Skoči na vsebino

Husqvarna 125 SMS

Priporočene objave

Objavljeno

Js kupujem Huso 125 SMS, pa ne vem kva se bolj splača, al rablen, al nov pa star model.

Pa tu je čudn d, ga noben ne prodaja. Pa cene se mi zdijo tut mal visoke :angry: ,

a je to normaln za supermoto.

Prosil bi za koristne nasvete.

Hvala! :)

Objavljeno
Js kupujem Huso 125 SMS, pa ne vem kva se bolj splača, al rablen, al nov pa star model.

Pa tu je čudn d, ga noben ne prodaja. Pa cene se mi zdijo tut mal visoke :angry: ,

a je to normaln za supermoto.

Prosil bi za koristne nasvete.

Hvala! :)

EVO TKO JE !!

Js mam huso wre 98 letnik pa je zmerom neki da morš šraufat! Zagledal pa js osebno na netu tud nism nobeno! Zgleda da jih tud ni velik oz. soploh ni! Če kupš novo pa so mi rekl da tud ni zmeri najbol, k maš lahko od začetka že probleme z no! Drage so res! SM pa ni nč velik dražji od WRE(govorimo o 10K)!

JE PA MOTOR OD 125 NAJBOLŠA ENDURA(razn EXC)! ZVOK JE PA TUD KOT OD KROSLE PA MOČ JE TUD DOBRA ČE GA ODPREŠ NA ENE 30kM!!

Objavljeno

Js bom zihr kupu SM, sam mal morm se nasparat. Sej js bi se itak sam pu cest vozu, tko d mislm d je SM

najboljs za tako stvar. U trgovinah ti pa itak neki pudtaknejo, da se ti sf***. :angry:

Objavljeno

dva sošolca sta mela wre 125 letnik 2000 pa nista mela nobenih večjih problemov.servisi na 4000km,pa bo vse ok.

rabljene so drage ravno zato ker jih je malo,novo pa sploh ne vem če boš dobu

Objavljeno

ej če ma kiri kako sliko naj jo da gor kr me zanima kak zgleda!!!Ker še je nisn vido!!! <_< <_<

Objavljeno

jst mam cel husqvarnin plakat... ;) :)

Objavljeno

kaj se te španaš!!!Jaz pa ga nimam!!! :P :P :D :D

Pa sem še vedno zadovoljen z slikami na netu!!! :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

SM 570 R NOX ??? al je 450 R?? :ph34r:

lustkana stvarca... :wub:

Objavljeno

fantje to pa je LIFE!!!!se splača živet!!! :D :D B) B)

Objavljeno

ma neki je blo govora da so z ventili problemi!

Objavljeno

14.jpg

Takšen je pa moj kmx!!! :D :D Sam da je bol čist pa da je bolj ohranjen!!! :P :P :D :D

Objavljeno

pa neregistriran... :P

Objavljeno

Pubec ne mi simfat mojega bivsega motorja ker je bil cudovito ohranjen :angry: Drgtac je pa to na vrhu Krima par let nazaj :ph34r:

Objavljeno
Pubec ne mi simfat mojega bivsega motorja ker je bil cudovito ohranjen :angry: Drgtac je pa to na vrhu  Krima par let nazaj :ph34r:

yep. good old times :P :unsure:

Objavljeno

eh saj ni frke!!!vse je ql!!!mal sn se pošalo!!!

Daj opiš mi ga malo ker jaz mam čist istega!!!

letnik:

prevoženih:

kolk si dal(sit):

končna:

pa kaj si menjal na njem!!!Pa seveda kak si zadovoljen z njim!!!??? :unsure: :unsure:

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!