Dr_Jakob Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 (popravljeno) Ja res je bogi tud jz bi se zjokvcal če bi mel Kwakca,če bi mel pa Italjančka tuki ti pa tud jokcanje ne pomaga,če ne znaš šraufat se pač ne pelješ :lol: Bogaaa sta res In zakaj sem si pol moral APNko zrihtat, če sm sploh hotu kej šraufat?! Pa da ne bo čisto offtopic, V nedeljo ob 10h zbor na ridah pol velja? Popravljeno December 4, 2012. Popravil Dr_Jakob
Sanda7 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 Jaka ob 10h je mal prezgodaj za na ride....to je edini dan ko se zjutraj lohk mal cartam.... sicer do nedelje je še daleč,..tko da bomo vidli ... sam tale led na cesti je kr zajeban učer bi moj kmal fuknu sz mojio kravo mu je sam spodnesl zadno gumo,dobr da je star mačk...uglavnm treba kr pazt
Dr_Jakob Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 Jaka ob 10h je mal prezgodaj za na ride....to je edini dan ko se zjutraj lohk mal cartam.... sicer do nedelje je še daleč,..tko da bomo vidli ... sam tale led na cesti je kr zajeban učer bi moj kmal fuknu sz mojio kravo mu je sam spodnesl zadno gumo,dobr da je star mačk...uglavnm treba kr pazt Glede na dolžino dneva, je ob 10 kar prekasno, če se misliš ornk pelat. Tebi že, k si doma slabo minutko stran... jst mam pa vsaj uro pa pol do Rid.
Sanda7 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 ma orng se bom jz vozila 22decembra ene 600km....pa potem naslednjih 14dni tud po 300,500.... tko da do takrat se glih ne rabm orng furat:)
DAMI34 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 (popravljeno) eeee, Dami, maš pa zajebano ti to, z ene strani italjani, z druge bavarci, sej še dobro zgledaš po vseh teh pritiskih........................................potreben suporta vidm,.....................kmalu lajkam!!!! aja, kupš mojga kwakija? Ja, Dami je res boooogiiii, revež mali, kako trpi, jst bi se prow zjokal.. če bi mel kwakca ti itak nimaš časa jokat, k ves čas šraufaš futko Ja res je bogi tud jz bi se zjokvcal če bi mel Kwakca,če bi mel pa Italjančka tuki ti pa tud jokcanje ne pomaga,če ne znaš šraufat se pač ne pelješ :lol: Bogaaa sta res parajtu, ti jočeš že ko voziš BMWfla....niti ne pomislt na eksotiko Popravljeno December 4, 2012. Popravil DAMI34 likalexsey 1
DAMI34 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 ajd zbor na ridah od 10-14ure pol se ga na ridah usujemo, mopede tm pustim pa s taksijem domof anja37 in pik1 2
likalexsey Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 lajkam!!!! aja, kupš mojga kwakija? ti itak nimaš časa jokat, k ves čas šraufaš futko parajtu, ti jočeš že ko voziš BMWfla....niti ne pomislt na eksotiko dijo bono ta mi pa kar kwako naenkrat ponuja, Dami, kriza, rdeč alarm, te bo treba s pantakanom posut, da se rešiš teh italjanov in bavarcev, oštja v inkubator za dezinfekcijo do božiča najman, alo, ste slišali, puste recesijo, to je treba človeka rešit vsega hudega.............................................ka si ti nor, mona
DAMI34 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 dijo bono ta mi pa kar kwako naenkrat ponuja, Dami, kriza, rdeč alarm, te bo treba s pantakanom posut, da se rešiš teh italjanov in bavarcev, oštja v inkubator za dezinfekcijo do božiča najman, alo, ste slišali, puste recesijo, to je treba človeka rešit vsega hudega.............................................ka si ti nor, mona ne boj se, ne mislm še GSa kupit...neki sm zapel za FJR2013...edin rore bi mu prec odžagu stran
pik1 Objavljeno December 4, 2012 Opozori Objavljeno December 4, 2012 ne boj se, ne mislm še GSa kupit...neki sm zapel za FJR2013...edin rore bi mu prec odžagu stran ... aaaaaja, .... mami se hoče že počas tud kam mal bol komot odpelat .... :yes: DAMI34, Kmet2 in anja37 3
