ant-z Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Tudi jaz bi se pridružil čestitki, Punk...je mal hecno, ker ne vem komu čestitam, pa nič zato...primorc je primorc! :OK: Zelo lepo, da ste se imeli fajn v Dolomitih...vremenarji še vedno ne morejo ugnati vremena, kar nas v takih situacijah veseli.
gizmOkak Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 če bi vedu, da je tak kupleraj tle... <_< bi se prijavu dosti prej :afro1: ← :OK: :lol1: :lol1: ma uredi je blo. Zdej pa h simčiču po nove gume :slap: sprednja je prou slick :naughty:
gizmOkak Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 kaj bomo rabli webcam, tle je bujš perspektiva :kva2:
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 če bi vedu, da je tak kupleraj tle... <_< bi se prijavu dosti prej :afro1: ← joj še žal ti je lahko,ne veš kaj si vse zamudil .) super da ste prišli domov veseli in potrebni :OK:
fabi Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Zakaj pa nisi smela kaj ti je kdo izrecno prepovedal :xx: :xx: :xx: A si me spet varala :nono: :whistle: :whistle: :whistle: aaaaaaaa ja ne mene čaki koga si zdej varala Devilish z Duhcem ah nič ne štekam ma sej bolše da tudi ne :whistle: :whistle: :whistle: ← Ma sej ti že povem... :xx: :xx: Ma tebe nism varala :grrr sej veš da ne! O:-) Ben ja, lohko d sm te varala, ma lih en malo :blush: :rolleyes: ma samo telesno veš :naughty: :whistle: :whistle:
Sanda7 Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 o fabi ti stara preverznica,še dobr da nisem sam jaz taka :OK:
nts Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Helooooo! Mi smo pa danes prišli domov...... A jej :kva2: ..... kako je bilo to super potovanje.... lepo vreme, super pot, in predvsem super vodič.... Schultz :worship: :worship: :worship: - hvala!
Gregs Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 NTS, daj malo več povej, kje ste bili... pot... :grim Da se nismo kje srečali... .)
nts Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 (popravljeno) Jaz bom napisala bolj na grobo, bo bolj natančno napisal naš vodič..... Nova Gorica - Predel - Tolmezzo - Cortina d'Ampezzo - Bolzano - Bormio Nekaj prelazov: SELLA NEVEA, PASSO FALZAREGO, PASSO PORDOI, PASSO DEL TONALE, PASSO GAVIA, PASSO DELLO STELVIO, PASSO SELLA, PASSO FEDAIA, PASSO GIAU, PASSO TRE CROCI, pa še nekaj jih je, ma jih jaz ne znam napisati... :blush: TC bo pa slikce uštimal, da jih boste lahko videli :OK: Vreme smo imeli supre.... v sredo je v NG začel dež padati, pa smo se oblekli dežne, vendar smo jih še pred Bovcem slekli (me oblačenjem dežnega, sem si čelado uničila - :slap: ), v Italiji pa je bilo super.... Popravljeno Julij 22, 2005. Popravil nts
nts Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Pa ostali, kje ste potovali, kako je bilo.... napište vse :kva2: :kva2: :kva2:
Gregs Objavljeno Julij 22, 2005 Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Jaz sem v Dolomiti temi napisal... .) Tulelele: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...ic=12300&st=640
Sanda7 Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 Jaz bom napisala bolj na grobo, bo bolj natančno napisal naš vodič..... Nova Gorica - Predel - Tolmezzo - Cortina d'Ampezzo - Bolzano - Bormio Nekaj prelazov: SELLA NEVEA, PASSO FALZAREGO, PASSO PORDOI, PASSO DEL TONALE, PASSO GAVIA, PASSO DELLO STELVIO, PASSO SELLA, PASSO FEDAIA, PASSO GIAU, PASSO TRE CROCI, pa še nekaj jih je, ma jih jaz ne znam napisati... :blush: TC bo pa slikce uštimal, da jih boste lahko videli :OK: Vreme smo imeli supre.... v sredo je v NG začel dež padati, pa smo se oblekli dežne, vendar smo jih še pred Bovcem slekli (me oblačenjem dežnega, sem si čelado uničila - :slap: ), v Italiji pa je bilo super.... ← bom pa še jaz napisala,ampak sem obdelala sam en prelaz,PASSO DEL SEBA :OK: dečva pa kaj se še oblečt ne znaš,sej verjamem da ti gre slačenje bl od rok,če po seb sklepam .) super kaj nej rečem,komaj čakam slikce,da bom še bl žalostna k me ni blo zravn,ampak k pridem iz potovanja boste pa vi trpeli ob gledanju mojih slikc in cedili sline :)
Thundercat Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 Sej obljubim, da ne bom več seksala s tvojim fantom dokler je s tabu :unsure: :lol1: ← :eek: :lol1: :slap: ja dolomiti so carski....kdaj gremo spet.... :) cesta, ljudje, narava, pokrajna ......jao pa kaj nej rečem...sem že v temi dolomiti napisal, da religiozno opevanje raja po obisku dolomitov dobi čisto drug pomen..... :worship: šulc hvala za vodenje in vse ostalo..... :OK: slike ma pa nts bo ona poskrbela za objavo.....
