sayo Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 A ima kdo sprednji plastični del okoli luči za typhoona za prodat ali če za koga ve ki bi ga prodal ( rabljenega ) :? nikjer ga ne najdem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
podgurcnm Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 hey zdej si namrevam kupt tale scootr enga rablnga pa me zanima kok gre brez blokade pa durg avspuh prbližn če ste bli zadovolnji znjim? pa če ma kake napake ... hvala LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamahadriver Objavljeno April 4, 2008 Deli Objavljeno April 4, 2008 Fajn je, dobri pospeški-pa pri Piaggiotu seveda kvaliteta. :worship: Priporočam! :OK: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 Lep pozdrav vsem lastnikom Typhoona. Imam sledeč problem_izdelujem si custom chopperja in sem kupil od typhoona zadnjo feltno! kaj sledi? feltna je tri kraka in 10colska_izgleda kar široka (sigurno več kot 4.0) če imate kakršne koli informacije kakšno gumo naj kupim_na plan z njimi. p.s. ali obstajajo nizkopresečne gume za scooterje (10colske?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare123 Objavljeno Junij 28, 2008 Deli Objavljeno Junij 28, 2008 za typhoona so dimenzije: 120/90/10 uradno, lahko pa daš zadnjo 130; drgač so sava al dunlop dunlopke so men čist hude;Dunlop GT301 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 29, 2008 Deli Objavljeno Junij 29, 2008 Se bom kr za SAVO odloču (sLOVEnska znamka pa to) Če je SAVA drži_kukr neostik :rolleyes: ok hvala mudel :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Potrebujem pomoč glede typhoona! http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...p;#entry1411041 p.s. zadnja objava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
b1ejcooo Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 jst mam tut piaggio typhoon 50 pa me zanima kko odstrant blokade iz auspuha pa zrihtat d bi meu bolse pospeske pa d bi bl letu pa zanima me se za gume ce ma kdo rabm zadnjo pa zadnji plastiki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 (popravljeno) Iščem elektro shemo za Typhoon-a 50 starejši letnik (1996), zanima me pa tudi, kako se zamenja - kontrolira olje v prenosu. Pri novejših vidim, da imajo zadaj palčko za kontrolo in vijak za izpust olja, pri mojem tega ne najdem ?? Kako torej zamenjati - kontrolirati olje pri starejših letnikih ?? Popravljeno Maj 14, 2010. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
justjoe Objavljeno Avgust 13, 2010 Deli Objavljeno Avgust 13, 2010 Iščem elektro shemo za Typhoon-a 50 starejši letnik (1996), zanima me pa tudi, kako se zamenja - kontrolira olje v prenosu. Pri novejših vidim, da imajo zadaj palčko za kontrolo in vijak za izpust olja, pri mojem tega ne najdem ?? Kako torej zamenjati - kontrolirati olje pri starejših letnikih ?? Najprej olje: pri mojem (1997) sta vijaka za kontrolo olja "skrita" na notranji strani končnega reduktorja. Pogojno sta dosegljiva skozi zadnje platišče, za zamenjavo pa je potrebno vzet zadnje platišče dol (posledično tudi zadnji del izpuha). V navodilih je sicer skica teh dveh vijakov, ampak je čisto nečitljiva. Elektro shemo bi moral poiskat, pa mi prosim javi, če jo še rabiš. LP Jože Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se