BC Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 The gauntlet Eastwood vs. the hogs :D Now, can you handle it, or do I have to write it out in braille and shove it up your ass? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Februar 27, 2006 Deli Objavljeno Februar 27, 2006 a je pri temu sodeloval tarantino ali bo šele pri 2. delu? ne razumem spljoh :blink: Quentin is credited as 'presenter' and is one of a few exectutive producers which means he threw some of his own money towards the budget. I also heard a rumour that he helped Eli Roth polish the script up before filming began. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 Cheaper By The Dozen 1 / 2 :OK: :OK: :lol1: :lol1: Hostel :blink: :o :worship: je za pogledat definitivno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Marec 5, 2006 Deli Objavljeno Marec 5, 2006 Hoja po robu (Walk the line).Dober film,dobra glasba ni za žagpljubce. :OK: PS: že vlečem muzko dol :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Crash - super film. Film zajema vse živo; o družbenih slojih, rasizmu, o strahu pred tujci, nestrpnosti, sočustvovanju,... Syriana in Zvesti vrtnar - pretresljivo ampak poučno. Priporočam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Crash - super film. Film zajema vse živo; o družbenih slojih, rasizmu, o strahu pred tujci, nestrpnosti, sočustvovanju,... Sej zato je pa dobil oskarja za najboljši film :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Marec 6, 2006 Deli Objavljeno Marec 6, 2006 Sej zato je pa dobil oskarja za najboljši film :D Jap :D So že vedl zakaj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Jap :D So že vedl zakaj :OK: Osnova za film, je ameriški vsakdan :) Ampak filma je odličen. Sam da Pederska gora... ni dobla tega oskarja... ffs. Jao, tista gora je enako dosadna ko angleški pacient,... ki je najbednejši film kdajkoli nagrajen............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Marec 7, 2006 Deli Objavljeno Marec 7, 2006 Osnova za film, je ameriški vsakdan :) No, pa ne samo ameriški (kot da je pa povsod drugje kaj dosti drugače) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Marec 9, 2006 Deli Objavljeno Marec 9, 2006 No, pa ne samo ameriški (kot da je pa povsod drugje kaj dosti drugače) :rolleyes: ja no ne vem,... v Rogaški ravno, kjer jaz živim,.. nima vsak pek pištole, niso policaji do kraja fukjeni, se ne bojimo sočloveka,.. ni ravno getto vs rich vs police,.. in krneki... no... res nebi šel, tak daleč, da bi se primerjal,.. morda je to bolj prestolniška tematika, tu tega ni, je pa res, da bi eni za napredovanje,... naredili vse... ostalo, pa je hvala bogu zaenkrat še le v filmu... ne vidim rasne nestrpnosti na tej bazi, ne vidim, da bi tujci pri nas že vse delali, da bi policaji bli tako pogubni in pogumni hkrati,... da ne bom spet rekel, ampak JUST A MOVIE... se dogaja,.. ampak, ne v taki meri... :fredy: tak, da hvala bogu zaenkrat je DOSTI DRUGAČE. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2006 Jao, tista gora je enako dosadna ko angleški pacient,... ki je najbednejši film kdajkoli nagrajen............ Meni je ingliš pejšnt čisto kul ... stvar okusa pač. tudi gora mi je kul. Čakam prvo gejevsko razkritje na motosvetu. ;) Hoja po robu (Walk the line).Dober film,dobra glasba ni za žagpljubce. menij e bil super. sem ga v soboto gledal čisto sam v dvorani, kar pomeni, da sem lahko na ves glas prepeval in plesal pred platnom ... škoda, da mi kondukterka ni mogla prinest še kitare, bootsov špičakov in klobuka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 12, 2006 Deli Objavljeno Marec 12, 2006 ...priporočam... V Koloseju, (na levi); :hmm: 10 metrov raznovrstnih, čokoladnih kroglic! :OK: :OK: Tam sem bil pred dvemi dnevi, pa me še sedaj želodec jebe! :grim :( :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 ....neki na temo Brokeback Mountain.