Skoči na vsebino

DI TECH in friziranje na 70ccm

Jebediah

Priporočene objave

Torej; Je treba za di tech (nima frgazarja ampak pumpo) res imeti posebej kit? al paše tut tak navaden, kot ga dajete na skuterje s frgazarjem?

in pa to...glede na to da vi menjate frgazarje z večjimi..kak bi jzst zamenjal pumpico..?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ezus kristus vi pa vasi di techi v dravo zapelajte to :) :)

http://www.malossi.com/injection-tech/intro.html

Tu mas pa ti vse kaze se kak se gor naredi

Nevem kak bi ti navadn kit na neki anjspric vas gor spravo??? :blink: :blink:;alo logicno poglej da to nena gre skup...mislim da se pumpa nena zamenja ampak se menja samo skatla z elektroniko in tisto pol nekaj vse spreminja nevem... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa tisti nov polinijev kit (100.0001), ki je tut za Di-Tech samo nima elektronike poleg, ker deluje mehansko (al nekaj takega), pa je zato dost cenejši (180€, malossi je 270€) ??? Kak te toti dela...

Aja pa za oni Airsal je baje treba samo oni program met gor, ko ti ga naložijo pri odblokiranju... hm.. ziher ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

konzervativec :) Skuteri bojo tak zdaj dalje meli večal manj vsi ajnšpric, tak kot majo težji motorčki taboljši :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jojoj, surova moč je še vedno bolša od tehnologije, bol simpl je, lažje se navije pa bol gre :) kaj niste gledli 2 fast 2 furious ko sta onadva mela v mitsubishijih vse arčunalnike, pa ajnšpric pa vse to sranje pa NOS, pa vse, pa kolk je bil oni stari mustang hitrejši, American muscle-konji, konji, konji :) , samo pri skuterih je Japanese al pa French muscle :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Preveč ti filme gledaš :) Jaz o starih mustangih pa bi se lahko menli še ne.. hm če se ne motim je mel oni v hitri in drzni 1 na koncu ko je v njem vin diesel sedel 450 konjev... al se motim ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mnja. res ne vem

v bistvu, jst sem zaenkrat osredotočen na tele programe pri elektroniki, ker sumim da imam nekaj grozno narobe nastavljeno, saj je skuter zelo švoh v hrib

neki mora bit zihr, al se takrat niso nix poigral z nastavitvami, ko je menjal auspuh (valjčki + fedri) in je sm gor fuknu pa nič pogledau, al je pa toti program v elektroniki narobe kej naštelan..

bom zdele poklical v krško aprilia servis ako tm kej vejo več o tem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm... hja. Meni DiTech vleče ful v hrib (bol od odblokiranega SPDFGTF2). Te je že nekaj.

Če pa bi rad mel optimalni kit za DiTech pa si kupi Malossijevega, ko ma poleg elektroniko (program)

Samo kurc... 270€ <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tehnologija stane. jebiga. ze motor je dražji od ostalih, pa se pol vse ostalo, se odblokiranje full dost pride ne?? jojooj, za toti dnar si ze lahko novo 125 ko kupiš ko daš za ditecha predelat, edino majn ti pokuri, pa se ti na bencinu tistih 250000 SIT povrne :P :P (sej nena tolk več pride vse skup, ne)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kokr sam danes poslušal dva v Lindu je reku da kita za ta motor kao sploh še ni, tko da ne vem kaj bi lahko naredu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ce pa so res no...

Aja Ciko ti mas sportni filter na tvojem gor?? :) :)

Popravljeno . Popravil _Roba_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, nimam samo razmišlam če bi ga kupo, mi lahko kaj svetuješ, da bi ga nabavo razmišlam ker mi ga ko dam gas tak dusi, da včasih kuj hoče vgasnit, pa iz ovinka ko dam gas včasih začne kuj zgublat obrate pa to. mislis da bi kaj pomago?? aja pa kaj fejst uničuje mašino, pa batne obročke pa to? :)

zakaj vprašaš?? :)

Popravljeno . Popravil Ciko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Valda da ti bo pomago :) Lepo ga nasprejas z sprjom za sportne filtre pa nena vleče noter smeti ker se na filtru gor vstavijo :) Jaz sem mel ze na 50-ki sportnega gor pa nisn mel nasprejanega pa mi ni cilindra fejst uničlo :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:) samo nimam pojma kero velikost morn vzet, kr mam original fergazer pa to, na neki nemški strani sn gledo nekaj da more bit neki 80 al nekaj takega, kr ma en kolega tud speedfighta pa si je kupo športnega pa ni gor paso. :unsure: :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja pa kere vse firme sploh delajo to?? polini, malossi, še kera? kero svetuješ? pa kolk neki pride filter pa šprej? okoli 6000?

aja, en ko ga poznam ma to na kymco cobri samo odblokirani, pa ma tričetrt tote površine ko not vleče zaleplenez trakom čez, kr je reko da drugač nekaj zabava pri polnem gasu al nekaj, kaj te vem :)

Popravljeno . Popravil Ciko
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Polini,Malossi,K&N,J&R in to je to :) Ma pasejo gor :) Valda jaz tudi mam zaj polimanega ker mam enega big polini gor pa mi prevec lufta vzame pa mi ga zadusi in ker se mi ne da fergazera stelaz oz.se nisem mel casa sn si ga dol polepo :) Sprej pa te pride 2000 filter pa 2500 od RMS-a

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da nebom kupo K&N filtra :) kolk je pa kaj malossi pa polini, če mogoče veš pa če sta vredi?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!