Broj Jedan Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 ...da se mogoče ne klonirajo. dejdej odg. = veliko bolj preprost: goljufajo :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: manimejkerpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Komunist Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Jur, nekaj si napisal, nisem pa ugotovil, v katerem jeziku! Poski, česky, Esperanto? Sicer pa ni važno, važno je, da izveš najnovejši podatek o preštevanju kosti, da je TITO pobil 5.444.111 svojih razrednih sovražnikov. O spremembah v blaženih glavah te bom redno obveščal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Jur, nekaj si napisal, nisem pa ugotovil, v katerem jeziku! Poski, česky, Esperanto? Sicer pa ni važno, važno je, da izveš najnovejši podatek o preštevanju kosti, da je TITO pobil 5.444.111 svojih razrednih sovražnikov. O spremembah v blaženih glavah te bom redno obveščal! Ti, tale cifra je pa hudiičevo sumljiva ... kot da se nekomu ni dalo odtipkati preveč komplicirane številke :hmm: zdej te bom pa prosil za vir teh info namreč čisto mogoče je da: - gre za zelo nezanesljiv vir - da se en zeza s tabo - da se ti zezaš z nami :naughty: - razno zezanje - da ti info daje manijak B) - da ti info daje shizo :wacko: - da ti info daje nezakonsko dete kakega popa O:-) - ipd :hmm: :lol1: BTW - a je tvoja schibka totchka jezikof posnafanje :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno September 22, 2004 Deli Objavljeno September 22, 2004 Sicer pa ni važno, važno je, da izveš najnovejši podatek o preštevanju kosti, da je TITO pobil 5.444.111 svojih razrednih sovražnikov. O spremembah v blaženih glavah te bom redno obveščal! A te kosti se jim prikazujejo kot Marija v romarskih središčih? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 zakaj ne kandidiramo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 23, 2004 Deli Objavljeno September 23, 2004 Tako kot zveza borcev...vsako leto jih je več...da se mogoče ne klonirajo. BTW......... se pozna primer "borcevske penzije" (penzijo je dobil on, noben od njegovih starsev ali kako drugace krvno sorodnih)..... ded je rojen leta 1946. pozno 1946. le proti komu se je (se) boril? @ komunist: osebno poznam vec druzin s stajerske, katere ocete, strice in stare ocete je komunisticna vlada v letih 1946-49 usmrtila. SFSN dobi v tem kontekstu povsem drugacen pomen. njihov edini greh (ali zlocin zate) je bil, da so delali na svoji zemlji, z svojim denarjem, z svojimi rokami. nekateri so imeli po par deset nastavljenih in delavcev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 Izredna produktivnost v sodobni industriji... dopušča neproduktivno zaposlovanje vse večjega števila delavskega razreda, ki ima za posledico nenehno rastočo reprodukcijo starodavnih hišnih sužnjev pod imenom služinčad, vštevši služabnike, služkinje, lakaje itd. Marx, Kapital (1867) Zadnjih nekaj dni nenehno razmišljam o tem.... ne vem zakaj, ne vem zakaj.... :hmm: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 .) ← A jaz to prav vidim ? :o A je to un ta glavni trg dol ob morju v Trstu ? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Seveda, RAN. Trst že od nekdaj bil je naš. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 ........ Trst že od nekdaj bil je naš. Pa Gorica, pa kavbojke tudi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Oktober 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 Pa Gorica, pa kavbojke tudi. ← ...pa kawa,pa cigareti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Oktober 14, 2004 Deli Objavljeno Oktober 14, 2004 (popravljeno) ...pa kawa,pa cigareti... ← ...pa čokolada MILKA, pa prašek,pa banane,pa zveč.gumi Brooklyn,itd. Popravljeno Oktober 14, 2004. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 12, 2004 Deli Objavljeno November 12, 2004 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno November 14, 2004 Deli Objavljeno November 14, 2004 Pssssssssssssssssssssst!!! :ph34r: Bilo kuda, UDBA svuda - OZNA sve dozna, i niko je ne po-zna!!! .) lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno November 15, 2004 .) ← Ewo me... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 17, 2004 Deli Objavljeno November 17, 2004 Iz osnovnošolskega spričevala: učite se, učite se in učite se! ker le kdor se bo učil bo kaj znal in le kdor bo kaj znal bo lahko služil domovini. Josip Broz TITO za te cajte spremenimo le zadnji del: ....bo lahko služil sebi. kar pa ni nč slabega a ne? