Težko bi temu rekel debata... Maš res. Lahko bi se pa rekel cca 160 strani/cca 1600 komadov komentarjev. Ni glih nevemkaj, za začetek pa vendarle. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHERIFF Objavljeno Januar 8, 2006 Deli Objavljeno Januar 8, 2006 Lahko bi se strinjal, saj tudi jaz mislim, da ni le enosmerne razlage, samo jaz mislim, da je ful velik poudarek na tistih dveh ekstremnih polih(fear, love)....torej na binarnem sistemu življenja, s katerim se Darko ni mogel sprijaznit....torej ali izbereš črno ali belo....kot da drugih barv ni...in pa še seveda tisti 'nagon' ,ki te vleče....torej tisti 'vodni črv', ki ga je vlekel..... @PEPE; pardon,signor...but still... Dark, Darker, Darko.... Še nekaj, zelo priporočam vsem, ki imajo dober humor in obvladajo angleščino...... Dave Attell-Skanks for memories 10/10...my modest opinion... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Januar 14, 2006 Deli Objavljeno Januar 14, 2006 broken flowers :BUA: najslabši film kar sem jih pogledal (letos :rolleyes: ) je bil pa outlaw Josey Wales toliko boljši :OK: You have any food here? All I have is a piece of hard rock candy. But it's not for eatin'. It's just for lookin' through. When I get to likin' someone, they ain't around long. I notice when you get to dislikin' someone they ain't around for long neither. I didn't surrender, but they took my horse and made him surrender. They have him pulling a wagon up in Kansas I bet. Fletcher, there's an old saying: To the victors belong the spoils. There's another old saying, Senator: Don't piss down my back and tell me it's raining. You're wanted, Wales. Reckon I'm right popular. You a bounty hunter? A man's got to do something for a living these days. Dyin' ain't much of a living, boy. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Januar 16, 2006 Deli Objavljeno Januar 16, 2006 ... gledal HOSTEL,... just a movie... pričakoval sem veliko veliko hujši film, ker okol tega filma je en velik BOOOM,.. ampak ni nič posebnega, za vsakogar, ki je že videl vsaj 2 grozljivke do danes... čeprav, ta nima nekega fanatičnega norca, ki ubija vsepoprek ampak,.. no def. za boljše živce in želodce a vseeno,.. je to samo še en film,.. KAJ PA ČE JE VSE RES??? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 16, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 16, 2006 Everything is Illuminated - luštkano, fajn gledljivo, na koncu mal 'dol pade', pa vseen: ok muvi. + dodam še juhu-hu: zdownloadani Hellraiser od 1 do 8. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DarkDewil Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 Ste že gledali Malega Piščančka? zanima me zato, ker v predfilmu, ki se s podnapisi, napiše na koncu: Govorili bodo slovensko, pa me zanima če veste če je sinhroniziran ali ne.. :? hvala LP :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Januar 20, 2006 Deli Objavljeno Januar 20, 2006 (popravljeno) Ste že gledali Malega Piščančka? zanima me zato, ker v predfilmu, ki se s podnapisi, napiše na koncu: Govorili bodo slovensko, pa me zanima če veste če je sinhroniziran ali ne.. :? hvala LP :yea1: Gledal nisem, vem pa, da je sinhroniziran. Glavnemu junaku posodi glas Matjaž Javšnik. Najbrž lahko več informacij izveš na http://www.kolosej.si. Popravljeno Januar 20, 2006. Popravil Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 Gledal nisem, vem pa, da je sinhroniziran. Glavnemu junaku posodi glas Matjaž Javšnik. Najbrž lahko več informacij izveš na http://www.kolosej.si. Glede na to da je sinhroniziran v slo se ga splača gledat???:? K ponavad s tem sm pokvarjo film :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Glede na to da je sinhroniziran v slo se ga splača gledat???:? K ponavad s tem sm pokvarjo film :hmm: Da. