beno Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 Ja ja ... da bo pol ista fora k za u lublano. Na zacetku vs zagnan pol k je blo pa treba it je blo pa "se mi ne lub" :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 9, 2003 Deli Objavljeno Avgust 9, 2003 Meni bi se v Istrski vročini tak fedrce vtegnile, da pomoje peko 20km/h nebi več šou :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno Avgust 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 10, 2003 Hehe tomozuki, pa valčki bi se stopili, tko da... :) ma ne daj, sej ni tko hudo še ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 10, 2003 Deli Objavljeno Avgust 10, 2003 ma ne daj, sej ni tko hudo še ;) Vceraj ko sma se do KKS-a domu pelala sn ga jaz odzadi tiso da ni rabo polek letet :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 10, 2003 Deli Objavljeno Avgust 10, 2003 Ja, pizda, nisem vedo, al bi se joko al bi se smejo :D Roba me je mogo potiskat, ker skuter začne bolit pri 60km/h pa nima nobenih obratov. Drugače pa, jas sn sicer bil star 19let takrat, ko sn prvič šou čez Austrijsko mejo pa me ovi avstrijski cariniki še povohali niso. Naš škif me je pa vprašal, kam tak daleč grem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se