EoS Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 aja....sanda ko se dns mimo rid peljem...ne mi mahat...da ne padem... :kva2:
Sanda7 Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 fantje ne ga srat dejte se lepo zment na šihtu pa si zrihtat soboto frej,čene pa jaz pridem šefe za lulo(uha)vlečt .)
Gregs Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 oink oink... me je začelo prati zato sem se raje obrnu... gume pa to... :angry2: Bo pa danes lepo vreme... :) ← Piss, ti nisi ta pravi prasc... ;) Eni drugi so... :P Ampak so bili pridni... jih moram pohvaliti... :grim
Gregs Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ...bom jaz rajš kej nardila hehe ← ...kaj že.... :whistle: :lol1: :yea2: O:-)
maXXXimum Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Dobu razpored dela za 2/2 septembra... sobota 24. frej :OK: Torej.. i'm in :yes:
Godfather Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ma ne verjamem kokr jaz vem je on bolj zapečkar in nardi za vikend samo 10 kilometrov in porabi samo 0,5litra bencina,ker baje špara za kekec pašteto,tako mi povedal itak Vabljena ← Ma ne ni to da je zapečkar je hribouc in ima se mi zdi dno uro plezanja po klinih,dve uri makadama in še gondolo da pride v dolino pol pa se mu ne da motorja po klinih nosit. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: No sej bo on kej več napisu o tem. Vidim pa da smo primorci eni boljših ljudi na motosvetu.Se nam ljubljančani ,gorenci ,štajerci...kr radi pridružujejo na naših furah. :OK: :OK: :OK:
gizmOkak Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 OK, k se človk že trošta tistih rid, ga bog (ja z malo začetnico, k je en prasc) udari po hrbti... mam angino, si more človk mislt, po 5h letih sm spet zboleu :slap: :huh: Še dobro d me je ulovilo za ta vikend in ne za drugi :kva2: Tko d zdej se odpočijem, pole pa akcija :yea1:
Gregs Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Gizmić, pocajti se, pa gasa drugi teden... :yea2:
nts Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 OK, k se človk že trošta tistih rid, ga bog (ja z malo začetnico, k je en prasc) udari po hrbti... mam angino, si more človk mislt, po 5h letih sm spet zboleu :slap: :huh: Še dobro d me je ulovilo za ta vikend in ne za drugi :kva2: Tko d zdej se odpočijem, pole pa akcija :yea1: ← Ma šit no..... :friend1:
Sanda7 Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 gizmo,maš pa krompir sonce lepo vreme ti pa bolan,dej pejd na motor boš takoj ozdravu to je moj recept in pr men deluje :) uglavno danes na ridah 100%grozdje in kit kat party tam po 18h a bi antony še mal tisto revijo prpelu :hmm:
Sanda7 Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 za kaj pa ta king nič tuki ne napiše,a tam gor u hribah mogoč nimajo štroma .)
king Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Ma ne ni to da je zapečkar je hribouc in ima se mi zdi dno uro plezanja po klinih,dve uri makadama in še gondolo da pride v dolino pol pa se mu ne da motorja po klinih nosit. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: No sej bo on kej več napisu o tem. Vidim pa da smo primorci eni boljših ljudi na motosvetu.Se nam ljubljančani ,gorenci ,štajerci...kr radi pridružujejo na naših furah. :OK: :OK: :OK: ← .....pozabu si še 2 uri veslanja... sej bi te povabu kdaj k men domov,...pa se bojim, da nebi zmogu teh naporov..... pol bi mogu pa še tebe nosit :lol1: :lol1:
Sanda7 Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ja king no kaj pa veslaš če lahko hodiš :hmm: al stric tone zna vse tud veslat bi znov,če bi mogu,sam bi blo pa zanimivo videt kako ga ti nosiš :yea1:
king Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ma ne verjamem kokr jaz vem je on bolj zapečkar in nardi za vikend samo 10 kilometrov in porabi samo 0,5litra bencina,ker baje špara za kekec pašteto,tako mi povedal itak Vabljena ← ..pač šparam... morm še pips nabavit, vidm da je neki mrčesa tuki.. :lol1: če dobim malo dozo pa če bo kej skonto, se bom potrudu pridt,...
gizmOkak Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ma sej gre na bujš. mal je vročina že padla, do druzga tedna bom ku nov :OK: se zdej lih dobro odpočijem, boste vidli pole hudiča :devil: :P
Godfather Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 (popravljeno) Vas pozdravlam do ponedeljka .Zdej bom 3 dni užival v Srbiji. Glejte košaro vam bom pomahal :yea1: :yea1: :yea1: .Glejte kakšnega suhca z ORANŽNIMI LASMI (od danes) in foto aparatom okoli vratu. :lol1: :lol1: LP Upam da pridem živ in zdrav nazaj. Popravljeno September 15, 2005. Popravil Godfather
Sanda7 Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 jaz pa upam da ne prideš nazaj posiljen :lol1: uživaj u čvapah,odojkih,... fajn se mej pa dobr nabijej(katjuško)oziroma navijej tko se napiše :OK: sej znam če hočem
Sanda7 Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 morem povedat da naša Nts pa že kr lepo fura svoj motor :OK: sem prov presenečena in full vesela k vidim da ji gre full od rok,dobr napreduješ,bravo punca sam počas začni dnar šparat k ti bo po moje kr kmal ratal švoh :)
Thundercat Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 sva se že zmenla...on kupi mojo fazerko...jst pa R1 :wub:
Sanda7 Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ma kokr jaz vem ji je moja bolj ušeč,sam je pa res da tvoja bl trese in itak se bo pol za tvojo odločila vsaj jaz bi se na njenem mestu :lol1:
nts Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 :grrr TC malo si me narobe razumel.... jaz kupim R1 .) , ti boš pa kr fazerko imel morem povedat da naša Nts pa že kr lepo fura svoj motor :OK: sem prov presenečena in full vesela k vidim da ji gre full od rok,dobr napreduješ,bravo punca sam počas začni dnar šparat k ti bo po moje kr kmal ratal švoh :) ← :blush: Hvala
GorazdH Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 a zato gre meni zmeri slabše...skozi neki popravljam po ovinkih... :hmm:
gebre Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 :grrr TC malo si me narobe razumel.... jaz kupim R1 .) , ti boš pa kr fazerko imel ← To ti je beseda :OK:
Thundercat Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 To ti je beseda :OK: ← :fight2: :fight2: :angry: :devil: :nono: na koncu sem jaz tisti, ki jo mora po ovinkih lovit, z R1 v njenih rokah se zadeva drastično spremeni... :D :whistle:
Sanda7 Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 :grrr TC malo si me narobe razumel.... jaz kupim R1 .) , ti boš pa kr fazerko imel :blush: Hvala ← :lol1: to stara tako se govori al pa nej proda fejzerko in se vozi s tabo zadi na R1 :grim vsaj gum mu ne bo treba kupavat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se