Jebediah Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 torej...mam gianellija (za več info glej podpis, pa na skuter poglejte) pa mi na na auspuhu piše. Not to be used for road use. Use only for racing purposes. Kaj jzst potem rabim, da mi copsi ne bi mogli težit..atest al kaj? in kje ga lahk dobim (papirjev pač nimam nobenih od njega. Aja, pa slišm da majo orignal tut ti auspuhi eno blokado notr...a ma kdo kako slikco, k bom polj dol auspuh dal, da vem sploh kaj iščem. tenx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 Not to be used for road use. Use only for racing purposes. Ja Giannelli nikol nebo to kaj pise to velja za Polinije,Malossije pa mojega zdaj za gianelije pa ne ker so dol blokirani oni kaj pa sn jih nastel pa niso :) :) Tak da se ne boj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 Prestrašit te hočejo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 kapsi ti bojo moril v vsakmum pogledu, jest mam zxa pa sm mu homologacijo kazov pa use pa ni jebov 5%, se na tehnicnga mej hotu dat, pol muj pa tadrug kaps reku da nej me spusti k nism problematicn :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K4M1K4Z4 Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 sam res an :D :D :D samo zegn oz. vaski serif naja je takrt resu... svaka mu cast! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 sej, usi policaji so zajeban sam kkšna izjema se najde kukr Gabrc. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 sej, usi policaji so zajeban sam kkšna izjema se najde kukr Gabrc. <_< Tp pa res 55% je zajebanih ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 no...bi se zdaj spustili v rešitev mojega problema...kej dobiti homologacijo in pa atest ali karkoli pa glede blokade..bi res rad prosu za kako slikco Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 Pa nekaj si skup napisi pa bo... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 najbolj, ja :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 Od ZX-a si jo skopiraj pa bo :) Sej oni butl nebo vedo, kaki auspuh maš, če je mojemu kolegu reko, da ma Hondo, mel pa je NRG-ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 najbolj, ja :blink: Ja kaj pa to je edino pa mas mir ker tak nebojo policaji vedli kak zgleda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 ja no..če ma kdo gianellija...prosim če mi skenira ;)) aja...slikca glede blokade..ma kdo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 aja...slikca glede blokade..ma kdo? www.tuningsites.de pol linkov je za aprilie pa si tam najdi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 erm...ne znam nemško čisto nič!..učil sem se tri leta sicer..ampak je tršica vmes mogla tut ene parkrat domov klicat da ne hodm..tak da :D če pa kdo najde..prosim lepoooo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 erm...ne znam nemško čisto nič!..učil sem se tri leta sicer..ampak je tršica vmes mogla tut ene parkrat domov klicat da ne hodm..tak da :D če pa kdo najde..prosim lepoooo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K4M1K4Z4 Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 jz mam gianellija, sicer je za cestno verzijo motorja ampak to nikjer ne pise. Sj mal je ze "zgonena" homologacija ampak se se zmeri vse vid... skenerja pa nimam tko da nwem (lohka ti z digitalcm slikam, ce pa rajs vids da skeniram pa bos mogu mal pocakat da grem enkrat do bratranca k ma skenr) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 kadarkoli boš pripravljen ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 15, 2003 Deli Objavljeno Avgust 15, 2003 Tak se dela :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Avgust 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 erm..sem auspuh razdru...ni nobene ` blokade ´ tm k pride na cilinder prišraufan....torej to ni to krivo da vleče slabo v hrib, in da je zgubu 10kmh odkar sem ha gubu (prej 100, zdaj 90 - po števcu) torej..v torek v krško: nov jermen, druge valjčke pa fedre (najboljšo kombinacijo pač)...polj bomo pa vidl ;| Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Ce kups auspuh s homologacijo ma sigurn notr blokado, sam ti jo serviser na tvojo zeljo odstrani, ce pa na aupuhu pise for race pa sigurn nima blokade k na dirkah nimajo zablokiranih motorjev. :D Se neki slikc blokade u aupuhu: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K4M1K4Z4 Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 To pa pomoje ne bo drzal. Na mojmu auspuhu (na vrecki bl tocno...) pise: UPROABA IZPUHA JE DOVOLJENA IZKLJUCNO NA ZAPRTIH DIRKALIŠČIH. Pa sm dobu homologacijo zravn, pa blokado tud (serijsko :lol: ). Bla je samo podlozka, na dveh koncih prisvasana na zacetku rora ki gre v cilinder. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Stavr je taka....Homologacija se dobi samo zaradi tega,ker so podlozge gor zasvasane oz tisti tulec pdspredaj v koleni in ce ti to vse vem poberes ni vec za cesto uporabn ampak samo za dirkalisca ker ni vec v skladu z zakonom ker da mocnejsi glas pa vecjo koncno......in zato pise ono :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Mislim, da na nekaterih izpuhih prav piše (na nalepki, ki je prelepljena čez cev) nekaj takega: Opozorilo! Ob odstranitvi blokade skuter bolje pospeši in tudi kočna hitrost se poveča :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 16, 2003 Deli Objavljeno Avgust 16, 2003 Ja to majo Zx-i pa Tecnigasi.Attenzione!Pise na vlko z belimi crkami na rdeci podlagi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se