devilish Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 lepo si peljala :afro1: in še prikolico si mela odzada...ha ha .) ← Hvala :blush: Glede prikolice - tko se bom pomoje navadla vsega hudga :P Ko bom enkrat sama na motorju se mi bo kar naenkrat zdelo vse tko lahko! :grim
ant-z Objavljeno Avgust 16, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2005 Jao, Schultz, celo pot od Vrhnike do Medvod sm vozu al po desni al po po sredini. Je bla pa taka gužva, da ne moreš verjet. Kljub slabemu vremenu sm bil vesel motorčka. Pri našem srečanju sm se pa kamjonu odmaknu :OK:
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 GREGS KDAJ GREMO : Ma gremo, gremo... kadar'čš... kej že gremo? :hmm: :lol1:
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Saaaandaaaa je nazaaaaaaj... :004 Spet bo puhno seksa... :yea2: :yea2: :yea2: Je že začela z lulo... :naughty: :lol1: :D U glavnem Sanda, pazi, de ne mahaš preveč, tku ku si meni učera, ker lohko padeš sezi Goldice... :whistle: :D O:-)
gizmOkak Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Ma gremo, gremo... kadar'čš... kej že gremo? :hmm: :lol1: ← ajde pej pejmo ne :) ma če bo kej u petek daj, morem mal olje in filtr premešat, je lih novo :D
Robert Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 (popravljeno) Tudi jaz moram svoj 1000 post tukaj napisat. Se spodobi, glede na to, da sem Primorc :P Drugače pa glede na to, da sem član od 21.06.2001 nisem ravno ne vem kako dejaven .) No zdaj sem pa Vseved postal, se pravi, da ni vprašanja, da ne bi znal odgovorit :P "Mona" zbudi se :devil: :D Pozdrav od Roberta Popravljeno Avgust 17, 2005. Popravil Robert
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 ajde pej pejmo ne :) ma če bo kej u petek daj, morem mal olje in filtr premešat, je lih novo :D ← Emmmm... v petek po nekaj letih spet vidim sestro in ona Slovenijo po devetih... ne bo šlo, zagotovo bom z njo in otroci... motor nix ta dan ne spljoh ne... :grrr
Gregs Objavljeno Avgust 17, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2005 Tudi jaz moram svoj 1000 post tukaj napisat. :worship:
nts Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Emmmm... v petek po nekaj letih spet vidim sestro in ona Slovenijo po devetih... ne bo šlo, zagotovo bom z njo in otroci... motor nix ta dan ne spljoh ne... :grrr ← Jaz sem firbčna...... kje pa drugače živi sestra?
Godfather Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Tudi jaz moram svoj 1000 post tukaj napisat. Se spodobi, glede na to, da sem Primorc :P ← Čestitke :OK:
Godfather Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Tudi jaz moram svoj 1000 post tukaj napisat ← Čestitke :OK:
gizmOkak Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Jaz sem firbčna...... kje pa drugače živi sestra? ← čaki čaki, to pa js vem :hmm: :hmm: MAJEMI, U.S.A. :? sm uganu Gregs :) @Gregs: ja ni panike, bom pa po dopustu počaku na moped, ne bo groze, če že od sobote ne sedim gor, bom pa še 10dni zdržu :wacko: :xx:
fabi Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Gotfather: kdaj gremo na kak giro jst in ti?? :hmm: Te nism vidla že tolko cajta :doze:
Godfather Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Gotfather: kdaj gremo na kak giro jst in ti?? :hmm: Te nism vidla že tolko cajta :doze: ← Booooooooooooooooooooooooooooo Ja res se nismo vidli že en lep cajt.Ma ja zdej si malo bolj zasedena :grim Ja pridi danes na kavo bom pri starših kjer bom suzo pral da bom pol lahko pozer, vozit pa se ne bom šel ker bom obenem tudi varuška ker gre moja Karjuča mal € zapravit. :yea2:
Gregs Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Jaz sem firbčna...... kje pa drugače živi sestra? ← Emmm.. .glej gizmijev odgovor... ;) Enih 9.000 km stran je... :cry: čaki čaki, to pa js vem :hmm: :hmm: MAJEMI, U.S.A. :? sm uganu Gregs :) @Gregs: ja ni panike, bom pa po dopustu počaku na moped, ne bo groze, če že od sobote ne sedim gor, bom pa še 10dni zdržu ← Jep, uganu si, uganu... :grim Drugače pa Gizmo uživaj na dopustu, pa se potem vidimo... saj jaz bom najbrž tudi enih 14 manj na motorju... Dejte ostali malo Fabi okoli peljat, da ne bo preveč pogrešala motor... :naughty: :D
nts Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 A jej.... Gregs, a je tvoja sestra že dolgo na drugi strani luže? Zdaj pa vsem skupaj .......morda malo prehitevam :blush: , vendar bi bilo tudi letos lepo, da naredimo srečanje Primorske sekcij in se skupaj zapeljemo kam...... tako kot lani, ko smo šli skupaj k Jazbecu na kosilo, potem pa čez Vršič. Lani je bil ta dan 18.9! Najboljše bi bilo, seveda če se strinjate z mano, da kr počasi začnete dajati predloge kam in kdaj.... tako bomo ravno tja do sredine septembra izpeljali srečanje. Lepo bi bilo, da se v čim večjem številu zberemo!!