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceso Objavljeno Marec 14, 2006 Deli Objavljeno Marec 14, 2006 hostel je zakon! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 17, 2006 Deli Objavljeno Marec 17, 2006 (popravljeno) Walk a line (glihar sem picmihala do rač.)...iiiii kako lep film...iiii...oh, skor sem mal robček rabla :wub: ....soulmates :yes: ...ja všeč mi je bil...sicer mi pa country nikoli ni bil odvraten. Munchen....bože bože...doooogčas...brez vsebine....in hudičevo dolg...kaj je hotu sploh povedat?....reklama za MOSAD in nasploh židovsko trmo, ki je ne moreš plačat?...to ve vsak, ki je kdaj bral kakoli o Izraelu...ta poolimpijska fešta pa je bila mnogo bolj napeto opisana v Radarju. SAW 1,2,....dobra zamisel...pač pravljica... kako lahko en bolnik na vozičku vse to skupi zorganizira in kako se mu vse poklopi je brzveze razmišljat....sicer pa jest ne maram krvavih grozljvk, ker me res ne iteresira kako se žaga roko (ali Je bila noga :? ...sem mižala)...čist v detajle in kako točno se skalpel zariva v oko, inkako se brska po črevesju in išče ključ....BLJAK Popravljeno Marec 17, 2006. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2006 - od Bertoluccija - The Sheltering Sky. Odličen muvi. Zame skor čista desetka. - naci erotični eksperiment Salon Kitty. Artsy, zanimiv koncept. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Marec 27, 2006 Deli Objavljeno Marec 27, 2006 (popravljeno) Včeraj gledal Hostel. Je kul, čeprav sem notri pričakoval več Tarantina ... ampak saj je bil samo producent. Grozljivka in ideja je pa kul. München gledal samo na divx, dobro da nisem šel v kino. Beda. Še en film kako so Židje bogi ... sporočilnost pa ... kakšna sporočilnost? Morda to da njihovi lastni minerji ne znajo dimenzionirat količino eksploziva. :D Ampak morda sem pristranski, meni gre itak na jetra da v vsakem filmu kjer je poroka - vidim židovsko poroko, kot da jih je v ZDA 80%, ne pa 2% ... smotano je, vsiljivi so. Mir nej dajo. :devil: Popravljeno Marec 27, 2006. Popravil cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 28, 2006 Deli Objavljeno Marec 28, 2006 we kdo kdaj bo to v kinu? :blush: http://www.youtube.com/watch?v=-TSWaKWiAhY...&page=2&t=t&f=b Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2006 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2006 we kdo kdaj bo to v kinu? :blush: http://www.youtube.com/watch?v=-TSWaKWiAhY...&page=2&t=t&f=b Gejša Memoirs of a Geisha romantična drama Na sporedu od: 2.2.2006 - Ljubljana 2.2.2006 - Koper 2.2.2006 - Celje 2.2.2006 - Maribor upam, da še vrtijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 29, 2006 Deli Objavljeno Marec 29, 2006 Gejša Memoirs of a Geisha romantična drama Na sporedu od: 2.2.2006 - Ljubljana 2.2.2006 - Koper 2.2.2006 - Celje 2.2.2006 - Maribor upam, da še vrtijo ka me zajebavaš al si butast? :eek: to ni isti film!!!! :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Pravkar gledal World's Fastest Indian. Dober film. :OK: Bikerski film tako rekoč ... in ni trapast kot Torque & Biker Boyz. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 3, 2006 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2006 danes ob 20:10 - blutvajnšpricer saga nujen ogled :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno April 3, 2006 Deli Objavljeno April 3, 2006 Kung Pow: Enter the Fist Huda komedija, parodija na Azijske kung fu filme :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 4, 2006 Deli Objavljeno April 4, 2006 danes ob 20:10 - blutvajnšpricer saga nujen ogled :devil: danes ponovitev ! :OK: in malo predfilma VINOPIRI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 danes ob 20:10 - blutvajnšpricer saga nujen ogled :devil: A si šel gledat? Kako se ti zdi :D Sem ga dvakrat gledal. (V bistvu sem moral, ker so ga delali cimri in kolegi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se