SiR Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 Baje da imajo na 3M ful dobr sladoled v sredo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 Le glej, da ti vsega ne poližejo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 OK.....zdaj mi pa ni nekaj jasno.....ali bi tudi vidva tak sladoled lizala :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 OK.....zdaj mi pa ni nekaj jasno.....ali bi tudi vidva tak sladoled lizala :lol: Zakaj MIDVA? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 (popravljeno) OK.....zdaj mi pa ni nekaj jasno.....ali bi tudi vidva tak sladoled lizala :lol: Zakaj MIDVA? qva pa je vm, da takele kvaste :blink: :blink: :blink: a ne vidte, da je tisto ledeno v ozadju & "sladoled", SymRu-jeva slika obdelana s 3D tehniko - progr. Blender: http://www.blender3d.com/ :D :D :D :D :D :D :D :D :D ptipasalane,Sym?press Popravljeno Avgust 11, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 Da ni na sliki naš ice? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 (popravljeno) ni Ice že dolgo ga ni bilo tam posebno ne "v sredo" :D :D :D :D prepocennožvhrbetpress Popravljeno Avgust 11, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 ni Ice že dolgo ga ni bilo tam posebno ne "v sredo" :D :D :D :D prepocennožvhrbetpress mogoče je pa to le del ice-a :D onaj pravi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se