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 17, 2004 Deli Objavljeno November 17, 2004 v teh letih ja pa mene oče malce dugače učil: "Uči se fant moj, saj lahko vse izgubiš, vse ti lahko vzamejo - samo tega, kar imaš v glavi, ti ne more vzeti nihče." škodadaganisemboljresnojemalpress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 18, 2004 Deli Objavljeno November 18, 2004 škodadaganisemboljresnojemalpress ← Ne se sekirat. Kaj ne veš ? Kaj ne znaš ? Ti bomo rade volje pomagali in razložili.. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 18, 2004 Deli Objavljeno November 18, 2004 Ne se sekirat. Kaj ne veš ? Kaj ne znaš ? Ti bomo rade volje pomagali in razložili.. :grim ← zdaj sem pa v zadregi ... pa ne zato, ker bi vse vedel in znal, kot z drhtečimi glasovi strahospoštovanja šepetajo moji zagrizeni nasprotniki po temnih kuloarjih Motomarsa - temveč: kako pravilno postaviti vprašanje, da dobim pravilni odgovor? Namreč obstaja teorija, po kateri bo Vesolje v primeru, da kdo odkrije njegov smoter, pri priči izginilo in nadomestilo ga bo nekaj veliko bolj nesmiselnega. Nasprotniki te teorije pa trde, da se je to že zgodilo. Ys se pridružujem nasprotnikom in trdim, da imam trden virtualen dokaz za to, da je dogodek izginotja nekoliko nesmiselnega in pojava popolnoma nesmiselnega mimo. Dokaz je obstoj Motomarsa. Ali se motim ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno November 18, 2004 Deli Objavljeno November 18, 2004 v teh letih ja pa mene oče malce dugače učil: "Uči se fant moj, saj lahko vse izgubiš, vse ti lahko vzamejo - samo tega, kar imaš v glavi, ti ne more vzeti nihče." škodadaganisemboljresnojemalpress ← o lahko lahko....imenuje se alzheimerjeva .) .) :P :P dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 18, 2004 Deli Objavljeno November 18, 2004 o lahko lahko....imenuje se alzheimerjeva .) .) :P :P dr.looney :devil: ← no, seveda - če začnemo naštevati bolezni - potem lahko sem štejemo še kaj: - senilna demenca - shizofrenija (simplex & multiplex) - skleroza multiplex itd do končne in največje bolezni, katero na kocu srečamo vsi: stare, okostenele dame s koso ... ampak saj ti je menda jasno, da očetje, ko pridigamo otrokom v glavnem nimamo v mislih tega ... seveda je jasno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igi Objavljeno November 19, 2004 Deli Objavljeno November 19, 2004 Komunist je delavec, ki se bori za delavske pravice. Zato me ni sram, da sem komunist, še ponosem sem na to. Kdo pa dela potem v komunizmu? Delavci, ki niso komunisti? Tebi pa je všeč zatiranje in izkoriščanje delavcev, zato pa komuniste, ki se v resnici borijo proti tebi, zmerjaš. Če naj dobi delavec večjo plačo, za toliko lastniku ostane manj dobička! Tako je pač na mikro ravni. Na makro pa je drugače. Ampak tega tako ali tako ne bi razumel. Če delavec brez izobrazbe v podjetju zasluži 3000EUR na mesec, lastnik uspešnega podjetja pa 30000EUR na mesec. Se ti to zdi izkoriščanje delavcev? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igi Objavljeno November 19, 2004 Deli Objavljeno November 19, 2004 Razen če si zelo brihten! Ampak potem boš postal komunist! Slovenci še vedno uživamo dobrobiti "komunizma", isto velja tudi za ostale evropske delavce. Poglej samo, kaj se dogaja z otroškim varstvom, zdravstvom, pokojninskim zavarovanjem, šolstvom! Korak za karakom uvajajo samoplačništvo. To pa pomeni, da mora vsak plačati polno ceno! Najbolj reven isti znesek kot najbolj bogat. Ampak reven sploh nima denarja! Komunist uvedbi takega sistema nasprotuje! ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 19, 2004 Deli Objavljeno November 19, 2004 No pa bom povedal.Gre nekako takole.Moja starša se iz Slovenije preselita v S.Ameriko kjer imata otroka --> mene.In s časom imam 40% genskega zapisa oz. genov impliciranega s strani okolja.Poročim se z belko in skupaj imava otroka in ta ima že 64% genskega zapisa impliciranega s strani okolja.In ko ima najin potomes otroka z izključno belim partnerjem ima njum otrok že 78,4% genov impliciranih s strani okolja.Itn naslednje koleno 87,04%,naslednje 92,24% ,nato 95,33%, nato 97,20% in osmi potomec že 98,32% genov oz genskega zapisa zaradi okolja. Torej če zaključim smo z življenjem v S.Ameriki, kljub temu da smo se parili izključno belci v cca 200 letih(8 potomcev krat cca 25 let za prvega otroka) postali Indijanci oz ljubkovalno rdečkarji.To je to!!! @HHV; happy?? ← Happy, seveda, ker si vsaj poizkusil. :) Čeprav me to tvoje izvajanje sili na :lol1: . Pa nič ne de, pač verjameš v to. Bi bilo zanimivo to tvoje izvajanje s fižolom, ki bi ga posadil v operi. Verjetno bi znal fižol tam neke osme ali devete generacije prepevati arije. :hmm: LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se