MoTo G_P Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 (popravljeno) Kva ste nekam tih rdečkarji...dans mate čist rdečo TV...Same Kozare, Neretve pa Sutjeske po TV...Pa ne mi rečt da niste tega gledal? Popravljeno April 27, 2010. Popravil MoTo G_P ProdriveR, TOMTECH, sayo in 10 others 4 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 Smo gledal, gledamo in ŠE bomo gledal. Za vsakogar nekaj. 3 tedne nazaj so pa gledal TV in praznoval tisti, ki so namesto zgodovine (Kozara, Neretva...) spoznaval intimne dele škrlatno opremljenih gospodov. zverac, Kramp, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 Kva ste nekam tih rdečkarji...dans mate čist rdečo TV...Same Kozare, Neretve pa Sutjeske po TV...Pa ne mi rečt da niste tega gledal? Mali "belodomobranček"! Kje je bil tvoj pradedek? Mogoče s P. Križajem na Sv. Urhu, ali z L. Rupnikom na Bežigradu? kuntakinte, zjelen, jaka78 in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 Mali "belodomobranček"! Kje je bil tvoj pradedek? Mogoče s P. Križajem na Sv. Urhu, ali z L. Rupnikom na Bežigradu? Hehe...ne se razburjat...Moj dedi je šu z rdečim pulovrjem na britof :evilgrin: Kramp, dotem, jaka78 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 ni kaj doza partizanskih kavbojk je bila včeraj zadovoljiva ! edino kar mi ni bili jasno je da je pol glumcev na bojišču neretve do sedme ure padla ob osmih pa so isti junaki nadaljevali boje na sutjeski ! :fredy: ps edino Bata je nesmrten ! DAMI34, ImenitnaPriložnost, Alla in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Bata je itak nezakonski foter od Chucka Norrisa ... kuntakinte, jupiter, Rude Boy in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Bata je itak nezakonski foter od Chucka Norrisa ... Potemtakem je mama najbrž Štefica Cvek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 ni kaj doza partizanskih kavbojk je bila včeraj zadovoljiva ! edino kar mi ni bili jasno je da je pol glumcev na bojišču neretve do sedme ure padla ob osmih pa so isti junaki nadaljevali boje na sutjeski ! :fredy: ps edino Bata je nesmrten ! ko zna, taj zna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 Sutjeska je pa res dober film. Še naši je bil všeč, pa drugač ne gleda drugega kot telenovel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 ps edino Bata je nesmrten ! pola sebi, pola Šarcu daje... zato ga pa služi in nikol metkov ne zmanjka :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Bata je itak nezakonski foter od Chucka Norrisa ... sem slišal, na jadran filmu, ko je še manca statirala, da sta bratranca ! po mamini strani ! oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 pola sebi, pola Šarcu daje... zato ga pa služi in nikol metkov ne zmanjka :yes: sem slišal, na jadran filmu, ko je še manca statirala, da sta bratranca ! po mamini strani ! bata je edini ne-Norris , ki lahko postreli vse metke dvakrat pa mu jih še zmeraj ne zmanjka.. DAMI34, dotem, Gloga in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 11, 2010 Deli Objavljeno November 11, 2010 in topic ! ustanavlja se KF - komunistični forum ! :naughty: :evilgrin: Kramp, RHonda in oks 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno November 11, 2010 Deli Objavljeno November 11, 2010 in topic ! ustanavlja se KF - komunistični forum ! :naughty: :evilgrin: Bolje bi blo, če bi se ustanovil FK forum (fuknjeni komunisti) ! klimbra, Noiser69, kekec III in 11 others 5 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Bolje bi blo, če bi se ustanovil FK forum (fuknjeni komunisti) ! Saj FB-ja pa ni treba ustanavljat. Ima podružnico že v vsaki vasi, pa še raketno rampo zraven. (FuknjeniBelčkiVCerkviPress) kekec III, thumper, jupiter in 7 others 6 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 podforum za jebacino in fukanje je drugje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 ja ! na koncu dolgega mosta ! HCC- Hard Core Club ! oks, anja37 in I30 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2010 in topic ! ustanavlja se KF - komunistični forum ! :naughty: :evilgrin: ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 16, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 16, 2010 Zgodovina vsake dosedanje družbe je zgodovina razrednih bojev. (K. Marx, F. Engels) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno November 17, 2010 Deli Objavljeno November 17, 2010 Zgodovina vsake dosedanje družbe je zgodovina razrednih bojev. (K. Marx, F. Engels) Že brusimo kose! anja37, oks, Rude Boy in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Julij 11, 2011 Deli Objavljeno Julij 11, 2011 da ne odpiram nove teme, ker gre za sorodno vsebino, bom kar sem. Torej.. pred nekaj dnevi sem na facbooku, na enem izmed profilov oz. bila je tista zadeva, kjer stisneš všeč mi je, od Janeza Janše zasledil posnetke(.jpg) seznama članov slovenskega dela VDV - Vojske državne varnosti. Problem pa je, da si teh slik takrat nisem shranil, naslednji dan pa jih ni bilo več online. Bilo je cca 10 slik, kot že napisano v .jpg formatu. Nekje sem prebral, da naj bi bil ta seznam objavljen v knjigi, naslov te knjige imam nekje shranjen, vendar ga trenutno ne najdem. Zanima me, če ima kdo ta seznam, oz. to knjigo, ali pa ve, kje bi lahko to iskal. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 28, 2011 Deli Objavljeno September 28, 2011 pred dnevi je bilo v javnosti navrženo da ima največ možnosti za zmago na prihajajočih izrednih volitvah stranka ki bi se naslonila na Komunistični manifest in komunistične ideje iz let 1939 in 1940 ! :evilgrin: govor je bil tudi o mehki diktaturi ! Smrkci prihajajo ! :naughty: maxbond1995 in sayo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 23, 2011 Avtor Deli Objavljeno November 23, 2011 Noč pred vzhajajočim jutrom ... je najtemnejša... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno November 23, 2011 Deli Objavljeno November 23, 2011 . Zanima me, če ima kdo ta seznam, oz. to knjigo, ali pa ve, kje bi lahko to iskal. lp Ali je to "Alan Ford" (grupa TNT) ... imam ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se