Thundercat Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 ah ja...ne bo dežja... :grrr jutri pa zna bit :grim se vidsmo dol če se.... :)
pek Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 bravo gregs si se potrudu :004 sam a se nebi vsaj ob 10h dobili na ridah,da smo čim več skupi do 11h je tko dolgo jaz bom itak že ob 9h gor :) da prpravm teren in da sprejmem vsakega moškega v svoj objem .) no zdej pa banda se počas mal javte tuki k neki vas že pogrešam a čm naštevat najbol bo:viggen,eos,punk,kat,bojč,motovilc,pek,sulica,sex op sax,duhc,.. o vas ni ne smrada ne duha .) zihr sem še koga pozabila danes pa na 3M,jupi ← po dugem časi se še jest mal tuki oglasim :OK: moja malenkost po vsej verjetnosti ne bo v vaši družbi,ker je v planu motozbor na Hvaru in pade glih na isti termin :BUA: če se bo pej kej zalomilo,a sprejmete v svojo družbo tud enga Peka szi maksiskuterjem :hmm: :rolleyes: :whistle: O:-)
gizmOkak Objavljeno September 2, 2005 Opozori Objavljeno September 2, 2005 a sprejmete v svojo družbo tud enga Peka szi maksiskuterjem :hmm: :rolleyes: :whistle: O:-) ← šur d ja, ti pokažemo kako gre maxiskuter po kolenu :lol:
Sanda7 Objavljeno September 3, 2005 Opozori Objavljeno September 3, 2005 kaj zdej nobenga ni blo na zboru sem bla tam okrog 19:30,še motovilca sem sprašavala če je koga vidu pa prav da ne,uglavnu borovničke se ble dobre tako da zdej spet štartamo dol. pek itak da te vzamemo
Sanda7 Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 še v soboto je bil sam sulica in prikolica pa nobenga druzga,le kje ste se skrivali,pa ne da ste se ustrašili dežja :hmm:
Godfather Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Jaz pa sem postal pravi Slovenec :yes: :OK: :yea2: :yea1:
fabi Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Bravo Gotfather :yea1: zdej vidim ku si ti puhn kondicije :naughty: :winkiss:
gizmOkak Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 ojejej, kaj bo ratalo z vas :slap: same sex dive in bombniki tle :kva2:
nts Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Midva s TC-jem sva imela polno dela in nisva imela časa na zbor, pa drugo leto
gizmOkak Objavljeno September 4, 2005 Opozori Objavljeno September 4, 2005 Midva s TC-jem sva imela polno dela... ← evo, še dva :huh: :wacko: :whistle:
GorazdH Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 jst sm biu. u petek.pršu ob 21, šou ob 1. neki folka je pa blo. a je pralo kej v soboto?
Sanda7 Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ej banda od danes naprej začnem delat turnus dopoldne popoldne kar pomeni da me ta tedn ne bo ne bo nč na ridah :cry: popoldne ampak mam pa cajt dopoldne do 13h tko da če je gdo za kakšno jutranjo furco naj mi kr javi lahko tud sam za kufe,če se za kej več ne zmenmo .) skratka zdejle bom šla počas mal ovinke pogledat proti idriji,pol pa na šiht ffuujj
kat Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 bravo gregs si se potrudu :004 sam a se nebi vsaj ob 10h dobili na ridah,da smo čim več skupi do 11h je tko dolgo jaz bom itak že ob 9h gor :) da prpravm teren in da sprejmem vsakega moškega v svoj objem .) no zdej pa banda se počas mal javte tuki k neki vas že pogrešam a čm naštevat najbol bo:viggen,eos,punk,kat,bojč,motovilc,pek,sulica,sex op sax,duhc,.. o vas ni ne smrada ne duha .) zihr sem še koga pozabila ← ekola pokorno javljam svojo motoprisotnost :bounce:, prasička se bo z veseljem udeležila primorskega osvajanja dolenjske :OK: :yea1:
kat Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Se kej prostih mest? Jst bi se tut "uvozu" :yea2: ← čuj ti mali, jest sem uvožena že 7 leto, pa se še nism uspela čist infiltirati med primorce :D .... majo eno tako mičkeno alergijo na žabarje :devil: .. tako da raje zaprosi za moto vizo :whistle: ... sam ne pr TC al pa Sandi k sta notranjca ... TC pripada kasti Torbarjev (p.p. Postonjčanov :P ), Sanda pa gravitira k Čufarjem (p.p. Cerknčani)
Thundercat Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 postojna = notranjska? večna debata.....:lol: vir: wikipedia in opredelitev notranjske tukaj
Thundercat Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 pa še primorska: vir enkrat za vselej rešena debata o meji..... :D
sulica Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 pa še primorska: vir enkrat za vselej rešena debata o meji..... :D ← :BUA: Ma dobro no MULARIJA, kaj se boste spet kregli do ki je primorska. :eek: TC-Pa piko postojne nariši ki je,da bo že enkrat konc.
