batzajla Objavljeno Avgust 2, 2003 Deli Objavljeno Avgust 2, 2003 evo dons sm mel ful srečo in sm s prjatlom nekak pršu v ekipo kranja in pol smo se 5h vozil (ekipno) in je blo res hudo. je pa res da te zadeva precej zmatra.... a je kdo gledal?al pa v kšnmu drugmu mestu?k dobim kabl za fotoaparat nalimam kšno slikco gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 lepo. Se vozi s kakimi spodobnimi karti ali so kosilnice ( btc, portorož, ... ) ? Mene že po kakšni vožnji vse boli, po 1 uri bi verjetno parkiral v boksih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Avgust 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 mašine so 4-taktne,mislm da 250ccm.za take namene čist ok,dvotaktnik bi preveč pokuru pa mogoč tud ne bi zdržal 5h navijanja.ta mašina pa lepo počas (no,tolk počas tud ne) ropota in bo vse prej crknl kot pa agregat več info na www.5rolkarting.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 in rezultat???? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirkac Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Batzajla, tuki si najdi slikce: http://www.foto-modlic.com/. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 ekipa kranja (se prav MI:)) je zasedla 6.-predzadnje mesto. glede na to da sva bla 2 čist novinca zravn (k sploh nisva tolk slabš vozila od ostalih),pa da mi je enkrat snelo gumo in sem nakrivil disk,da smo potem dobili drug kart k mu ni delal tist za kroge štet in so mogl zamenjat,da nam potem niso delale zavore (3x ven letu v gume-mam dokaz,modrico na boku) smo bli še kr dobri! važn da smo se navozil... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se