Sanda7 Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :hmm: :kva2: :lol1: :afro1: MA...PAZI KAJ GOVORIŠ...BO KAKŠEN VZEL RESNO. :yea2: ← ah menda je ne tolk me pa že poznate da veste da me je sam gobec :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 :kva2: Alora jma Sanda večkrat teto szi krvavca na obisku kukr ostale punce,,,,sej je skuzi tm. :lol1: ← moja teta ni s krvavca ampak iz rusije in pride enkrat na mesc na krvavc
Schultz Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 moja teta ni s krvavca ampak iz rusije in pride enkrat na mesc na krvavc ma tudi kaj prnese s sabo, že ko pride na obisk :whistle:
Gregs Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 ma tudi kaj prnese s sabo, že ko pride na obisk ← ... ja, tečnega moškega :devil: ... vsaj takrat smo (baje) vsi moški zoprni... :lol1:
Sanda7 Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 ma TO itak sam kaj k sem jaz pole še bolj tečna,le zakaj :hmm:
Schultz Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 .....ma vidi........ sem napredoval v činu na forumu
gizmOkak Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 .....ma vidi........ sem napredoval v činu na forumu ← opa...kaku bi šlo pej tu u wjski :hmm: dej povej k veš... resno :) eeeee, jutre gre pa žan po nove gume :lol:
kat Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 ma TO itak sam kaj k sem jaz pole še bolj tečna,le zakaj :hmm: ← Ker so moški tečni 356 dni v letu, ženske pa le par dni v mesecu :yea2: no z izjemo nosečnic :xx:
gizmOkak Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Ker so moški tečni 356 dni v letu ← hvala za tistih 10 dni k smo pridni (hint 365 dni ne 356 dni) :lol: :love1:
kat Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 hvala za tistih 10 dni k smo pridni (hint 365 dni ne 356 dni) :lol: :love1: ← ja no mal upanja vam pa morm pustit :OK:
Sanda7 Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 bravo kat tko se govori :OK:
gizmOkak Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 OK, klapa kam se gre :lol:
gizmOkak Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 ride...? :rolleyes: :lol: ← ma že od nekdaj mi niso tku prljubljene, zdej pa še majn. Sploh pa se ne moremo dogovorit k so nam zaklenili temo O:-) Gremo na pisto (za nepoznavalce: Idrija - Kalce :yea2: )
GorazdH Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 zaklenili temo? kaka prekleta usrana norost je pa to? :wacko: ja idrija kalce... kdo bo pucal pesek, ki je zmeri u dveh desnih (en blizu god. drugi malo naprej od Hotedršice) ovinkih iz smeri godoviča? pa lih po tabulš liniji :lol: <_<
Gregs Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Gremo Sando zjutraj zbudit... ker je ta teden ne bo nič gor na Ride... :whistle: :lol1: Vsak dečko zasvira na svojo frulico... O:-)
Sanda7 Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 TA BI BLA PA DOBRA hahaahah sam bo jutre sanda7 ustala verjetno taprva od vas 5in20 ma budnico ter piči za cel dan na šiht 16h :SS za popizdit,sam se tolažim da bom teh 8dodatnih ur koristila ko be enkrat fuulllll lepo vreme,pa magar drugo leto ku bo dan daljši kar pa se tiče igranja frulic mam pa tud neki prakse .)
Gregs Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 kar pa se tiče igranja frulic mam pa tud neki prakse ← ... nč ne vem o tem... :whistle: ... bo treba praktično to pogledat... :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: O:-)
Thundercat Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 primorci vas bom vse po riti če se takoj ne javite za skupni izlet z intermezzi Sandine in gregsove seks igre.... :D dejmo pisat kdo pride in kdo pride..... :) "ne pridem" ni na izbiro... :nono:
Staycool Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 a to bosta sam sanda in gregs, al se bodo vloge kej menjavale? :?
Thundercat Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 s pisno prošnjo, na katero je rok pritožbe 3 dni-v kolikor je zavrnjena, lahko zaprosiš za poljubno vlogo..... :)
gizmOkak Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Če ni dežja GIZMO & GIZMO LADY se naslikata na izletu po sandini in gregsovi sobi..........akhm poti :grim
Schultz Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 "ne pridem" ni na izbiro... hmmmm.......ne pridem. Razloge za neprihod sem dostavil že pred desetimi dnevi. Overjeno tudi pri notarju Pepiju Čučašoldi. :lol:
Sanda7 Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 jaz očitno res ne smem manjkati :hmm: sam še vreme morem naročit,aja pa za futr se bo treba kej zment in rezervirat kaj ostala banda se boste kej javli,viggen,eos,punk,........
gizmOkak Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 Jutre če ne bo dežja grem pogledat mal un tuning sejem u Grosupljah. Grem pa z avtom, se bomo kej vidli s kom tam al boste vsi doma? Kaj je pa z našo furo zdej? Aja, Sanda7 dela, TC si ga pa namaka u toplicah ne :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se