GorazdH Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 jst pa mam namen it še dans dol k medvedom...ma zgleda do bo hmali scalo <_< ker neki ruka tle okoli, vsi oblaki grejo proti italiji....ma to je zmeri bol črno.. :wacko:
Thundercat Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 ja fura je kot je gregs napisal.... Zaenkrat se pričakuje, da se vožnje udeležijo(? bom umaknil ko dokončno potrdijo) : Gregs (?), Sanda7 (?), Duhec (?), Nts+Tc(?) , Gizmo + monika(?), Maxxximum (?), Godfather + Katjuša (?), GorazdH (?), Sax (?), Viggen (?), Burnout (?), SqUaLo (?), Sulica (?), Fabi (?), Kat (?), Eos (?), Punk (?), Brrrm (?) ... če sem koga pozabil se iskreno opravičujem.... .)
Gregs Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 VOŽNJA PRIMORSKE SEKCIJE 24.9.2005 Datum vožnje: 24.9.2005 Zbor: glavni ovinek na Ridah Ura: 10:00 Odhod z Rid: 10:30 Pot: Planina-Bloška polica-Žlebič-Kočevje-Dvor-Črnomelj-Metlika-Novo mesto-Straža-Žužemberk-Bič-LJ-Planina (za grafični oris poti glej nekaj strani nazaj). Št. km: cca. 270 Postanek: v Črnomlju na hrani PRIJAVLJENI: 1. Gregs 2. Fabi 3. Thundercat 4. NTS 5. Sanda7 6. Gizmokak 7. Gizmeta :whistle: (Monika) 8. Maxxximum 9. Godfather 10. Katjuša 11. GorazdH 12. Sax 13. Viggen 14. Burnout 15. SqUaLo 16. Sulica 17. Kat 18. Eos 19. Punk 20. Brrrm 21. Motovilc Ko bo tri dni pred odhodom, se bo jasno vedelo tudi, kakšno vreme bo in takrat bom orezervirali tudi prehranjevanje. Prej ne. :grrr
Gregs Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 TC, če dovoliš, bom jaz vodil uradno evidenco.. ko imam že izkušnje... :P .) :D
sulica Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 TC, če dovoliš, bom jaz vodil uradno evidenco.. ko imam že izkušnje... :P .) :D ← :devil: Ne si izmišljevat prijav brez da ti potrdimo.......sploh pa pridemo samo če bo Sanda pokazala kako se na frulico igra skupi szi Gregsom :OK: :lol:
MOTOVILC Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 :? eko če bo prou pridem anki jest :yea1:
Sanda7 Objavljeno September 9, 2005 Opozori Objavljeno September 9, 2005 jaz sem še mausa pa premzo povabla in še dve bejbi sulica srce drago zate vse te pridem tud v saudsko arabijo iskat če je treba ampak jaz sem še vedno da papamo pujseka
Sanda7 Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 glede na to da ima jutri moj dragi rojstni dan sem začela premišlavat kaj mu naj kupim na netu sem najdla tole hondico za 9.600M po moje je bi bil kr vesel :hmm:
Sanda7 Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 in glede na to da ga imam jaz samo 14dni za njim mu morem pokazat tole zadevco za 2,5M :)
Gregs Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 in glede na to da ga imam jaz samo 14dni za njim mu morem pokazat tole zadevco za ← ...tisto prej... :nono: :grrr ...ampak tole... :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :OK:
Gregs Objavljeno September 10, 2005 Opozori Objavljeno September 10, 2005 :devil: Ne si izmišljevat prijav brez da ti potrdimo.......sploh pa pridemo samo če bo Sanda pokazala kako se na frulico igra skupi szi Gregsom :OK: :lol: ← TC jer ekel, da prideš... :P Igranje fruilce pa ne boste gledali.. to je samo za posvečene.... na 4 oči... :whistle: :lol1: :D O:-)
Sanda7 Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 morgen po moje se je TC zmislu .) ker sulica se bo izstrelila v arabijo kokr je men znano gregs ni slabu kr je dobru :)
Thundercat Objavljeno September 11, 2005 Opozori Objavljeno September 11, 2005 tc je napisal sledeče.... Zaenkrat se pričakuje, da se vožnje udeležijo(? bom umaknil ko dokončno potrdijo) : Gregs (?), Sanda7 (?), Duhec (?), Nts+Tc(?) , Gizmo + monika(?), Maxxximum (?), Godfather + Katjuša (?), GorazdH (?), Sax (?), Viggen (?), Burnout (?), SqUaLo (?), Sulica (?), Fabi (?), Kat (?), Eos (?), Punk (?), Brrrm (?) ... ok...razumljivo... :glare: jaz sem naštel večino primorcev + 2 žabarja, ki jih poznam, nič nisem pisal kdo pride....zato so vprašaji tam... :)
