Skoči na vsebino

Novomeščani...kdo mi zrihta YOGRRA? :p

Jebediah

Priporočene objave

Torej..takole je...mam enga frend k ma skuterja, pa ma še blokade vedno v skuterju. Iz variomata smo mu že dol pobral, iz frgazarja (pomanjkanje znanja ;P) in auspuha (pomanjkanja znanja in primernega orodja==) pa ne...

Torej...Če je kaki novomeščan, ki bi mi..:

Vzel un čepek iz frgazarja (blokado pač) in pa..

prerezal slepo cev (resonančno cev) zašvasal tisti del, in jo prišvasal nazaj (zarad copsov) in pa..

prerezal auspuh na koncu (vidi se kje je varjen) in pobral vse kar je za pobrati ven (dušilce blokade itd..) in zavaril (ZAVARIL!!) nazaj...

Če je kdo zainteresiran...pošlje ZS ...pa če neče tega za dobro voljo naredi + pir nej pa še ceno napiše..sm ne pretiravat ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

al pa nej frend h kašnmu serviserju zapela pa je :)

aja- k bo kej z našmu meetingom al ne? :blink: upam d bo kej. ;)

:D :) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Klemen, kolko gre zdaj onemu frendu?

Upam da bo tist k smo naredl vredu, samo zard blokade ne vem :ph34r:

Aja, glede meetinga... Jst bom bolj tezko, ker se nimam izpita, dejan bi sel, pa nejgov brat, pa mogoče črt... Jaz se bom zaenkrat pa samo po šumi vozu :)

Se slismo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

onemu gre zdej za malenkost manj kot meni..pravi da se pri 80 ustavi števec...res je...gledam jzst sicer zdej, če ma to še kje blokado

ja jzst tut upam da bo ok, ker sem čist pozabu prevert, če so uni šraufi dost prtegnjeni (unu k smo dol šraufal k smo misl da je blokada notr) ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zategnjeno je kokr se da... Samo s tistim srafencigerom se kej vec ne da...

Aja, sej yogrr ma pa stev sam do 80, ane? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej 80km niti ni tak slabo...za takle `manjši´ skuter...pa še števec ne laže mu tolk (jzst se zdraven pelem 90, pa ga glih počas lepo prehitevam ;) )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!