maus Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Za malo enakopravnosti... ne bi mela nič proti, če bi mi tale Kwakija spucal Brez praksic seveda Že teče po vodo, priden packa :glare: .. vsak mora svojga pucat ... leniuka si :angry: pik1, Keiko, SIMPLE MEN in 2 others 5
SIMPLE MEN Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 No za populacijo dam v Primorski sekciji motosveta,da mal očke spočijete pa ,da foušerija ne vzplamti ........ :yea1: njegovo mobi pa ima Kmet2 baje mu pomaga pri fitnes programih ....... :kva2: Keiko, BMWRIDER, Kmet2 in 2 others 5
maus Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 aha .. to je najhujši program za hujšanje .. stopnja III. :lol: Zivnorc, SIMPLE MEN in Kmet2 3
likalexsey Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 e, ja, so morali sliko obrezat k bi drgač bla čez dve strani Zivnorc in Keiko 2
BMWRIDER Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Za malo enakopravnosti... ne bi mela nič proti, če bi mi tale Kwakija spucal Brez praksic seveda Že teče po vodo, priden Tok hitr teče,da ga je kr sleklo!! Marljivo zgleda,tale poba!!! Opažam,da kmet vice pripoveduje iz resničnih dogodkov!!! ) Kmet2, Keiko, markII in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 aha .. to je najhujši program za hujšanje .. stopnja III. :lol: Maus vidm da veš Za malo enakopravnosti... ne bi mela nič proti, če bi mi tale Kwakija spucal Brez praksic seveda Že teče po vodo, priden Ampak res sam pr fitness programu!!!!! Keiko sm ti reku,da so moje slike sam za tvoje oči :angry: :lol: BIZIXXX in Keiko 2
DAMI34 Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Men to zmer bl sliči na ''PRIMORSKO SEXIJO MOTOSVETA!!'' Jest grem out!! A me je kdo klicau? Zivnorc, Keiko in BMWRIDER 3
Zivnorc Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 A me je kdo klicau? ... ja... samo še tvoj glas potrebujemo... da je bmwrajderka predsednica za to..... cedevita, DAMI34 in Keiko 3
pik1 Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 ... ja... samo še tvoj glas potrebujemo... da je bmwrajderka predsednica za to..... ... ZA
maus Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Maus vidm da veš ...... ne vem, ti kr verjamem na besedo ... bmflar :glare: ... :lol: :krneki: Kmet2 1
markII Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 ... ja... samo še tvoj glas potrebujemo... da je bmwrajderka predsednica za to..... Velik ZA
igorkr Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Jst sem tudi za, ka je bla z rdečo majčko tako kompajn z mojo Yamahco :P
pik1 Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Jst sem tudi za, ka je bla z rdečo majčko tako kompajn z mojo Yamahco .... a rdečo majčko je mela ????? Zivnorc, DAMI34 in igorkr 3
likalexsey Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 ja bom pa še jst za,...................rdečo majčko
cedevita Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 praskice ... najn danke ... itak je to ratala primorska kwak sekcija :lol: Suze se temu močno upiramo. Čeprav tudi jaz obkrožim ZA.
igorkr Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 .... a rdečo majčko je mela ????? A si ti imel belo kapco z napisom Kawasaki preveč čez oči potegnjeno Keiko, DAMI34, cedevita in 2 others 5
Keiko Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 (popravljeno) packa :glare: .. vsak mora svojga pucat ... leniuka si :angry: Nisem no - ma sej ta je samo za pomoč, bi bla zraven za moralno podporo in vzpodbudo No za populacijo dam v Primorski sekciji motosveta,da mal očke spočijete Lepo od tebe! Tok hitr teče,da ga je kr sleklo!! Marljivo zgleda,tale poba!!! Mhm Mogoče je bla pa burja kriva (da je ostal brez obleke). No dosti itak ne sme met na sebi - da mu ne bi bilo preveč vroče med pranjem. Keiko sm ti reku,da so moje slike sam za tvoje oči :angry: :lol: Hehe ja no - take mišice bi bilo greh skrivat .) Ker mamo očitno tudi mi predčasne volitve, dam tudi jaz svoj glas za BMWRIDER-ko Popravljeno November 29, 2012. Popravil Keiko
pik1 Objavljeno November 29, 2012 Opozori Objavljeno November 29, 2012 Nisem no - ma sej ta je samo za pomoč, bi bla zraven za moralno podporo in vzpodbudo Lepo od tebe! Mhm Mogoče je bla pa burja kriva (da je ostal brez obleke). No dosti itak ne sme met na sebi - da mu ne bi bilo preveč vroče med pranjem. Hehe ja no - take mišice bi bilo greh skrivat .) Ker mamo očitno tudi mi predčasne volitve, dam tudi jaz svoj glas za BMWRIDER-ko ..... prvič, drugič, tretjič ........ PRODANO !!!!!!!! :hooray: :hooray: :hooray: Predlagam, pa da zdej, k smo našo RIDERKO izvolil, pa to proslavimo s kšno zabavo ....... ps. mogoče bi blo najboljš kar pr Hudičevcu ?????? :lol1: Zivnorc in BMWRIDER 2
Kmet2 Objavljeno November 30, 2012 Opozori Objavljeno November 30, 2012 ..... prvič, drugič, tretjič ........ PRODANO !!!!!!!! :hooray: :hooray: :hooray: Predlagam, pa da zdej, k smo našo RIDERKO izvolil, pa to proslavimo s kšno zabavo ....... ps. mogoče bi blo najboljš kar pr Hudičevcu ?????? :lol1: Tako je podpišem in kot novoizvoljena predsednica primorske motosexije gospa BMWRIDER jo mora organizirat,da upraviči pričakovanja nas volilcev :lol: P.S.tud jz sm za pik1, igorkr in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno November 30, 2012 Opozori Objavljeno November 30, 2012 ... a morm jst tut pridet..
likalexsey Objavljeno November 30, 2012 Opozori Objavljeno November 30, 2012 ....ejga, pa bojo spet sami primorci na kupu, a ne........... pik1 1
Zivnorc Objavljeno November 30, 2012 Opozori Objavljeno November 30, 2012 ... ma mi je na primorskem tko všeč.... ... pa še cvička nam je zmanjkal..... pik1 1
cikadina Objavljeno November 30, 2012 Opozori Objavljeno November 30, 2012 ....ejga, pa bojo spet sami primorci na kupu, a ne........... ja ce je primorska to tokia pol bo to res drzalo :lol: Zivnorc 1
BMWRIDER Objavljeno November 30, 2012 Opozori Objavljeno November 30, 2012 Vsi norci,kmetje,igorčki,pikci,miške in ostali '' primorci''....!!!!!! A to vi mene brez referenduma,al kaj????? Fertik sem!!! Kdaj bo žur??? :P maus, Zivnorc, Keiko in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se