Godfather Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Pr ns pa se praznuje :beer2: :010 :grupni: :drunk: :inlove:
gizmOkak Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 USJE TANARTABUJŠ KATJUŠA :004
Špilferderber Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 in glede na to da ga imam jaz samo 14dni za njim mu morem pokazat tole zadevco za 2,5M :) ← ehm.. tole ni 2,5 mio.. prej 8 mio.. pa še firma je šla u kurac.. zato bo treba čoperja kupit.. žal.. :devil:
Godfather Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 (popravljeno) A si ji kupi kej lepega? ← Sm kar si je zaželela Parni likalnik, TEFAL, Program 8, FV9230 Cena: 19.290 SIT Dobava: v dveh delovnih dneh. Ultragliss Turbo, Power Jeans, 8 prednastavljenih programov za samodejno nastavitev pravilne kombinacije temperature in količine pare ustrezno likanemu blagu, navpičen izpust pare, funkcija pršenja, sistem proti kapljanju, spremenljiva količina pare od 0 do 40 g/min, sunkovit izpust pare 100 g/min, samočistilna funkcija (na 8. Programu), rezervoar za vodo 350 ml, moč 2.400 W. Popravljeno September 12, 2005. Popravil Godfather
nts Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Sm kar si je zaželela ← :grupni: tako se dela :worship:
gizmOkak Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Sm kar si je zaželela Parni likalnik, TEFAL, Program 8, FV9230 ← Sam kombinezona se ne sme peglat a ve ona to :hmm: :lol: Druzga pa itak Godfather nima oblečenga :lol1: Bosta pa Miha in Žiga hodila lepa u šolo (sej sm zdnu imena ne :unsure: ) Moja mama pravi d peglanje povzroča raka :slap: :lol1: Vse kar mam za oblečt so une srajce k se jih nosi zmečkane... :whistle:
Thundercat Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Sm kar si je zaželela ← a si jo vprašal če si mogoče kaj želi s tega naslova... :hmm: :D :P hepi rojstni dan godfatherjevi izbranki.... :004
katjuša Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Sam kombinezona se ne sme peglat a ve ona to :hmm: :lol: Druzga pa itak Godfather nima oblečenga :lol1: Bosta pa Miha in Žiga hodila lepa u šolo (sej sm zdnu imena ne :unsure: ) Moja mama pravi d peglanje povzroča raka :slap: :lol1: Vse kar mam za oblečt so une srajce k se jih nosi zmečkane... :whistle: ← Gizmo, sej veš, lahk se nardim neumno pa ga po pomoti zlikam, potem pa Godfather ne bo več mel oblečenga kombinezona :whistle: Miha in Žiga lepa :yes: A nisi mogu prej povedat, da peglanje povzroča raka, bi si mogoče zbrala kej druzga. :hmm:
katjuša Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 a si jo vprašal če si mogoče kaj želi s tega naslova... :hmm: :D :P hepi rojstni dan godfatherjevi izbranki.... :004 ← TC, ta seznam sem že pregledala, je že kar nekaj rojstnih dnevov za mano... Pa hvala za voščilo! :004
Godfather Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 a si jo vprašal če si mogoče kaj želi s tega naslova... :hmm: :D :P hepi rojstni dan godfatherjevi izbranki.... :004 ← TC, ta seznam sem že pregledala, je že kar nekaj rojstnih dnevov za mano... Pa hvala za voščilo! :004 ← Takrat pa je bil zelo drag tvoj rojstni dan!!!!!!!!!!!!!!! Bi to pa ta bo v redu ko te ne bo doma , pa to pa to pol pa še neki zame ..... pa se je napolnila košarca :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx: :xx:
Gregs Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Katjuša... :004 ... za novo cifro... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se