_Fingi_ Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 a ti to misliš francoski taxi :D morm dobit ta film :grim ja francoski taksi :D ameriškega še nism gledov, pa me niti ne mika kej preveč :) drgač se ti pa nej nč ne modi, ne boš nč zamudu če ne boš gledov :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno April 25, 2007 Deli Objavljeno April 25, 2007 taxi 4 je res polom, je samo eno dirkanje z taxijem na začetku pa še to samo po ravnem, jaz tudi upam da bojo naredli kaj boljšega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno April 29, 2007 Deli Objavljeno April 29, 2007 Pisma iz Iwo Jime in Zastave nasih ocetov od Klinca VzhodnoGozda...zelo vsec...priporocam pa ogled v naslednjem zaporedju...naj prej Iwo Jimo in nato se Zastave...se leps poklapa... lp flox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 ...spet gledal Delicatessen............................še vedno okusen :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 Binove počitnice :BUA: ! Nasmejal sem se na tistem mestu,ko se šlepa,pol pa prehiteva skupino kolesarjev. Drgač pa nič posebnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 Pogledal Blood Diamant. Film sploh ni tako slab. Hollywoodski film (akcija in to...) z dokaj realnim prikazom (no, vsaj zdi se mi tako) bede v Sierra Leone. Priporočam ogled! :) Včeraj pa gledal Prestopnike z Bradom Pittom na poptv. Tudi prikaže grozote sveta, tokrat dogodke iz ameriških otroških zaporov - poboljševalnic. :closedeyes: Sam sem od filma več pričakoval... Me ni ne vem kaj navdušil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) Toplo priporočam Mr.Bean Holiday in 300 in sm slišu da tudi Spider-Man 3 dobr film!!!!!!!!!!!!! Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil aljazz26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 Za "nekoliko" mlajše gledalce že. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 Ja, 300 kar orng hara! Ogromno krvi in pretepancije z meči,sablami,kopji in ostalo kramo! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Življenje v rožnatem - življenska zgodba Edith Piaf Eden boljših filmov kar sem jih videl. Uradni napovednik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Spiderman 3 :) drama... GrindHouse :D še nisem čist dojel, kar sem gledal, bo treba še enkrat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 12, 2007 Deli Objavljeno Maj 12, 2007 Življenje v rožnatem - življenska zgodba Edith Piaf Eden boljših filmov kar sem jih videl. Pravkar prišel iz kina, se globoko strinjam. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 ojla mam mal velik uploada na partisu... pa mi dajte kak nasvet za kak hud vojaški film rad bi še kak dobr film kot so te filmi : saving privat ryan, thin red line, enemy at the gates.... če ma kdo kako idejo... kar dobrodošlo :OK: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) Dokumentarec Cocaine cowboys :OK: samo gledaš in se čudiš gromozanskim vsotam denarja, podkupljivosti, načinu poslovanja, ekonomiji, spremebah ki jih je prinesla droga, načinu življenja preprodajalcev... Res zanimivo za pogleat :D Skoraj ne moreš vsega verjet če ne vidiš... Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 In na koncu sigurno piše, da je posnet po čisto resničnih dogodkih, a ne? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Maj 17, 2007 Deli Objavljeno Maj 17, 2007 (popravljeno) ojla mam mal velik uploada na partisu... pa mi dajte kak nasvet za kak hud vojaški film rad bi še kak dobr film kot so te filmi : saving privat ryan, thin red line, enemy at the gates.... če ma kdo kako idejo... kar dobrodošlo :OK: LP Tale ja kar krut: Platoon Pa veliko znanih igralcev v njem igra. :P Pa tole tudi: Jarhead Ta je bolj nov. .) Popravljeno Maj 17, 2007. Popravil Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žejni Objavljeno Maj 18, 2007 Deli Objavljeno Maj 18, 2007 Letters from Iwo Jima Flags of our faders Drugačen pogled na vojno.Priporočam ogled obeh filmov,enega za drugim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Maj 19, 2007 Deli Objavljeno Maj 19, 2007 sicer je nadaljevanka, sam se vseen gleda kot film...Band of Brothers :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 20, 2007 Deli Objavljeno Maj 20, 2007 Danes dal skozi Pan`s labyrinth. Je nekašnja fantazijska drama, čas dogajanja je 1944 po koncu vojne v Španiji. Neka punčka gre z mamo v neko oporišče kjer je njen očim komandant tabora in je ful krut. Tko da nima glih lepo življenje in se zateka v nek pravljični svet, kjer naj bi bila neka princesa.... Bla bla naprej, fajn film, kvalitetno narejen, splača se pogledat :), pa nisem pristaš dram, sam tale se mi je res dopadu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Maj 21, 2007 Deli Objavljeno Maj 21, 2007 In na koncu sigurno piše, da je posnet po čisto resničnih dogodkih, a ne? :doze: a dokumentarec? hmm nič takega ne piše, ker o vsem tem govorijo morilci, švercerji, piloti, vozniki hitrih čolnov... prebivalci miamija floride...... nič ni OLEPŠANEGA, če to misliš... definitivno dober objektiven dokumentarec... vem, pa seveda ne, kar je res, ker nsiem bil poleg... Pan`s labyrinth Hud film, čeprav me malo moti... povezave z "nebesi in tem pravljičnim svetom", je pa krut, surov itd... pač armi-movie z dodatki... :). Ma moti me kr veliko zadev, ampak glede na visoke ocene in pompa okrog filma, ampak kljub vsemu praznimi dvoranami... ne bom šel dlje. :) V glavnem, pomoje kr... realnost, ko imajo psihopati moč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Že gledal kdo Pirate s Karibov 3? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 ... pa mi dajte kak nasvet za kak hud vojaški film Brotherhood of war. Korejski film, se splača pogledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Gledal : 300 hmmmm na kratko dober, ker sem pa pred njim pogledal original različico z leta 1962 in mi je bila dosti boljša "I love old movies" no 21th tehnology :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_TommY_ Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 gledu pirate nazadnje v kinu :D zabavno drgač sem pa dons gledu doma, the dukes of hazard: the begining :D tut zabavno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Maj 29, 2007 Deli Objavljeno Maj 29, 2007 eragon-KR NEKI slaba zgodba slabi kostumi polhn napak ne priporočam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se