Skoči na vsebino

70ccm for race mau prepocas ?

en_border

Priporočene objave

no jz sm zadnjic neki sprasvou zakaj mi gre tok pocas (70km) pa sm pol spucu fergazer pa gre zdj 88km/h po avtomobilskem stevcu ... no ampak men to ne da spati in me zanima da ni kej narobe ce mam 70 kit not pa gre komi tok na uro ? pa motor se dere k pr norcih ... no sj pospeske ma hude sam koncna pa ni lih vrlina ....pa se glede zvoka : zakaj bi se tok drl ? filtr mam pa navadn ... a je mozn da je kej kit zjeban kar se tice hitrosti k dere se ze od vekomaj :o

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja a mas sploh zobnike menjane?

Jst mam zracn hlajenga typhoona, malossi 70gus+menjani zobniki, frgazar17,5 in navaden auspuh, gre realnih 90km/h(oz avtomobilskih in motornih)

Ce po stevcu pr 80km/h nimas stabilnih obratov nimas menjanih, dere se ti pa najbrz zato ker mas ltf pr filtru alpa pocen auspuh(oz. skurjena podlozka pr dusilcu ali pri kolenu)..

lp

Popravljeno . Popravil Gloga
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dere se mu zato, ker ma for race-a ane?:D

ta avspuh se pa dere ko svinjaaa.

ce nimas menjanih zobnikov ti ne more it vec, ker to je zdaj isto kot da bi avto naprimer v drugi zgal nonstop. pol ko pa prestavis v tretjo pa gre se vec;)

kiri skuter pa mas?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

For Raci so ubijalski kaj se tice zvoka....Ce nimas zobnikov menjanih ni to to..lahko pa mas tudi tak lahke valcke in zato pa pospeske ubijalske pa koncne dobene pa se dere se zato tak po vrhu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja skuter je sr 50 (oz.70) ;) drgac pa dere se pomoje tut k je u avspuhu po mojem mnenju skurjena pena pa se zato k je for race ... drgac pa spele ne cist kul ampak cez ene dve sekunde ma pa pospeske ubijalske ...kok to menjalni zobniki stanejo pa to ? pa kje so sploh ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ko ma For Race peno se dere zobniki pa so tam enih 18jurjov pa naprej gor(to je za mene veljalo cena mojih 28k :blink: :angry: :angry: )

Nahajao pa se tako je na spodnjih slikah samo to je pac tajfun :)

DSC01809.JPG

DSC01811.JPG

DSC01813.JPG

DSC01814.JPG

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zaj ko si dal tote slike gor, bi lahko še dal od jelke si reko da si jo posliko, al pa daj vsaj link, daj vrži nam kost :) :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!