Staycool Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Slabo kaze s fedrom. A ti si tacko ze ustimal? :eek: :eek: Zdej mi noben ne ve povedat al je od gilere fedr prekratek al predolg... receno je blo da je prekratek in jst sem ze podaljske naredu :angry: :angry: . zdej pa nekej namigujejo da je predolg. no. ju3 ga dobim v roke pa povem. Sej ce povem enkart do vecera ti bo dost :? ce bo - po pa itak. gremo se zgubljat :kva2: :kva2: :kva2:
Sanda7 Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 Se strinjam... :grim Gregs je samo dottore... :lol1: :D ← kaj sem pa jaz :?
Gregs Objavljeno Julij 15, 2005 Opozori Objavljeno Julij 15, 2005 kaj sem pa jaz ← ...ti si pej naša sex diva... :blush: .) :D :004 O:-)
Sanda7 Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 ...ti si pej naša sex diva... :blush: .) :D :004 O:-) ← hhhhhhuuuuuuudddddooooo :kva2: sej sem pričakovala da bo kej v tem smislu
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 hvala vsem za čestitke in lepe želje :D ... e ja se staramo vsi :P Uživejte!
Schultz Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 Messagio per il capitano Mas ze kako traso v mislih? Dan D se hitro priblizava... Sej ne druzga samo ti si uredi navigatore, oramai Dolomite poznas ze ku svoje bergese.. Sej mene je skor vseeno kam se gre, samo da se checkpoints slisijo na passo di qua, passo di la... Allora sem se menu z gizmotom......verjetno bo padla ista ali podobna trasa kot lani. Tudi prenočišča si bomo probali zrihtat tam kjer lani. V glavnem sem neki slišu da ga bo vreme sralo v torek...se pravi bo dež. Za sredo pa izboljšanje,tako da bom lahko prestavli štart za en dan. Bomo vidli. Drugače pa se zberemo pred Astro barom v NG v torek ob 07.30 in štart via Dolomiti ob 08.00. Tistega ki ne bo, ga ne bomo oz. ga ne boste čakali.
Gregs Objavljeno Julij 16, 2005 Opozori Objavljeno Julij 16, 2005 7:30?! :kva2: :wacko: :blink: :lol1: Noro zgodaj... ma dobro... ben, če česte, pej takrat... ma jest sem bolj za kajšno 9:00... :whistle:
gizmOkak Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Tako, točno ku je napis Shcultzi :) Trasa podobna njihovi lani (nevem kje točno so šli, vem pa prbližno in je več kot mikavno :naughty: ) spalo se bo kjer bo plac in normalne cene in ne kake zasoljene v apartmajih z turško savno in kitajsko masažo pa mehiško kuhno. Šlo nas bo dosti, zato bo treba bit mal ravnodušen četudi ne bo zneslo da bomo vsi skupaj v istem hostelu ali hotelu ali bajti al karkoli, možno celo d ne v istem kraju :hmm: sosednje vasice mam v mislih ne 50km narazen :slap: Kar se tiče zdravstvenih, finančnih, psihofizičnih priprav je še ponedeljek cajt (pa še uradni dan je btw) in ne več torek zjutro :wacko: :rolleyes: Zbor pred Astro kafe v NG ob 7:30 kjer se z vodjo odprave (ku se sliši organizirano :lol: ) porihta še za dodatna in zadnja pojasnila in informacije in po možnosti formira tudi skupinice glede na stil in hitrost vožnje (vsaka krene s svojim stilom, določi se pa plac kje se počakamo oz dobimo ipd). Sej veste kako se je furat v 8h preko prelazu in ovinkov ko je en na vrhu drugi še v dolini čaka šlepar da prehiti :wacko: :xx: Štart ob 08.00 kogar ni ga ni. Do Predila je še po slovenski strani, nas lahko zamudnik še kje ulovi, pole se prečka mejo in v IT se samo še zgubljamo (po večini :P ).
gizmOkak Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Za varno vožnjo: Banda js bom ob 14:15 na Ridah, pole greva z Burnoutom in punKom v LJ podirat stožce. Kdor se pridruži je vabljen :grim Stil vožnje do LJ: Čez rob gume :naughty: oz ČRG
Godfather Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Kaj ve kšn kaku je kej z kampiranjem v Dolomitih?????
gizmOkak Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Kaj ve kšn kaku je kej z kampiranjem v Dolomitih????? ← deževno in mokro :naughty: :kva2:
Thundercat Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 me and i are back..... :) morje :OK: dolomiti...v torek je res slabo vreme napovedano tudi za severni del italije, tako da predlagam odhod v sredo...tudi napoved za tisti del je lepša za sredo do petka(spodnji link, Previsioni italija, del dolomitov) http://www.meteo.it/
maXXXimum Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 me and i are back..... :) ← WB :yea1:
Sanda7 Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 joj kok sem vam jaz folš :cry: ma super da greste jaz bi tud,upam da drugič sem full vesela k sem vidla danes na ridah neki znanga folka do dolgmu cajtu sem, vas prov pogrešala a veš TC,Tonči,in burnaut,pa cagiva in še neki folka
Thundercat Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 tisti, ki greste v dolomite...kolk denarja planiraste kaj vzet s sabo..... a velja za sredo potem? po možnosti formira tudi skupinice glede na stil in hitrost vožnje to men osebno nič ne diši preveč...ko gre klapa nekam je eno, ko gre par skupin v dolomite je to čisto drugi koncept, kateri mi ne sede preveč.....
lina Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 A ima kdo iz vašega konca kakšno informacijo kdaj se začno razpodaje moto opreme v Trstu?
