aerox Objavljeno Avgust 1, 2003 Deli Objavljeno Avgust 1, 2003 na internete piše da en bolše potegne, drugi da je bolj močn, eh nevem ke vse še ze pa mi naj nekdo reče v čem je sploh razlika? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuteras Objavljeno Avgust 1, 2003 Deli Objavljeno Avgust 1, 2003 ti jst nimam pojma sam vem kdaj je kaka baba voljna :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 1, 2003 Deli Objavljeno Avgust 1, 2003 Razlika je v tem da bos pri Poliniju placo malo vec firmo ko pa pri Malossiju.Finte pa ni ker je obojno isto :) Samo da ma pac polini srebrne glave malossi pa crne :) To pa je tudi vse :) :) :) Za moje pojme se je vedno Malossi bolsi bil in bo :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Avgust 2, 2003 Deli Objavljeno Avgust 2, 2003 popravek: Tudi malossi ma srebrne glave, ce bi mu digitalca bi slikov mojo :P lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 2, 2003 Deli Objavljeno Avgust 2, 2003 na tvojmum mestu bi 100% raj malossija kupu! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Železni so Poliniji za odtenek boljši, aluminijasti so Malossiji za dva odtenka boljši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Železni so Poliniji za odtenek boljši, aluminijasti so Malossiji za dva odtenka boljši. E tocno to je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se