en_border Objavljeno Avgust 2, 2003 Deli Objavljeno Avgust 2, 2003 no jz sm zadnjic neki sprasvou zakaj mi gre tok pocas (70km) pa sm pol spucu fergazer pa gre zdj 88km/h po avtomobilskem stevcu ... no ampak men to ne da spati in me zanima da ni kej narobe ce mam 70 kit not pa gre komi tok na uro ? pa motor se dere k pr norcih ... no sj pospeske ma hude sam koncna pa ni lih vrlina ....pa se glede zvoka : zakaj bi se tok drl ? filtr mam pa navadn ... a je mozn da je kej kit zjeban kar se tice hitrosti k dere se ze od vekomaj :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Avgust 2, 2003 Deli Objavljeno Avgust 2, 2003 (popravljeno) Ja a mas sploh zobnike menjane? Jst mam zracn hlajenga typhoona, malossi 70gus+menjani zobniki, frgazar17,5 in navaden auspuh, gre realnih 90km/h(oz avtomobilskih in motornih) Ce po stevcu pr 80km/h nimas stabilnih obratov nimas menjanih, dere se ti pa najbrz zato ker mas ltf pr filtru alpa pocen auspuh(oz. skurjena podlozka pr dusilcu ali pri kolenu).. lp Popravljeno Avgust 2, 2003. Popravil Gloga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 dere se mu zato, ker ma for race-a ane?:D ta avspuh se pa dere ko svinjaaa. ce nimas menjanih zobnikov ti ne more it vec, ker to je zdaj isto kot da bi avto naprimer v drugi zgal nonstop. pol ko pa prestavis v tretjo pa gre se vec;) kiri skuter pa mas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 For Raci so ubijalski kaj se tice zvoka....Ce nimas zobnikov menjanih ni to to..lahko pa mas tudi tak lahke valcke in zato pa pospeske ubijalske pa koncne dobene pa se dere se zato tak po vrhu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
en_border Objavljeno Avgust 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 ja skuter je sr 50 (oz.70) ;) drgac pa dere se pomoje tut k je u avspuhu po mojem mnenju skurjena pena pa se zato k je for race ... drgac pa spele ne cist kul ampak cez ene dve sekunde ma pa pospeske ubijalske ...kok to menjalni zobniki stanejo pa to ? pa kje so sploh ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 ko ma For Race peno se dere zobniki pa so tam enih 18jurjov pa naprej gor(to je za mene veljalo cena mojih 28k :blink: :angry: :angry: ) Nahajao pa se tako je na spodnjih slikah samo to je pac tajfun :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 zaj ko si dal tote slike gor, bi lahko še dal od jelke si reko da si jo posliko, al pa daj vsaj link, daj vrži nam kost :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 ja cuj motor je celi poslikan :) Samo neonke pa ledice se niso in prej nebom dal gor slik dokler nebom mel vseh :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 aha, te pa zaj slikaj, ko je tema :) sej, vzami si cas, glavno da bos sliko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Zaj se mi nena da vec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se