Thundercat Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 vas prov pogrešala a veš TC,Tonči,in burnaut,pa cagiva in še neki folka ← vemo..... :004 je jeba ko se človek na ljudi privadi..... B)
gizmOkak Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 to men osebno nič ne diši preveč...ko gre klapa nekam je eno, ko gre par skupin v dolomite je to čisto drugi koncept, kateri mi ne sede preveč..... ← meni tudi ne <_< sej bomo vidli, se zmenimo vse na dan odhoda. Pa predlagam da počakamo kako se bo vidlo stanje jutri, vse spakiramo, pa če bo za it v torek se gre v torek, čene pa sreda. Js navijam bol za torek, če pa čmo popolnoma mimo džja udart lahko tudi drug tedn v torek :hmm:
Thundercat Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 ja sam pol je lahko v nedogled slabo vreme na dan odhoda...jst pravim odhod ta teden.....kot pravim sreda-petek severna italija lepo vreme...poglejte tisti link....
gizmOkak Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 ma sm pogledu na uno stran in kukr pravi bo torek dopoldan sonce, popoldan oblačno, večer dž, ponoči razjasnitve in pole sreda sonce in četrtek isto :hmm: alora, kaj sreda??? Ostali kaj pravte :?
Sanda7 Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 fantje in dekleta oziroma celotna odprava za dolomite,držim vam pesti da boste meli fajn vreme pa tud župniku bom dala za mašo da bo zrihtov vreme,če bo treba mu pa tud nastavm sam da bo pomagalo O:-)
Schultz Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 (popravljeno) Ok.....situacija je taka stoji pa tako. Danes zjutraj sem se zbudu z vnetim levim srednjim ušesom, tako da sem na antibiotikih. Zaradi tega bom štartal v dolomite šele v sredo. Upam samo da se mi bo do takrat stanje zboljšalo. aha še neki....za dolomite se rabi: 1. 200 evrov v žepu in evrocard ali visa še za rezervo 2. en par nogavic, gat, majčk 3. dolge gate in ena toplejša majca z dolgimi rokavi(lahko tudi windstoper), ker nikoli se ne ve kaj se dogaja na 2000 m 4. sprej za ketno(zelo pomembno) 5. coris zavarovanje pri slovenici( stane cca.2700 sit za tri dni in krije stroške morebitne hospitalizacije in podobno), je varianta tudi vzajemna5000 samo je treba še preverit 5. tistim ki mopedi papajo olje pa še kakšnih 0,5 litra motornega olja 6. vožnja po pameti 7. to je z moje strani vse...lahko pa še kdo kakšno doda Popravljeno Julij 18, 2005. Popravil Perla
Godfather Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 sem full vesela k sem vidla danes na ridah neki znanga folka do dolgmu cajtu sem, vas prov pogrešala a veš TC,Tonči,in burnaut,pa cagiva in še neki folka ← :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :friend1: :friend1: :friend1: :friend1: :friend1: :friend1:
Gregs Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Seveda bo kdo dodal, Schultzi... :grim Najprej dodam tole: želim ti čimprejšnje okrevanje!!! :OK: :OK: :OK: Potem pa tole: 1. odhod definitivno v torek; po tistem, kar sem prebral na Meteo.it, je točno tako, kot je rekel Gizmo - dopoldne sonce, potem malo manj, zvečer dež.. Kaj to pomeni? Da se gre v torek, seveda ne ob 7:30 :blink: (ker bi znalo biti še malo mokro) , ampak recimo ob 10:30... O:-) V Astru, seveda... To pomeni, da smo do večera nekje okoli Canazeia ali kjerkoli že hočete biti in potem pred vsuvanjem deža lepo že ninčkamo ali jemo ali tuširamo ali igramo damo ali (izbere vsak sam). 2. Za Italijo ne rabite Corisa ali Vzajemne, ker velja normalno zdravstveno zavarovanje. Morate pa si naročiti evropsko kartico, za kar pa ste že prepozni - vsaj 3 dni prej jo morate naročiti. Mogoče se da dobiti direktno v zdravstvenem domu, kar pa spet močno dvomim. Mogoče če jo naročite v ponedeljek, se da dobiti v torek. Po pošti pa traja vsaj 3 dni. 3. Denar: jaz sem prejšnjič prišel s 150 EUR skozi za dve nočitvi z zajtrkom (27 EUR po noči), jedli smo zvečer zunaj, čez dan smo pa kakšen sendvič ubodli. Seveda je bencin vključen v ceno. Drugače pa imam jaz s sabo vedno vsaj 3x denarja, za vsak slučaj, + kartico. 4. Sreda zame (in Fabi) ne pride v poštev, ker to pomeni potem samo iti tja in nazaj. Pač v petek moram/va biti na delu... :SS Kdor gre v torek, super, kdor ne more... smola... :blush: Lahko pa se potem dobimo v sredo zvečer z vsemi v istem kraju... recimo... Bo še kdo kaj dodal?! :whistle: :D
Gregs Objavljeno Julij 17, 2005 Opozori Objavljeno Julij 17, 2005 Ups, seveda... dodajam kar jaz... :D Kaj imeti s sabo? Odvisno od zahtevnosti vsakega posameznika. Jaz bom imel tole: 1. dežni kombinezon + zaščita za noge + zaščita za roke 2. sprej za ketno 3. disk lock X2 + ketna za zaklenit 4. toaletna torbica 5. majhna brisača + kopalke (kaj pa vem, pa saj ne vzamejo veliko) 6. superge (jeba je hoditi v motorističnih čevljih, pa magari samo na večerjo) 7. windstoper (spodnji in zgornji - lahko je jeba s toploto) 8. kavbojke, pulover, nogavice, gate, majice (poljubno izbere vsak sam) 9. cajtng (za branje na skretu :D) 10. obvezno nekaj "paninov za po poti" (by Mlakar) 11. poljubno dodaj sam...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se