anja37 Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Odlično večerno branje ja si kar predstavlam kaj nardi puščava s plehovja in železja ja... MA k bo kej lepše vreme, se po doooougem cajtu lahko kje kej dobimo pa malo poklepetamo ja :yes: Saj veš da ni panike,sam rec kdaj in :beer1: Sam naj bo vreme,da gremo z motorji vn,ker avta sem sita že :glare: anja37 in Alla 1 1
Burnout Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Gizmič... cajt je bil.. da si spet na cesti Ostalim primorcem pa lep pozdrav, spet počasi prihajam nazaj na forum, sploh v tole temo :) Torej... kdaj bo lepo vreme da se gremo furat? anja37 1
anja37 Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Pozdravljen z moje strani Kje si pa biu.... anja37 1
Burnout Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Ma mal sem pa tja... pač nekako se mi ni dalo več prebirat tem, pa sem se rajši vozil pa druge opravke opravljal, kot pa tle visel Bo trebaa bit spet mal aktiven Lp Burnout anja37 1
matjazg Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Naslednji teden gremo s kolegi malo na nšo obalo na dopust. Napište če se kej med 15 in 22 majom na obali dogaja in če je dol kaka gostilna prijazna za motoriste. Hvala.
gizmOkak Objavljeno Maj 12, 2010 Opozori Objavljeno Maj 12, 2010 Kje si pa biu.... Boš vidla zdej k se lotmo mi srat tle... Do zdej smo bli potuhnjeni. Irenčko, js in ti smo se pa lih zgrešili z našimi karierami se spomnem. K si ti zaplavala u našo klapo sm js odplavou. Skrajni cajt d se pozdravmo u živo (dokler moja ne svoha foruma vn) :surrender: . Burni: Vreme je tle katastrofalno... dns popoudne je blo lih tolko d sm šou menjat gume, tku d zdej je ready to ride (metzelerke sprobamo u usej svoji mehkobi
anja37 Objavljeno Maj 13, 2010 Opozori Objavljeno Maj 13, 2010 Boš vidla zdej k se lotmo mi srat tle... Do zdej smo bli potuhnjeni. Irenčko, js in ti smo se pa lih zgrešili z našimi karierami se spomnem. K si ti zaplavala u našo klapo sm js odplavou. Skrajni cajt d se pozdravmo u živo (dokler moja ne svoha foruma vn) :surrender: . Burni: Vreme je tle katastrofalno... dns popoudne je blo lih tolko d sm šou menjat gume, tku d zdej je ready to ride (metzelerke sprobamo u usej svoji mehkobi A tvoja voha za tabo,hahahaha Zakaj pa? :naughty: anja37 1
gizmOkak Objavljeno Maj 14, 2010 Opozori Objavljeno Maj 14, 2010 Je v takem fohu, da je to njeno delo Ženska je, pa ja boš sama vedla kake ste anja37 1
anja37 Objavljeno Maj 14, 2010 Opozori Objavljeno Maj 14, 2010 Jst nič ne voham za mojim sam z njim grem... :beer1: .) anja37 1
Irencko Objavljeno Maj 14, 2010 Opozori Objavljeno Maj 14, 2010 Irenčko, js in ti smo se pa lih zgrešili z našimi karierami se spomnem. K si ti zaplavala u našo klapo sm js odplavou. Skrajni cajt d se pozdravmo u živo (dokler moja ne svoha foruma vn) :surrender: . hehe, res? aj sam d bo sončk pa gasa :naughty: bo dns kdo na krokarjih mogoče, se ga kej vidjamo tam :trance_27_notworthy:
Sanda7 Objavljeno Maj 16, 2010 Opozori Objavljeno Maj 16, 2010 gizmič pa kje si ti dec te nism vidla mnde že najmn tri štiri leta
gizmOkak Objavljeno Maj 17, 2010 Opozori Objavljeno Maj 17, 2010 me boš pa zdej bl pogosto si me pogrešala a :naughty: sej sm zmerej glih, sam še mal bl neumn sm zdej ratu O:-) (ja ja, se da še bol ku je blo takrat)
Sanda7 Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 ja fajn,bi te prov rada vidla,sm že skor pozabla kako zgledaš,...no sej drgač pa jz sm se tud mal postarala in še bolj odfukana ratala:)
gizmOkak Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Bomo vidli vreme za vikend. Če bo lepo se marbit kej scingam okul pohajat... Ma sm bol turist, k nimam še kombinezona nabavljenga, pa se malo bol obložen kar u kawbojkah malo bol lagano okul furam - za dušo, pa da ne pozabim kje je žlajf in kje sklopka
gizmOkak Objavljeno Maj 20, 2010 Opozori Objavljeno Maj 20, 2010 Doro kaj zdej? Same rjpe? Haloooooooooooo
Burnout Objavljeno Maj 21, 2010 Opozori Objavljeno Maj 21, 2010 Evo evo... še smo tle Gremo kam v nedeljo.. po kosilu? Če bo vreme primerno seveda LP Burnout
Robyy Objavljeno Maj 21, 2010 Opozori Objavljeno Maj 21, 2010 Pozdravljeni primorci mene zanima kdo na primorskem ima mašino za cevi zvijat(avspuh) min. Fi 35mm Vsaka informacija bi bla dobra
gizmOkak Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Evo evo... še smo tle Gremo kam v nedeljo.. po kosilu? Če bo vreme primerno seveda LP Burnout Ja mi gremo. Na obalo eno lagano-turistično. 3-je motorji. Po 15h štartamo z gorice nekje, najvrjetneje gremo do sežane in pol na italijo dol do morja... Prideš?
Guest kala Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 (popravljeno) Pozdravljeni primorci mene zanima kdo na primorskem ima mašino za cevi zvijat(avspuh) min. Fi 35mm Vsaka informacija bi bla dobra glede na to da je ta cev 1mm jih na primorskem stroja z trnom malo premore ampak kolikor se spomnem ima eden nad kortami sem mi zdi " rostˇ" ali nekaj podobnega . Upam da sem ti pomagal. link Popravljeno Maj 22, 2010. Popravil kala anja37 1
Burnout Objavljeno Maj 22, 2010 Opozori Objavljeno Maj 22, 2010 Ja mi gremo. Na obalo eno lagano-turistično. 3-je motorji. Po 15h štartamo z gorice nekje, najvrjetneje gremo do sežane in pol na italijo dol do morja... Prideš? Se bomo kej slišal Čist možno da se kje vidmo
anja37 Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 Se bomo kej slišal Čist možno da se kje vidmo Ja nikol ne rec nikol.... :grrr nejcgs in anja37 2
anja37 Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Ma kaj ste primirci zaribal al kaj... nejcgs in anja37 2
TONTO Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Ma kaj ste primirci zaribal al kaj... :grim DAMI34 in anja37 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se