nts Objavljeno Julij 18, 2005 Opozori Objavljeno Julij 18, 2005 Schultz: hvala! Ja no, škoda ker ne gremo vsi skupaj kakor smo načrtovali.... meni osebno je čisto vseeno kdaj gremo, vendar je reku šef v sredo zjutraj pa konec.... Vsem ki greste jutri na pot želim vse najbojše na poti..... pa kej :photo: , da bomo tudi mi kej videli...... srečno :004
duhec Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: In mi gremo.. kam ze? :lol1: :doze: Sicer pa skoda ker nisem slikal ob 6.30h ker tle je zalivalo na veliko. :lol:
maXXXimum Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: In mi gremo.. kam ze? :lol1: :doze: Sicer pa skoda ker nisem slikal ob 6.30h ker tle je zalivalo na veliko. :lol: ← Bo treba zimske gume gor, pa verige pod zic... :lol1:
GorazdH Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 ne pozabite kak napihljiv čoln pa vesla...dereze tudi :afro1:
devilish Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 :grrr Nebo je že nebeško plavo, kar je belga se umika, od fronte ni več ne duha ne sluha... razn še malo mokre ceste k je vedno bolj suha :grim :P
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 pa lopate ne pozabte sabo vzet da boste vsaj motor skidali če vam ga bo zamelo .) po vsakemu dežu posije sonce :OK:
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 pol zgleda da jutr ne gre noben na 3M,bom mogla spet sama zastopat to sekcijo :hmm: al bom pa še jaz zahinavla
Burnout Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 pol zgleda da jutr ne gre noben na 3M,bom mogla spet sama zastopat to sekcijo :hmm: al bom pa še jaz zahinavla ← Če pridem pridem po 21:15. Sam zelo verjetno da ne :( Šiht :SS Lp Burnout
Sanda7 Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 sej mene tud ne bo k morem robotkat :cry: edin če stroj zjebem pol pa se zna zgodit da uletim sam verjetnosti je 30%
Thundercat Objavljeno Julij 19, 2005 Opozori Objavljeno Julij 19, 2005 še 7 ur pa gremo.... :kva2: :OK:
Sanda7 Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 zdej ste pa že šli :OK: ma bl k gledam te slike bl sem vam folš :( tko da upam da se kmal stran obrne :P
Godfather Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 punK(29) Spet imamo v naši sekciji enga slavljenca :yea2: :beer1: :beer2: :grupni:
punK Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 kje je! kje je!! se skriva aaa!! da mu ne bo treba plačat drinka!! :D :D :slap: :lol1: hvala v naprej za čestitke :blush: !! ha ha ha..
Vale Objavljeno Julij 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Z Maxijem ti poklanjava za RD ... :004 :P
MOTOVILC Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 (popravljeno) Vse najnaj :beer2: punK Popravljeno Julij 21, 2005. Popravil MOTOVILC
punK Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Z Maxijem ti poklanjava za RD ... :004 :P ← hvaaaalaaaaaaa!!!!!prav tako škatlico rabim!!!!! :D :grim :lol1: :slap:
Sanda7 Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 punK stari,jaz ti nimam kej druzga za poklont kot eno lukno .) sam si pa že star,drugo leto pravš da bo cela orgija za okroglo :hmm:
devilish Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 :OK: :yea2: Kake tri urce nazaj smo živi, srečni, zdravi prispeli na cilj (jst, duhec & gizmo)... Lih tolko, uradno javljanje, več + slikce pa bo zrihtu duhec :grim ko si odpočijemo :P lp :yea1: ;)
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Z Maxijem ti poklanjava za RD ... :004 :P valček ... jst dodam še eno škatlco kondomov k on ma rad od zadi :wub: :devil: :devil: :grim . . . . punk ... sam lej da bo nepozabno ker čene ... :whistle:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 hvaaaalaaaaaaa!!!!!prav tako škatlico rabim!!!!! :D :grim :lol1: :slap: .... zakaj nisi prej povedal ... bi dobu dve :) ... eno z datumom ... 21.07.2005 :devil: :devil: :devil:
fabi Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Tud jst sm že doma! Ku je blo leeeepooooo! Hočem nazaj!!! U glavnem, za mano so tri FUUUL lepi dnevi. Kej čem rečt, je blo tako lepo, da je blo že hmali kičasto :OK: Ovinki, moj tanajtabujš motor na svetu, k mi je dal ful užitkou in še kar je ta najbolj važno, je bla dobra družba :wub: :winkiss: Dobro da je danes deževalo, ker če ne, bi blo use že previč perfektno B) Gizmić, vi, kako ste se imeli? Mi je malo žou, da nism smela bit z vami, ma kaj češ... sej bo še prilika :grim Kadar ne bo Debilish :whistle: alpa, drugič jo bom prow lepo uprašala, če smem tud jst zdravn :cry: Devilish, sej bom pridna :yes: obljubim O:-) Sej obljubim, da ne bom več seksala s tvojim fantom dokler je s tabu :unsure: :lol1:
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 obljubim O:-) Sej obljubim, da ne bom več seksala s tvojim fantom dokler je s tabu :unsure: :lol1: :OK: :OK: :yea1: mi je kr lepo polepšalo večer :devil:
Burnout Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Vse najnaj :beer2: punK ← Se pridružujem čestitkam!!! Lp Burnout
Godfather Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 (popravljeno) Mi je malo žou, da nism smela bit z vami, ma kaj češ... sej bo še prilika :grim Kadar ne bo Debilish :whistle: alpa, drugič jo bom prow lepo uprašala, če smem tud jst zdravn :cry: Devilish, sej bom pridna yes: obljubim O:-) Sej obljubim, da ne bom več seksala s tvojim fantom dokler je s tabu :unsure: :lol1: ← Zakaj pa nisi smela kaj ti je kdo izrecno prepovedal :xx: :xx: :xx: A si me spet varala :nono: :whistle: :whistle: :whistle: aaaaaaaa ja ne mene čaki koga si zdej varala Devilish z Duhcem ah nič ne štekam ma sej bolše da tudi ne :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno Julij 22, 2005. Popravil Godfather
GorazdH Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 če bi vedu, da je tak kupleraj tle... <_< bi se prijavu dosti prej :afro1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se