Einherjar Objavljeno Februar 25, 2003 Deli Objavljeno Februar 25, 2003 8 milj imam tudi jaz doma in moram povedat, da je stvar cisto brez veze... polno nekega nakladanja, v principu pa en masiven puhel film, ki bo uspesnica zaradi M&Ma. Skoda denarja, se doma sem malo razmisljal ali bi ga sploh do konca gledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Februar 25, 2003 Deli Objavljeno Februar 25, 2003 ...Skoda denarja, se doma sem malo razmisljal ali bi ga sploh do konca gledal. Si moral pokovko celo pojest, pa si gledu film do konca... :oops: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Februar 25, 2003 Deli Objavljeno Februar 25, 2003 moja malenkost pravzaprav obozuje S. King-a ampak samo dokler je na papirju :roll: tud Zeleno miljo sem prebrala (preskocila del, kjer so scvrli Delacroixa :arrow: al kako se ze napise??).. Točno, Chris - Delacroix. Prevod naslova tistega res pretresljivega poglavja je "Huda Delacroixeva smrt". Prav gotovo najbolj srhljivo in značilno kingovsko napisano poglavje Zelene milje. Kingovo mojstrstvo je prav v globokem in neusmiljenem mikastenju človeških čustev pri opisih grozljivih dogodkov. Delacroixevo strašno trpljenje v filmu še zdaleč ni bilo tako grozljivo in do potankosti prikazano kot v knjigi. Je pa film zelo natančno sledil Kingovi predlogi, s tem, da so izpustili nekaj obrobnih zgodb. Celo brez njih film traja 3 ure in 8 minut, vendar čas mine, kot bi mignil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 Je že kdo, po možnosti ljubitelj srhljivk, gledal "Ghost Ship"? Mnenja? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 pravijo da je brez veze :?: končno sem pa pogledu irreversible, tako tako, sploh ni tako grozen, kot se je zdel drugim, čeprav 1. scena in še ena malo pozneje totalno razturita, všeč so mi dolgi kadri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 5, 2003 Deli Objavljeno Marec 5, 2003 Predlagam da vsak oceni film, ki ga je gledal z + (plusom) saj bomo tako lažje vedeli ali je film dober in kako dober je!!!! + - film odsvetujem ++ - film je pogojno priporočljiv +++ - film je dober ++++ - film je zelo zanimiv +++++ - ta film morte vidt Če res ne gre drugače lahko dodate še 1/2, kadar se med dvema ocenama ne morete odločiti!!!(opomba:+++++1/2 ne obstaja :P )!!! Ciao,by Pero Ej!!Zvezdice ste pozabl!!!! :D :D :oops: :roll: 8) Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Jest sem gledala Catch Me If You Can. Konec te zanesljivo ne zamori. Lahkoten in prijeten film. Alla Definitivno poleg Obilne grške poroke eden najboljših filmov v zadnjem času!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) +++++++++ Ful priporočam... sicer se že izteka pa vendarle.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Magnolija Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Je že kdo, po možnosti ljubitelj srhljivk, gledal "Ghost Ship"? Mnenja? :roll: Jaz sem ljubiteljica vseh filmov .... med drugim tudi srhljivk ... in sem gledala Ghost Ship ... je ful dober film ... na koncu je malo nekega filozofiranja ampak je legenda :roll: Pa tebi ? :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 A ni ta the Ring kao ena grozljivka Gledala .... super film :) Kjub temu da je grozen je pa tudi malo smešen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 A ni ta the Ring kao ena grozljivka ampak samo KAO :lol: Še enkrat poudarjam - oglejte si japonski original, z naslovom "Ringo"... Razlika pa je ?! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Od tega je sicer že skoraj dve leti, pa vendar: je kdo gledal The Green Mile? Sam sem najprej prebral knjigo, nekaj dni zatem pa gledal film. Dober film, še boljša knjiga... Zelena milja - eden najboljših filmov, kar sem jih videl... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2003 Še enkrat poudarjam - oglejte si japonski original, z naslovom "Ringo"... Razlika pa je ?! :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Marec 7, 2003 Deli Objavljeno Marec 7, 2003 ... in sem gledala Ghost Ship ... je ful dober film ... na koncu je malo nekega filozofiranja ampak je legenda :roll: Pa tebi ? :idea: Ga še nisem gledal, ampak ga bom - glede na tvoje mnenje. :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Magnolija Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 ... in sem gledala Ghost Ship ... je ful dober film ... na koncu je malo nekega filozofiranja ampak je legenda :roll: Pa tebi ? :idea: Ga še nisem gledal, ampak ga bom - glede na tvoje mnenje. :wink: :D Vredno ogleda .... priporočam da vmes NE ješ :P :x :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
