Tomozuki Objavljeno Avgust 7, 2003 Deli Objavljeno Avgust 7, 2003 Jap, sej zato je najbolj pomembno, da v reviji povedo tudi kolko konjev ma motor na zadnji koli. Ker R6 ma drugače tudi 120KM, pa je spušo proti ZX-6ki, ki je imela 112KM (govorim za leto 1998). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 7, 2003 Deli Objavljeno Avgust 7, 2003 Zok, dej, če boš mu cajt enkat poskenirej.. Mislm, da bi poleg mene druge tud zanimal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 7, 2003 Deli Objavljeno Avgust 7, 2003 Zok, dej, če boš mu cajt enkat poskenirej.. Mislm, da bi poleg mene druge tud zanimal. Ja, jest bi si tut z veseljem to pogledu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 Te stvari so tako relativne :) v vsakem katalogu piše drugače... js se še spownem ko sem iz radovednosti gledela po internetu kolko konjev ima moja hondica... pa sem dobil vse možno podatke, od 2 konja pa do 6. Zdaj imam kar dobro predelan motor, tko da se niti ne obremenjujem več s tem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Avgust 8, 2003 Deli Objavljeno Avgust 8, 2003 ker so vse 4 slike (clanek je dolg 4 strani) velike vsega okrog 750 kB, sem slike uploadal na geocities server, da ne bo treba cakat pol ure, da se ta topic odpre. tule mate pa link ;) jebeskopirajtpress <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se