D.J. Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 na to sem v resnici naletel..k sreči s fotoaparatom v roki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 ja kva s pa delal?? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 ja kva s pa delal?? :D slikal... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Kaj? kje? kdo? zakaj? A je to od tomosa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Tole za zrihtat. Hmm... novo krivino Odrezat stran ploščico kjer je za pršraufat na glavo pa spodej nekje kjer je še dober material, pa našvasat novo krivino vmes. V merkurju dobiš cev, zakrivi ti jo pa lahko dost lepo en auspuh servis zraven kamnika. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Ni treba nove krivine. Podobno se je zgodilo meni ko mi je blokada prebila auspuh. Vse kar je treba narest je z majhno ploščico pokriti luknjo in jo prišvasati ali prisrebriti na cev. Oziroma to je rešitev če se izpušne cevi ne vidi zaradi oklepov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se