DAMI34 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 (popravljeno) ... aaaaaja, .... mami se hoče že počas tud kam mal bol komot odpelat .... :yes: nope..ati komplicira, mami bi kr tega obdržala, je bl vzdržljiva kot ati...ati bi pa ledice, pa tempomat, pa program vožnje, pa kardan pa 150 kojnu...sm mal ga je strah, k FJR ni ravno za lejtat po ridah Popravljeno December 5, 2012. Popravil DAMI34
Kmet2 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 nope..ati komplicira, mami bi kr tega obdržala, je bl vzdržljiva kot ati...ati bi pa ledice, pa tempomat, pa program vožnje, pa kardan pa 150 kojnu...sm mal ga je strah, k FJR ni ravno za lejtat po ridah Ah Multistrado si kup pa maš vse v enem,no tempomata nima
DAMI34 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 (popravljeno) Ah Multistrado si kup pa maš vse v enem,no tempomata nima mi ne sede ker je: 2 valjnik,ima ketno, ker je ducati, drgač je pa lep aja, pa predrag je!!!! Popravljeno December 5, 2012. Popravil DAMI34
cikadina Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 dami zgleda bo treba neki za po ridah in neki za na potovanja DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 dami zgleda bo treba neki za po ridah in neki za na potovanja jaaaa, bom pisal Miklavžu pik1 in cikadina 2
Kmet2 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 jaaaa, bom pisal Miklavžu Nč mi ne rabš pisat,sej vem DAMI34, Kmetica2 in pik1 3
DAMI34 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 Nč mi ne rabš pisat,sej vem že prpraulam plac u garaži!!!! Kmet2, Kmetica2 in cikadina 3
pik1 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 že prpraulam plac u garaži!!!! ... a za pismo ???? Kmetica2 1
DAMI34 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 ... a za pismo ???? mona, a na uhih sediš? Miklavž pravi: citiram: "Nč mi ne rabš pisat,sej vem " Kmet2, pik1, BMWRIDER in 1 other 4
cikadina Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 ceprou za miklavza si po moje prepozn, po vipavski dolini ze hodi tako da ne vem ce bo do jutri uspel zrihtat. mogoce buls ce bozicku pises
Kmet2 Objavljeno December 5, 2012 Opozori Objavljeno December 5, 2012 ceprou za miklavza si po moje prepozn, po vipavski dolini ze hodi tako da ne vem ce bo do jutri uspel zrihtat. mogoce buls ce bozicku pises Maš prov,že cel dan iščem to FRJ za Damija pa ne morš dobit do jutr,mah nč ,če mu bi bil GSA všeč mu bi tega prpelu,sam vem da ne mara BMW,pa še garažo ma premajhno za takšen BMW-jev ego :lol: BMWRIDER, Keiko, Kmetica2 in 3 others 6
pajkica Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 dami zgleda bo treba neki za po ridah in neki za na potovanja za potovanja do kala ma še to preveč
DAMI34 Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 za potovanja do kala ma še to preveč ma sej bi kdaj potoval tudi do Portoroža, no (sicer bi vmes prespal v Piranu, k je pa le mau predolga fura)
BMWRIDER Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 dami zgleda bo treba neki za po ridah in neki za na potovanja Ko začne Dami tko razmišlat.....In točn to bo tud naredu!!!
BMWRIDER Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 AJA!!!! Kaj pol za nedeljo??? A bo after shod ''Hudičevec'' al ne?? Kje? Kdaj? S kakimi prevoznimi sredstvi??
DAMI34 Objavljeno December 6, 2012 Opozori Objavljeno December 6, 2012 AJA!!!! Kaj pol za nedeljo??? A bo after shod ''Hudičevec'' al ne?? Kje? Kdaj? S kakimi prevoznimi sredstvi?? ob 5 zjutraj, s snežnimi sanmi, aja..bavarci jih ne delajo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se