fabi Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Dejte ostali malo Fabi okoli peljat, da ne bo preveč pogrešala motor... :naughty: :D ← Ma kakw lepw da skrbiš zame :wub: Em, ma zdej k te ne bo, morejo ostali skrbet samo da ne bom pogrešala tvojega motorja al tud za use ostalo :hmm: :whistle: :lol1:
gizmOkak Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Zdaj pa vsem skupaj .......morda malo prehitevam :blush: , vendar bi bilo tudi letos lepo, da naredimo srečanje Primorske sekcij in se skupaj zapeljemo kam...... tako kot lani, ko smo šli skupaj k Jazbecu na kosilo, potem pa čez Vršič. Lani je bil ta dan 18.9! Najboljše bi bilo, seveda če se strinjate z mano, da kr počasi začnete dajati predloge kam in kdaj.... tako bomo ravno tja do sredine septembra izpeljali srečanje. Lepo bi bilo, da se v čim večjem številu zberemo!! ← Ne prehitevaš, in ja lepo bi blo :OK: . Letos pa kam na obalo al pa postojnsko... Al pa kamorkoli no, sam d je primorska united (pa še kšn odseljeno/priseljen primorc tudi :D ) Predlogi na dan (wa, zmeri več nas je :naughty: )
nts Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 sam d je primorska united (pa še kšn odseljeno/priseljen primorc tudi :D ) ← Ma itak, da še drugi...... tisti, ki bo pač želel iti z nami. Več nas gre - boljše je :OK:
Gregs Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 A jej.... Gregs, a je tvoja sestra že dolgo na drugi strani luže? ← Emmmm.... 13 let? :wacko: Ma kakw lepw da skrbiš zame :wub: Em, ma zdej k te ne bo, morejo ostali skrbet samo da ne bom pogrešala tvojega motorja al tud za use ostalo ← Emmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... :devil: :fight2: Samo motor, jasno... :P :whistle: :D (pa še kšn odseljeno/priseljen primorc tudi ← :whistle: :whistle: :whistle: (pickmepickmepress)
Godfather Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Booooooooooooooooooooooooooooo ker gre moja Karjuča mal € zapravit. :yea2: ← KATJUŠA ma prehitro tipkam :whistle: pol pa take napake OPROSTI :004
MOTOVILC Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 (popravljeno) Najboljše bi bilo, seveda če se strinjate z mano, da kr počasi začnete dajati predloge kam in kdaj.... tako bomo ravno tja do sredine septembra izpeljali srečanje. Lepo bi bilo, da se v čim večjem številu zberemo!! ← Ala demo, dijobono :worship: ki bo naša prej rodila :hmm: pol pa res ne bom mogu več nikamor! :wacko: :oops: :slap: aja ma sej pol bo pa šeeden več :slap: Popravljeno Avgust 18, 2005. Popravil MOTOVILC
sax Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 Se dobimo na Obali. Bom prišu sis BIČIKLETO!!!!!! :lol1:
GorazdH Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 pridem zraven, če me uzamete, če ne za drugo za po temi vozit, ne moreš falit če si za mano :lol1:
GorazdH Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 jutre grem dol na zbor škorpjonov okol 17 ure. če gre kdo zraven naj pokliče.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se