aerox Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 no včeri sn zlamal ključ in nimam rezervniga :( potem sma šla z fotrom hitro v maribor v europark k enemu klučavničari, ampak on ni mogo kluča kopirat, ker je na takem čudnem meste zlamam :( :( :( :( edina možnost je še zaj, je reko da naj grem v ponedelek na eno drugo klučavničarstvo poglejat, ki majo neki drugi stroj, tam bi naj mi potem baje lahko pomagali, upam da bojo lahko btw: ve kdo mogoče kolko bi to stalo če bi mogo dat delat novo klučavnico pa to? :unsure: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Ko so ga jureju vkradli pa si je mogo pol dat delat novo klucavnico pa to je mislim da dal za vse 25-30 jurjov nevem tocno ga bom vpraso pol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Ko so ga jureju vkradli pa si je mogo pol dat delat novo klucavnico pa to je mislim da dal za vse 25-30 jurjov nevem tocno ga bom vpraso pol :) ujoj, ke si nor, še bom ki mogo dati ke gnara od plače ne samo tega ne :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Jah nevem ne kaj si zrihto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Vsi ključi so oštevilčeni. Tak da nekje med papirji od skuterja poišči to številko, in z vsemi papirji pojdi do uvoznika. Nato ti bodo poslali nov ključ iz tovarne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Kako ti ga je pa ratal zlomt :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Vsi ključi so oštevilčeni. Tak da nekje med papirji od skuterja poišči to številko, in z vsemi papirji pojdi do uvoznika. Nato ti bodo poslali nov ključ iz tovarne. to je drago? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Kako ti ga je pa ratal zlomt :lol: Ja mene tut to zanima. Sej ni iz plastike hudiča!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 (popravljeno) Kako ti ga je pa ratal zlomt :lol: Ja mene tut to zanima. Sej ni iz plastike hudiča!!! ja nevem kak, pač zlomo se je se ni meni prvemu, pa zadnemu tudi ne Popravljeno Avgust 3, 2003. Popravil aerox Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Jah, premočen si, to je ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Jah, premočen si, to je ;) ja se se vidi na oni sliki kake mišice mam ne :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 (popravljeno) Jah, premočen si, to je ;) ja se se vidi na oni sliki kake mišice mam ne :D :D :D Da ti ne bo enkat balanca v rok ostala :lol: Popravljeno Avgust 3, 2003. Popravil manjak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Jah, premočen si, to je ;) ja se se vidi na oni sliki kake mišice mam ne :D :D :D Da ti ne bo enkat balanca v rok ostala :lol: eh....se tak močn pa tudi nisn ne :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Jah, premočen si, to je ;) ja se se vidi na oni sliki kake mišice mam ne :D :D :D Da ti ne bo enkat balanca v rok ostala :lol: eh....se tak močn pa tudi nisn ne :D :D :D Uffffff, še dobr. Me je že resno zaskrbelo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Sej se pa vidi kaki bik je zravn njiju jojojoj. FAST AND BIG LIKE A BULL, STRONG LIKE A BUTTERFLY :D :D :P :P , mogoče pa je lahko tud obratno :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Hehehehehe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 meni se je samo zvil, pa sem ga s kladivom nazaj zravnal... to se je pa zgodilo, ko sem hotel zakleniti zic na RSki (ki pa ni ravno višek kvalitete :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 meni se je samo zvil, pa sem ga s kladivom nazaj zravnal... to se je pa zgodilo, ko sem hotel zakleniti zic na RSki (ki pa ni ravno višek kvalitete :) :P Ti pa tvoja kvaliteta ;) , ups-bivša :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Avgust 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 toooo miiii deliiiiii :D :D :D ključ so mi naredli v maribore :) juhu gremo kam ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 toooo miiii deliiiiii :D :D :D ključ so mi naredli v maribore :) juhu gremo kam ? :D Kam bi so??? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 ziher k čibiriju na burger :lol: :lol: :lol: mmmmmmmmmm, mljask zaj sn si lušte naredo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 ni cibiri ampak zdabiri :) ko mu reces puranji na zaru on pa tebi pohani z omako :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 ne zdabiri tui ni, ampak Đabiri. je tak?. eh, pri njemu vsi skoro naročajo bežiburgere za tam :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Ja se zato pa nisn mogo par mescov noter it sam narocat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 :D :D B) B) :ph34r: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se