flight69 Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 hmm,.. ktera grozljivka je grozna sploh? mislim, GROZNA, da te prestraši do amena, da te je strah gledat, ne sam tisti ogabni vmesni vložki,... Res tega med novimi filmi skoraj ni vec...men je bil "No vacancy" kar ok, kar se tice tistega obcutka "tesnobe", vsaj prva polovica filma... Drugac pa koncno spet en dober "western" - 3:10 to Yuma Moja sicer zraven zaspala - ko salta tv itak vedno na hitro preskoci program, kjer je kdo na konju in strelja, v upanju, da sem jst spregledal, na sreco mam pa ocitno neke posebne senzorje za to vgrajene :whistle: Tokrat pa ni imela sans. Sem bil pa prijazen in je Monka lahko do konca pogledala ( je blo pet minut do konca ) :whistle: Lp! Flight Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Fredi Kruger je pa itak the one...name še vedno naredi vtis. Me pa zanima mnenje o Žagi na splošno, če bi kdo kej komentiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Fredi Kruger je pa itak the one...name še vedno naredi vtis. Me pa zanima mnenje o Žagi na splošno, če bi kdo kej komentiral. Prvi del ni neka huda strahota. Drugi in tretji del sta pa kar OK. Vsaj meni! Je enih par takšnih prizorov,ko je veliko krvi,rezanje in lomljenje kosti. Ni pa tistega filinga,ki bi te cev film držal v neki grozi. Menda je že Saw4 na vidiku? Če te je strah gledat Žago,se prostovolno javljam,da te držim za rokco! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kreda Objavljeno Oktober 11, 2007 Deli Objavljeno Oktober 11, 2007 Prvi del ni neka huda strahota. Drugi in tretji del sta pa kar OK. Vsaj meni!Je enih par takšnih prizorov,ko je veliko krvi,rezanje in lomljenje kosti. Ni pa tistega filinga,ki bi te cev film držal v neki grozi. Menda je že Saw4 na vidiku? Če te je strah gledat Žago,se prostovolno javljam,da te držim za rokco! .) :winkiss: No, nisem misla kot kako je kruto in krvavo...bolj kot a je tole mogoče se res zgodilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 No zdejle pade Planet Terror potem pa ven na pivce ali dva :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 War :evilgrin: surf's up :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 Resident Evil: Extinction No ja. Prva dva dela sta bila bolj 'grozljiva' :) Glede na konec filma, bomo gledali tudi četrti del. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 12, 2007 Deli Objavljeno Oktober 12, 2007 War :evilgrin: Dober film :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 surf's up :D Jap se strinjam! Res je dober! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Chuck and Larry :OK: Sandler kul kot ponavadi, Jessica pa... :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Chuck and Larry :OK: Jessica pa... :wub: :wub: jao si me mogu spomnt, še posebi tm ...... (ali so prave ali ne) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 Premonition. (Sandra Bullock) Zanimiv film :) Malce kompliciran na zacetku, ampak se postopoma vse skristalizira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 že dolg nism noben film gledu :( :( :( :BUA: :BUA: :xx: :wacko: :wacko: :glare: :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 Planet Terror. Odbit horror-zombie film :worship: Hudo zabavno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Oktober 16, 2007 Deli Objavljeno Oktober 16, 2007 Menda je že Saw4 na vidiku? Premiera 25 okt. Planet Terror. Odbit horror-zombie film :worship: Hudo zabavno. Ena boljših komedij zadnje čase. lesenanogapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 18, 2007 Deli Objavljeno Oktober 18, 2007 Ravno sem si ogledala Evan Allmighty :) Ni pretresljivo dober, je ravno toliko, da si clovek malce na zabaven nacin popestri vecer ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 1408 Sicer precej dober film, vendar prav nič groziljiv in srhljiv tako kot so ocenili kritiki :huh: Se ga pa splača pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 A ste že gledli Saw 4? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Oktober 28, 2007 Deli Objavljeno Oktober 28, 2007 Ravno sem si pogledala film Amazing grace. (suzenjstvo v Veliki Britaniji) Super film! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 29, 2007 Deli Objavljeno Oktober 29, 2007 En zlo vredu film je Saveing Grace :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2007 Deli Objavljeno Oktober 30, 2007 Treba je spet pogledat Lessie se vrača... bom spustu suzu radostnico, ko pride nazaj pred domač prag :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 electra glide in blue sm pred kratkim gledu (1973) drugač pa me zanima če je kdo že gledu death proof http://www.youtube.com/watch?v=JUEbUybyjK8 YouTube - Death Proof Trailer (Best Version) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 o Tarantinovem zadnjem smo mel debato par strani nazaj.... gledal.... The Heartbreak Kid (2007) PODN! Ne vem kak so naši prevedli... pa saj je vseeno... Stillerjev podn. Iz komedije v komedijo manj zabavn.... "seriusly"...do it... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 o Tarantinovem zadnjem smo mel debato par strani nazaj.... res je sm najdu glede dialogov je res hud film to pa je tut to :whistle: no ples ni bil slp dons zjutri sm gledu sunshine dobr film Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Me pa zanima mnenje o Žagi na splošno, če bi kdo kej komentiral. hmm, saw.. men osebno eni najbolših filmov. kar se tiče te zvrsti. saw 1, mi je še zmer najbolši izmed vseh 4ih. je pa v vsakem nekaj zanimivega.. ampak vseeno mi je zaključek v enki daleč najbolši :worship: 4ka mi ni bila nič kaj preveč posebnga. tist prizor je mal bolj tak.. ko ji vleče lase na tist valj.. in ji potegne mal skalp :whistle: hehe.. v prejšnjih delih mi je bil zanimiv prizor ko osebek brska po inekcijah.. to je blo kr mal bl tko za vidt.. :D ne najbolš.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se