Port Folio Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 TO! Hvala - iščem ta film že miljon let, odkar se je davnega leta kaj-pa-jest-vem-kdaj predvajal na tv-slo, pa si nism zapomnu originalnga naslova :) Jst sm ga že iskal pa ga ni nikjer za dobit Tv pa tolk slabo gledam razn športa, da ga verjetn tudi ne bo za dobit! Ima kdo kkšno idejo, kje bi se dalo dobit tako stare filme, ki jih ni ne na torrentih na netu in tudi ne v videotekah, ker so pač slabo gledani! :? :? :? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno December 10, 2006 Deli Objavljeno December 10, 2006 Ne zamudite Kekca danes ob 200h na POP TV. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 Punch-drunk love v nedeljo ob 1:40 na Pop tv ;) meni zelo všečen film :worship: neobičajna vloga za Sandlerja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno December 13, 2006 Deli Objavljeno December 13, 2006 American Pie 5: The Naked Mile http://www.imdb.com/title/tt0808146/ res dobr film, sam sm ga 2x gledov :OK: Škoda sicr da ni nobenih starih igralcov...sam useen je fajn film :D , se ga splača pogledat. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno December 15, 2006 Deli Objavljeno December 15, 2006 Novi Bond je pa res frajer! :OK: Akcija 2 uri in pol! Js sem užival. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 I Bought A Vampire Motorcycle [1990] The Sun: Just as silly as it sounds but twice as funny. motorji, ki laufajo na kri. zlo zabavno. še enkrat thanks za film :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno December 17, 2006 Deli Objavljeno December 17, 2006 eragona ne gledat svinjarija brez primere.. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 Sicer malo pozno, ampak sem si le pogledal dokumentarec o MotoGpju Faster in morem rečt, da je hud, tako da priporočam ogled vsem moto navdušencem :). Res zelo zanimiv in dobro narejen, eden izmed redkih dokumentarcov pri katerem nisem zehal. Pa zaključek je dober, ko vprašajo enega iz MotoGp ekipe, če tud sam vozi motor, pa reče "No, its fucking dangerous isnt it :D" Baje obstaja tud nadaljevanje Faster & faster, sam ga nisem nikjer našel. Tegale pa se da staknit iz torrentspy-ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno December 18, 2006 Deli Objavljeno December 18, 2006 (popravljeno) Se javiš da greš z mano al ka : Veš da moram rečt da me je strah, da vidim če se kdo javi da gre z mano ;) Jaz se tui javim :D Poleg vseh ostalih... =D Popravljeno December 18, 2006. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 19, 2006 Deli Objavljeno December 19, 2006 Cannibal - The musical :OK: funny :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Lihkar pogledov Children of Men - zame kot fana (post)apokaliptičnega žanra si film zasluži oceno odlično. Dokaj realno je prikazano, kaj bi se zgodilo, če bi civilizacija kot jo poznamo propadla in Velika Britanija postane zadnje pribežališče beguncev s celega sveta in kako "človeško" z njimi ravna vlada. Sicer se film rahlo distancira od knjige avtorice P.D. James, samo se nam režiser Alfonso Cuarón oddolži z dobro režijo in dolgimi neprekinjenimi kadri, ki gledalca res popeljejo v središče dogajanja. Za :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno December 21, 2006 Deli Objavljeno December 21, 2006 Bond,James Bond.(Lodzel Mul je pussy). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Happy feet (Vesele nogice) :OK: Še ena izvrstna risanka, smeha polno, odlična glasba :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist76 Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Lep pozdrav.... Mene pa zanima en naslov enege starege mislim da avstralske nadaljevanke. Ponavljali so jo na SLO pred cca letom dni. Ali tako nekako. Zgodba je o zenski ki se je porocila v ameriki, ko se je zaljubila...moz se je na poti v avstralijo ponesrečil in umrl. Ona pa je podedovala farmo in skrbi. Sama je ostala s 4 hčerami. Ne morem in ne morem se spomnit naslova. A se bo kdo od vas mogoče spomnil? Hvala lepa in lepe praznike in veliko uzitkov ob gledanju filmov ali nadaljevank v novem letu! D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 talladega nights :lol1: will ferrell :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 the rainbow and the serpent :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 "Kratki stiki"-groza,obup...(po želji dodajajte pridevnike) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 28, 2006 Deli Objavljeno December 28, 2006 BORAT joj budale!!!! za pogledat pa pol takoj zbrisat, če bi šu v kino .....hmmm...... :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 29, 2006 Deli Objavljeno December 29, 2006 Što je muškarac brez brkova :OK: Priporočam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 The Departed Scorsesejeva mojstrovina :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Dons gledal Rocky Balboa, nism pričakoval kej posebnega, samo sm bil zeeeelo pozitivno presenečen, film je vreden ogleda ali dolpotega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 Emperor of the North Pole meni odličen film z dobrima igralcema Lee Marvinom (No1) in Ernestom Borgnine :eek: (Shack/zavirač) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 The Hills Have Eyes - mutanti, krampi, kri, sekire, šibrovke, kri, bejzbol kiji, kri...... :OK: :OK: Pa spet kri, kri in kri,... Dokaj dobra,nagraužna grozljivka. :OK: (Sploh je še nisem pogledav do konca,rabim prostovoljko,da bi me za rokco držala! :P :grim ) Pokol z motorko - začetek. Ne vem,sem najbrž pričakoval več. Men dober film je Wrong Turn :OK: No, od grozljivk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Januar 6, 2007 Deli Objavljeno Januar 6, 2007 Dons gledal Rocky Balboa, nism pričakoval kej posebnega, samo sm bil zeeeelo pozitivno presenečen, film je vreden ogleda ali dolpotega Mene je pa razočaral. Ne da se primerjati z Rockyjem 1, 2 in 4 (Dolph Lundgren), ki so taboljš filmi! Se mi je zdel tako čuden. Prva ura je kr neki uvod, potem 10 minut filma mal trenira, potem je pa naslednje pol ure dvoboj. Pa tudi tisti črnec, s katerim se boksa, se mi je zdel zelo slab igralec. Udarci, ki jih dobita v ringu so tudi slabo posneto - prav vidi se, da čisto mimo mahneta, kri iz ust pa vseeno šprica! :D Malo slikovnega gradiva: :) Rocky I Rocky IV Ivan Drago (Lundgren) Rocky VI uuuu bed :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Januar 7, 2007 Deli Objavljeno Januar 7, 2007 Apokalipto (Apocalypto) :OK: Ena beseda-ODLIČNO :worship: [attachmentid=89326] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se