Skoči na vsebino

Verižno pismo


kekec III

Priporočene objave

Ne zavrzi ga. Lani ga je eden zavrgel in dobil nahod, v soboto pa je tudi zamudil kruh v trgovini in je za zajtrk samo kadil. Do danes se še ni odvadil. Tudi Steve iz Džakarte pri Vrhniki je pismo prejel, pa se nanj ni oziral, temveč ga je vrgel v koš in zmečkal. Dobil je masten flek na srajco. Znan je primer Jana Odmana Balvana iz Avstrije, ki je pismo vrgel skozi okno in zaklel "jebemti!. Še isti dan je postal noseč v četrtem mesecu. Rodil se mu je črnec, ki govori črnsko latovščino. Zato pazi in se ravnaj po navodilih iz pisma, da ne boš kot gospa Carnaby, ki se jih ni držala in ji je zaspala noga. Potem je postala od rojstva slepa. Gospa ima zdaj še veliko hib.

Pismo moraš natančno prebrati in nato obvestiti po telefonu o tem, kar si prebral, bivše sošolce, ki so v zadnjem letu zamenjali naslov, pa ti za to veš. Če bos tako naredil, boš postal člen v verigi sreče. Leta 1996 so imeli vsi ljudje, ki so podobno pismo upoštevali, tako srečo, da so šli v Šestico na vampe in pivo ali pa na piščanca in vino. Mogoče bos letos dobil pleskavico in grajsko črno. Pred dvemi leti je imel eden, ki je pismo prebral in upošteval, tako srečo, da mu je bilo v Kratochwillu slabo. Se zgodi.Pa še na Motosvet so ga včlanili…

Tudi to je pismo sreče. Če hočete srečo, ga morate poslati na vsaj 160 e-mail naslovov in to v obdobju 55 minut od prejetja tega e-maila.V nasprotnem primeru vas lahko doletijo nesreče apokaliptičnih razsežnosti. Francl B. iz Velike Krajševnice pri Donjem Gradnu se je ob branju tega pisma le namrdnil, ga sprintal in uporabil za brisanje riti, nevedoč kakšna nesreča ga čaka: V petih mesecih je dobil hud prhljaj, ki ni in ni pojenjal. Nato se je spomnil rešitve - Hitro je poslal pismo sreče na 160 e-mail naslovov, vendar je bilo že prepozno, saj bi moral to storiti v roku 55 minut od prejetja maila - Umrl je zaradi hudega praskanja glave.

Cyc iz Donjega Grabljanšeka je imel vedno nesrečo v življenju, dokler ni pozorno prebral tega pisma in upošteval zgornja navodila. Od takrat naprej ima neprestano srečo:

* Žarnica mu ni počila že osem let

* Koleraba vsako leto bogato obrodi

* Na lotu je zadel štirico

* IQ se mu je zvišal za 2%

* Začel se je briti,dlani pa niso več tako dlakave kot nekoč…

Marjo E. iz Maribora je pismo sreče besno odposlal v večna lovišča, ne da ga bi sploh prebral. Čez osem mesecev je dobil pekoče hemeroide, ki mu jih do dandanes se ni uspelo pozdraviti.

Marička K. iz Globlene pri Snežnem Ukrivljeku je zaradi malomarnosti, ker ni dobila očal in tako slabo prebrala pismo, narobe razumela njegovo bistvo in ga poslala na pičlih 100 e-mail naslovov. Čez dve uri ji je razneslo bojler, pokvarila se je TV, prekipelo ji je mleko, plaz je zasul hišo, napadle so jo miši ter pobesneli zajci (vpliv polne lune). Komaj živo so jo po treh dneh rešili tamkajšnji gasilci (Glej Delo 15.6.1992).

Berto L. 92 letni upokojenec je s pomočjo svoje žene in petih prijateljic v 55 minutah uspel poslati dovolj e-mailov in čez eno leto ga je doletela velika sreča: Dobil je brezplačni izlet za dve osebi v Disneyland, ki ga je z veseljem izkoristil, saj je vedno sanjal o srečanju z Paja Patkom in ostalimi nadbitji.

Poslati ali ne poslati ... odločitev je vaša. :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Francl B. iz Velike Krajševnice pri Donjem Gradnu se je ob branju tega pisma le namrdnil, ga sprintal in uporabil za brisanje riti, nevedoč kakšna nesreča ga čaka:

Men pa printer ne dela :angry: :( :P :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poznam nekoga, ki pa noče biti imenovan, ki je pismo poslal samo na 52 naslovov, ker se jih več ni spomnil. Od takrat se mu delajo zeleni krogi pred očmi kadar pije....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poznam nekoga, ki pa noče biti imenovan, ki je pismo poslal samo na 52 naslovov, ker se jih več ni spomnil. Od takrat se mu delajo zeleni krogi pred očmi kadar pije....

ha...ha.... :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In kaj se je zgodilo nasemu kekcu III? :unsure: :blink: B)

Veliko... B)

nanj se je spomnila najlepša članica Motosveta... :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In kaj se je zgodilo nasemu kekcu III? :unsure: :blink: B)

Brezvestni pijani traktorist mu je skoraj povozil kravo.

Na srečo je taisti traktorist dan poprej poslal pismo na 12000 naslovov in Kekec III sploh nima krave.

Tako se je vse dobro končalo. B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!