Guest 1 Objavljeno Avgust 14, 2003 Objavljeno Avgust 14, 2003 http://hubblesite.org/ po ogledu tega linka, človek šele približno dobi občutek kašeni nepomemben NIČ je naš cel planet in mi na njem z vsemi svojimi vojnami, zastavami, medsosedskimi odnosi, onasneževanjem okolja.. moja misel, ki naj vas spremlja do konca: Take it easy.. be happy le kratek, zelo kratek trenutek zavedanja imate na razpolago. Rodili ste se, rekli "aha.. to je to.." in že bo konec. Izkoristite, ta trenutek kolikor ga morete - za svoje & za drugih dobro.. Saj je ta edini trenutek veliko predragocen za karkoli drugega. :)
Thundercat Objavljeno Avgust 14, 2003 Objavljeno Avgust 14, 2003 kul stran....še nisem naletu nanjo...
gizmOkak Objavljeno Avgust 14, 2003 Objavljeno Avgust 14, 2003 hm hm, extra zanimivo....ljudje božji, kje živimo :blink: :ph34r:
gizmOkak Objavljeno Avgust 14, 2003 Objavljeno Avgust 14, 2003 ej ma mislte d je vesolje neskončno??? :huh: meni se to vprašanje veškrat poraja :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Avgust 14, 2003 Objavljeno Avgust 14, 2003 ej ma mislte d je vesolje neskončno??? :huh: Podpis Vale marsikaj pojasnjuje. Preberi ga. :)
Guest 1 Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 ej ma mislte d je vesolje neskončno??? :huh: Nobody knows.. :rolleyes:
SiR Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 ej ma mislte d je vesolje neskončno??? :huh: Nobody knows.. :rolleyes: ... the sorrow. ..
Guest 1 Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 ej ma mislte d je vesolje neskončno??? :huh: 2. odg verjetno se isto sprašuje virus ki plava sredi Atlantskega oceana: "..paqvajezdejtozaenhudič.. a je morje neskončno al ni?" neskončnost nekega prostora NI odvisna od njegove velikosti ampek od TVOJE majhnosti :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 ...verjetno se isto sprašuje virus ki plava sredi Atlantskega oceana: "..paqvajezdejtozaenhudič.. a je morje neskončno al ni?" Pomoje pa virusu fejst dol maha. Enako kot meni. Morje je samo beseda Vesolje pravtako Beseda je precej končna reč Čisto po pravici povedano, me osebno mnogo bolj zanimajo ene druge zadeve. Z manj zvenečimi imeni. Na prvi pogled precej manjše. Pa jim nikakor ne prideš do konca... :rolleyes:
Guest 1 Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 ...Na prvi pogled precej manjše. Pa jim nikakor ne prideš do konca... :rolleyes: ..odvisn kolk maš dolzga.. :P :P :P :P :P
Pravokotar Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 ...Na prvi pogled precej manjše. Pa jim nikakor ne prideš do konca... :rolleyes: ..odvisn kolk maš dolzga.. :P :P :P :P :P Neodvisno! To je največja ukana. Ko misliš, da si prišel do konca še začel nisi. Blagor tistemu, ki to spozna! :rolleyes:
kekec III Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 [quote=PEPE,15 Aug Neodvisno! To je največja ukana. Ko misliš, da si prišel do konca še začel nisi. Blagor tistemu, ki to spozna! :rolleyes: Tone Svetina: Ukana Kekec III Kekčeve ukane.... :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 [quote=PEPE,15 Aug Neodvisno! To je največja ukana. Ko misliš, da si prišel do konca še začel nisi. Blagor tistemu, ki to spozna! :rolleyes: Tone Svetina: Ukana Kekec III Kekčeve ukane.... :rolleyes: Emil Filipčič: Butnskala B)
Guest 1 Objavljeno Avgust 16, 2003 Objavljeno Avgust 16, 2003 (popravljeno) Butnskala :blink: F Prešern "Krst pri Savici" & I Cankar "Hlapci" :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: ;) :D Popravljeno Avgust 16, 2003. Popravil 1
Unknown Objavljeno Avgust 16, 2003 Objavljeno Avgust 16, 2003 no ce smo ze glih pri linkih... dons sem najdu eno stran k je ful dobr narjena. res vredna ogleda! http://www.federicafontana.it/index3.html
Guest 1 Objavljeno Avgust 17, 2003 Objavljeno Avgust 17, 2003 no ce smo ze glih pri linkih... dons sem najdu eno stran k je ful dobr narjena. to je pa definitivno najboljši web-design kar sem jih videl da o fotografiji ki je vrhunska... res enkratno :D :D :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se