gizmOkak Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 o buh :slap: primorska se bo itak odcepla od slovenije počasi in bo svoja država, k met vs drek od "zgori" počasi preseda :P Zatorej je vse brez veze se kregat k bomo prou hmali meli začrtane državne meje in bo slovenija naša soseda :grim Alora: Vršiča ne rabmo k itak je mrez, pa še slaba cesta je tje gor........ rešena SEVERNA meja Na ZAHODU je itak Italja.... to je ražčiščeno Južno, so Hrvati, tm nimamo kej, mogoče se celo pogodimo, če nam drkoti z Ljubljane ne bojo skakali u zelje (parlamentarci v mislih) kmet se je zmeri zastopu s kmetom :grim Vzhodno, tja do Postojne, k mamo ride, takoj v Logatcu pa mejo s Slovenijo :OK: P I K A Vsi migranti iz slovenije dobrodošli na Primorsko, kjer se cedi vino in režejo pršuti, pa kjer je motor 12 mescu na leto registriran :naughty: :kva2: Kšne pripombe...........kaj je na wikipediji me pa ne briga, itak je dosti faljenih podatkov gor :BUA:
kat Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) Tole predalčkanje mi je zmeraj bolj všečno :slap: TC mislim, da je bolj važna pripadnost oziroma povezanost, ki jo čutijo prebivalci kot pa neko politično-enciklopedično rangiranje .) . Ma smo se samo malo hecali ... sej veš da smo vsi v EU in se mamo :wub: Popravljeno September 5, 2005. Popravil kat
Sanda7 Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ma jaz za vas ne vem sam zase pa vem da pripadam vsem .) kat dobro da si pokazala da znaš sploh še tipkat tuki gor .) ej TC si jutr dopoldne za kak krogec odpeljat
sulica Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ma jaz za vas ne vem sam zase pa vem da pripadam vsem .) kat dobro da si pokazala da znaš sploh še tipkat tuki gor .) ej TC si jutr dopoldne za kak krogec odpeljat ← :hmm: :kva2: :lol1: :afro1: MA...PAZI KAJ GOVORIŠ...BO KAKŠEN VZEL RESNO. :yea2:
GorazdH Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ride so "tamponska" cona med primorsko in tretjim svetom... .)
sulica Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ride so "tamponska" cona med primorsko in tretjim svetom... .) ← :kva2: Alora jma Sanda večkrat teto szi krvavca na obisku kukr ostale punce,,,,sej je skuzi tm. :lol1:
Thundercat Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ej TC si jutr dopoldne za kak krogec odpeljat ← me ni grem v toplice.... :)
nts Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :kva2: Alora jma Sanda večkrat teto szi krvavca na obisku kukr ostale punce,,,,sej je skuzi tm. :lol1: ← :lol1: :lol1: :lol1: ja šit no..... ma ti se jih pa spomniš :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se