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Nej mi en pove če se splača gledat Žago II Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Hud film :OK: vsajtkopiševvikendu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Nej mi en pove če se splača gledat Žago II Preden greš gledat drugi del, poglej prvega, ker bi lahko rekel, da je dvojka "nadaljevanje" enke. Sam so pa tako kruti prizori pa bolane psiho finte, da sem si moral pri par prizorih z rokami prekrivati oči. Pred tem sem to nazadnje delal, ko sem bi star 10 let in sem gledal Exorcista (Izganjalca hudiča) :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Glede na to da je sinhroniziran v slo se ga splača gledat???:? K ponavad s tem sm pokvarjo film :hmm: sem gledala ..prav luškan filmček.. tak da tisi ki imate radi risanke , kar v kino. :OK: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 Usodna prevara :OK: :OK: :OK: Kar v redu film, nepričakovani zapleti/razpleti.... Munchen :OK: :OK: :OK: :OK: Super film, ampak netipičen za Spielberga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 6, 2006 Deli Objavljeno Februar 6, 2006 o jebemti, kaj nas še čaka to pomlad.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Februar 7, 2006 Deli Objavljeno Februar 7, 2006 Usodna prevara trenutno moj favorit v 2006 :D Ampak, koji k*** rinejo v tak film neko Jennifer Aniston, ki nikogar ne prepriča v nič... še sreča da sta Owen pa Belucciin Cassel talenta do kraja :) Res dobro... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 Sreda, 08. 02. 2006 (slovenski kulturni praznik, dan odprtih vrat) 10.00 Kekec, Slovenija (Jugoslavija), 1951, 90' r Jože Gale i Matija Barl, Frane Milčinski, France Presetnik 12.00 Vesna, Slovenija (Jugoslavija), 1953, 95' r František Čap i Alice Cimperman, Metka Gabrijelčič, Franek Trefalt 14.00 To so gadi, Slovenija, 1977, 96' r Joe Bevc, i Radko Polič, Dare Valič, Jože Horvat 16.00 Sreča na vrvici, Slovenija, 1977, 82' r Jane Kavčič i Matjaž Gruden, Mitja Tavčar, Nino De Gleria 20.00 Na papirnatih avionih, Slovenija/Jugoslavija, 1967, 75' r Matja Klopčič i Snežana Nikšić, Polde Bibič, Štefka Drolc Klopčič :OK: kinoteka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 B) High plains drifter :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Gleda Saw in Saw 2,.. dobro narejena filma,... res dobro. Sem že čisto opustil te "grozljive filme" ampak tole pa je res dobro.... ideja, igra, preobrati,... zgodba, ideja,.. vse mi je zelo všeč,.. čeprav se mi ne zdi fer, da majo eni ljudje več možnosti za preživetje kot drugi. Recimo, ne vem če obstaja človek, ki bi se rešil iz prve pasti v dvojki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaiser Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Gleda Saw in Saw 2,.. dobro narejena filma,... res dobro. Sem že čisto opustil te "grozljive filme" ampak tole pa je res dobro.... ideja, igra, preobrati,... zgodba, ideja,.. vse mi je zelo všeč,.. čeprav se mi ne zdi fer, da majo eni ljudje več možnosti za preživetje kot drugi. Recimo, ne vem če obstaja človek, ki bi se rešil iz prve pasti v dvojki. Ja tale je bla pa res kruta... al oko, al pa življenje.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 23, 2006 Deli Objavljeno Februar 23, 2006 a je kdo gledal Hostel, ta film? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 a je kdo gledal Hostel, ta film? :hmm: Gledal in rečem, da je pač 1/2 punčk švoh oblečenih + pijača + droge. Malo ugrabitve panike,... kr nekega žaganja, klanja, rezanja, tud motorka mal zapoje... Še bolj nadnaravno glupi razplet zgodbe,.. in čisto kr neki,.. Sem bil zelo razočaran. Veliko BOOMa okrog ničesar... sicer pa definitivno ni vreden kino ogleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Gledal in rečem, da je pač 1/2 punčk švoh oblečenih + pijača + droge. Več kot zadosten razlog za ogled muvija. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Gledal in rečem, a je pri temu sodeloval tarantino ali bo šele pri 2. delu? ne razumem spljoh :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Hoja po robu (Walk the line).Dober film,dobra glasba ni za žagpljubce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se