Thundercat Objavljeno Avgust 8, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2003 mogoče ste že pisali o tem sam prosim za obrazložilo ko prpokam sliko mi javi to: Oprostite, dinamične strani v tagu niso dovoljene kaj to pomeni!!!
Noise Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Kaj pa daš za link? (URL naslov mi povej, da vidim kaj dogaja...) Je pa možnost, da poskušaš linkati animirani gif?
Hanzi Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 Jaz sem imel enkrat slike na mobisuxovem albumu pa mi je isto napisal. V čem je fora ne vem. Slike sem moral dat drugam potem pa so lahko šle.
Dirkac Objavljeno Avgust 9, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2003 mogoče ste že pisali o tem sam prosim za obrazložilo ko prpokam sliko mi javi to: Oprostite, dinamične strani v tagu niso dovoljene kaj to pomeni!!! Kolkor sem jaz opazu je problem v tem, da probaš dat link na sliko, ki je bila prikazana s pomočjo dinamičnih php skript in v bistvu nima ime naprimer slika.jpg, ampam cel kup nekih številk, kode in na koncu končnico .php. Lahko pa je tudi brez končnice. Tega pa forum ne zna prebrat kot običajno sliko, zato nastane problem.
Noise Objavljeno Avgust 10, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2003 mogoče ste že pisali o tem sam prosim za obrazložilo ko prpokam sliko mi javi to: Oprostite, dinamične strani v tagu niso dovoljene kaj to pomeni!!! Kolkor sem jaz opazu je problem v tem, da probaš dat link na sliko, ki je bila prikazana s pomočjo dinamičnih php skript in v bistvu nima ime naprimer slika.jpg, ampam cel kup nekih številk, kode in na koncu končnico .php. Lahko pa je tudi brez končnice. Tega pa forum ne zna prebrat kot običajno sliko, zato nastane problem. To je to ja. No, itak lahko sedaj uploadate sliko zraven objave, s tem pa so torej vsi problemi rešeni...
Thundercat Objavljeno Avgust 11, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 ja...rešeno lepo dela ta nova opcija....temo lahko zaklenete....thanks
Denny Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Ko dam sliko pod priponko, mi uploada (vsaj mislim, da je tako) in potem ni nič. Nikjer niti ni prikazano, da je kaj pripet. Kako naj spravim sliko (*.jpg) iz svojega PC
Tiger Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Ko dam sliko pod priponko, mi uploada (vsaj mislim, da je tako) in potem ni nič. Nikjer niti ni prikazano, da je kaj pripet. Kako naj spravim sliko (*.jpg) iz svojega PC Meni isto :( Ne morem prpopat slike :huh:
Codeine Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Ko dam sliko pod priponko, mi uploada (vsaj mislim, da je tako) in potem ni nič. Nikjer niti ni prikazano, da je kaj pripet. Kako naj spravim sliko (*.jpg) iz svojega PC Meni isto :( Ne morem prpopat slike :huh: Držite se pravil, ki veljajo za <PRIPONKE>, še posebej glede formatov in velikosti datotek.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se