Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 anyway sanda, branik ni na krasu :grrr ← hm brnik vem da na .) sam branik :hmm: ajde podučte me mal,jaz mam bl kratko lajtngo ampak pestro :slap:
Godfather Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Evo pa imamo novega člana primorske sekcije GODFATHER JUNIOR :grim :yea2:
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 :OK: očka še za kakšno čelado poskrbi in pa srečno vožnjo
Gregs Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 očka še za kakšno čelado poskrbi ← ...saj je samo poziral... ;) Drugače pa želim veliko srečnih in varnih kilometrov tvojemu sinu, Godfather... :OK:
Thundercat Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Evo pa imamo novega člana primorske sekcije GODFATHER JUNIOR :grim :yea2: ← :slap: Se boš tolku po glavi ko bo čez par let želel kako močnejšo žival :lol1:
Burnout Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 ... tvoj je usaj vozen :ninja: ← :eek: :hmm: Kaj je z tvojim kaj narobe ala kaj? Lp Burnout
sax Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Sanda, ma zakaj nisis šla v soboto na Mangrt???? Sm ga osvojil......Z BIČIKLETO!!!!! Slike pridejo, ko vstanem od mrtvih :lol1:
Sanda7 Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 mesn se zdi da boš ti še dolgo pri mrtvih :grim
Godfather Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 :OK: očka še za kakšno čelado poskrbi in pa srečno vožnjo ← Ta teden gremo v louisa
Gregs Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Kaj je z tvojim kaj narobe ala kaj? ← Je, ja.. HUDO narobe... odjavil je prasičko... :P ...pa se ne more voziti, zato pa traumira... :lol1:
maXXXimum Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Je, ja.. HUDO narobe... odjavil je prasičko... :P ...pa se ne more voziti, zato pa traumira... :lol1: ← V tem vremenu se pa res ni kej sekirat če je odjavljena.. tut jst razmisljam vedno bolj o tem zadnje case .)
Gregs Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 V tem vremenu se pa res ni kej sekirat če je odjavljena.. tut jst razmisljam vedno bolj o tem zadnje case ← Eh, daj no daj... včeraj je skoraj cel dan sijalo sonce na Marofu... in mi smo žgali kt pr norcih... :yea2: Da bi prej odjavil, bi si jajca odrezal... :P Bom še malček počakal, vsaj do 22.10., da vidimo, ali bo zaključna fešta na Marofu ob spremljavi 4-valjnikov... :grim
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 a po 22.10 si boš pa mogoče jajca odrezov,gregs ma ga biksaš 100 na uro :grim :grim ma vi kr odjavte sam da me ne boste pol kurcali kaj vas rajcam sred zime z motorjem,aja pa na ride boste z avtom prišli na kak chat :hmm:
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 a po 22.10 si boš pa mogoče jajca odrezov,gregs ma ga biksaš 100 na uro ma vi kr odjavte sam da me ne boste pol kurcali kaj vas rajcam sred zime z motorjem,aja pa na ride boste z avtom prišli na kak chat :hmm: ← Vedno počakam še 1. november, ker je kaj dni fraj, pa se kam pelljem, če je lepo.. potem pa.. počasi spat... pa dilce ven in gasa na sneg... :yea2: :yea2: :yea2: Drugače pa: z avtom pridemo na ride... ti sam povej, kdaj... tudi v dežju :grim (4X4press)
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 ja bi blo res zanimivo da se dobimo v kakem deževnem dnevu magar z avti,ko bo sanda šla kostajn nabirat pa ga bo spekla in na ride prpelala,pa kakšne borovničke da nas bojo mal pogrele al pa moš da nas mal prepuca .)
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 ja bi blo res zanimivo da se dobimo v kakem deževnem dnevu magar z avti,ko bo sanda šla kostajn nabirat pa ga bo spekla in na ride prpelala,pa kakšne borovničke da nas bojo mal pogrele al pa moš da nas mal prepuca .) ← Ko smo že pri pucanju: a si se že umila?! :whistle: O:-)
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 umila že doskrat,sam z uno zadevco pa še ne,enostavno še nimam take krize,bo treba sebata za par dni kam na počitnce poslat da se mi bo zahotelo tovrstno umivanje :lol1: :whistle: :yea1: B)
nts Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Ma ne Sanda..... nej ti on pomaga pri umivanju z našim darilom :naughty:
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 če mene moja pusti...pridem..... O:-) :naughty:
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 to bi blo še bolj zanimivu :hmm: nts ga pustiš :( dej prosim pusti ga :? sej bo hitr fertik :lol1: :slap:
Gregs Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 to bi blo še bolj zanimivu nts ga pustiš dej prosim pusti ga sej bo hitr fertik ← Ne se grebst pred mano, TC.... :fight2: :lol1: .) O:-)
ponky Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 hm brnik vem da na .) sam branik :hmm: ajde podučte me mal,jaz mam bl kratko lajtngo ampak pestro :slap: ← Sanda,Branik je med rečmo Zelenim Gajem in recimo Štanjelom,ampak še vedno na ravninci,ne na Krasu in tam je dobro večkrat vozit mal bolj počasi, k je neštetokrat radar postavljen....in kjer je vedno polno motoristov MK Rihnberk..samo toliko sicer pa dvomim,da ne veš kje je to,ko si cele dneve na motorju...javascript:emoticon(':OK:') smilie
nts Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 (popravljeno) to bi blo še bolj zanimivu :hmm: nts ga pustiš :( dej prosim pusti ga :? sej bo hitr fertik :lol1: :slap: ← :slap: mogoče pa sploh ni mislu mene vprašat za dovoljenje..... Popravljeno Oktober 5, 2005. Popravil Thundercat
frnaza Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Sulica vse naj naj :OK: Glede nesreče pa,moj bivši sodelavec.Baje da bo ostal živ kej več bom pa danes zvečer zvedu :cry: Prv informacije so ble oba hud pretres možganu ma fant se je baje že zbudu sam ne more govorit zaradi udarca v prsi.Baje da je poču u avto z hitrostjo blizu 200 Km.Je avto tri bote zavrtelo :blink: Čudeš,da sta še živa :hmm: ← Evo mene 200 km/h . Peki nimate pojma, raje se ukvarjajte s kruhom . Če bi vozu 200 na uro bi te hodu strašit ponoči. :hmm: Pek pek nimaš pojma!!!!!!!!!!! Še dobro da ti je Silva kupla PC, da greš malo v svet
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se