Schultz Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 OK.....da še jst neki napišem. Včeraj smo pripeketali z dolomitov. Naše tridnevno potepanje je bilo sledeče: 1. dan: NG(štart)-Bovec-Predel-Sella Nevea-Tolmezzo-pso Mauria-Cortina-pso Falzarego-pso Pordoi-Canazei-Karerpaß-Bolzano-pso Mendola(prenočitev v Garni penzionu za 25 evrov(očitev+zajtrk+garaža za moped)) 2.dan: spust z Mendole-val di sole-pso del Tonale-pso Gavia-Bormio-pso dello Stelvio-Merano-Bolzano-St. Ulrich-pso Sella-Alba(prenočitev v Alpi hotel za 28 evrov(nočitev+zajtrk+garaža za mopede)) 3.dan: pso Fedaia-selva di Cadore-pso Giau-Cortina-pso Tre Croci-Auronzo di Cadore-Sappada-Tolmezzo-Sella Nevea-Predel-Bovec-domov Naredili prelepih 1100 km, uživali sto na uro.......še bomo šli.
Thundercat Objavljeno Julij 23, 2005 Opozori Objavljeno Julij 23, 2005 uživali sto na uro.......še bomo šli. ← :grim :yea2: :yea1: :photo: B)
Sanda7 Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 tud jaz bom šla,drugič ziher.kaj se videsmo med tednom kej na ridah
duhec Objavljeno Julij 24, 2005 Opozori Objavljeno Julij 24, 2005 Evo se mene! :) Malo pozno ma.. :ninja: Kukr vidim samo nrdili vsi skor isto pot, samo da sta, pardon, so TC, nts in Schultz sli za nazaj cez Sappado, mi pa cez Sauris, t.j., gledano na zemljevid, cesta juzno od une cez Sappado in severno od une cez Forni di Sopra. Tudi za it pogledat! Priporocam. Vglavnem... lep podzrav iz Dolomitov! :yes: :OK: Aja, hmal pozabu taglavno! Tle se zbirajo vse fotografije, ki smo jih naredili po poti. Ce ima se kdo kake nej poslje pa bom dal gor! Pozor, k jih je dosti. Nej se opozorim, ce kdo ne bo vidu, da sm dal moje na tri dele (3 dni), ce se vam ne da gledat po netu, pa lahko downloadate vse skupi v zip-u, ki se nahaja na dnu vsake strani. ;)
devilish Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 super fotke :OK: :OK: ← :yes: sej sm jst fotografirala, kej ne bi ble :blush: :rolleyes:
MOTOVILC Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 eko jest sm srečal sam ene par svizcu! :lol1:
MOTOVILC Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 (popravljeno) Eko, jest sm srečal sam ene par svizcu! :lol1: Popravljeno Julij 25, 2005. Popravil MOTOVILC
kat Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Eko, jest sm srečal sam ene par svizcu! :lol1: ← Kje :kva2: ??? ... zihr so se po plazu u Bistrc sprehajal :hmm:
gizmOkak Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 Klapa ena slaba novica :cry: Vsi dobro poznaste SEVERINa, mehanika iz Ajševice k ima servis za yamaho, hondo in vse v glavnem. Pred mescem je mel hudo nesrečo z motorjem. Prepeljan je biu v KC LJ in že okreval, vse je kazalo na dobro, ko zvem da ga ni več med nami... :cry: Kdaj bo pogreb pa še nevem, vendar takoj ko bom zvedu kej več objavim. :cry: matr kaj se dogaja
duhec Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 U shit, tega si pej nism mislu. :( Je pa res, da je imel hard poskodbe glave (pocena lobanja) in notranje krvavitve... joj joj :( :( :( Sm ze hotu rect, da vozte pocas, ma kej k ga je pesek na cesti zjebal.. :angry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se