airy Objavljeno Marec 8, 2003 Deli Objavljeno Marec 8, 2003 Jest sem gledala Catch Me If You Can. Konec te zanesljivo ne zamori. Lahkoten in prijeten film. Alla Definitivno poleg Obilne grške poroke eden najboljših filmov v zadnjem času!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) +++++++++ Ful priporočam... sicer se že izteka pa vendarle.... :wink: Sn bil na koncu kar šokiran, ko sn videl da je po resničnem dogodku sneman. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 Vceraj gledal Ghost ship - lustkano... mal dolgo, ampak se splaca pogledat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Marec 10, 2003 Deli Objavljeno Marec 10, 2003 Vceraj gledal Ghost ship - lustkano... mal dolgo, ampak se splaca pogledat... Sem ga gledal 3 tedne nazaj pa se mi ni zdel kej posebnega. Dobre fore vsebine pa nobene. Za tiste k imate pa dobre želodce si pa oglejte kakšnega od Friday The 13Th ali Yason X ali pa Halloween Resurrection (2002) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Vceraj gledal Ghost ship - lustkano... mal dolgo, ampak se splaca pogledat... Sem ga gledal 3 tedne nazaj pa se mi ni zdel kej posebnega. Dobre fore vsebine pa nobene. Za tiste k imate pa dobre želodce si pa oglejte kakšnega od Friday The 13Th ali Yason X ali pa Halloween Resurrection (2002) UUUU... Jason X je noro dober - se posebi bi rad dobil masko njegovo!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 UUUU... Jason X je noro dober - se posebi bi rad dobil masko njegovo!!!! A ta originalno ( hokej ) ali tisto pol k se mu mal predela na koncu. A se gdo spomne Demonov ,Bad Taste (slab okus) in Moj sosed je vampir. Sami nori filmi imam pa samo Bad Taste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 UUUU... Jason X je noro dober - se posebi bi rad dobil masko njegovo!!!! A ta originalno ( hokej ) ali tisto pol k se mu mal predela na koncu. A se gdo spomne Demonov ,Bad Taste (slab okus) in Moj sosed je vampir. Sami nori filmi imam pa samo Bad Taste. Uno k se predela - k je taka "kromirana" Seveda se spomnem teh filmov, to so bli cajti, ko sem videl vse grozljivke (?) v ljubljanskih kinih, in teh ni bilo malo. A se spomnis Phenomena? Muska je bla not od motorheadov, Iron Maiden itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Magnolija Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Vceraj gledal Ghost ship - lustkano... mal dolgo, ampak se splaca pogledat... 8) 8) jp 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2003 Ghost Shit - ime pove vse :)) Dva plusa in pol... Komaj gre skozi... I want my money back... Dve dobri fori (zajla + "I'm a collector"), drugo pa nic tazga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 Ghost Shit - ime pove vse :)) Dva plusa in pol... Komaj gre skozi... I want my money back... Dve dobri fori (zajla + "I'm a collector"), drugo pa nic tazga... Se strinjam.....če bi bil film narejen tako kot tisti flash back kaj se je zgodilo.....bi bil ravno prav dolg in napet..... :lol: :twisted: .....No, ja....ocena......dva plusa..... (videli smo tudi že slabše......) Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 Narejen na isto sceno kod VIRUS ki je bil v soboto na TV . Sam da je bil tuki en virus iz vesolja k si je kr sam naredu vojsko enih robotov.Na konc so pa ladjo potopil pa je blo vsega konec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Marec 17, 2003 Deli Objavljeno Marec 17, 2003 Včeraj sem gledal Ghost Ship. No ja, nekaj srednjega, nič posebej srhljivo. Je pa hecno, da "The Collector" kljub svojim sposobnostim ne zna/zmore variti... :roll: :lol: Einherjer, Phenomena (Phenomenon?) imam pa menda doma v DivX formatu nekje na disku. Je v filmu igrala Jennifer Connelly (še v precej mladih letih)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se