king Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 ..jaz tut vem kje so Ride, sm že bil enkrat tam....... :grim
viggen Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Sam to s pršutom, pa še teran pa sir ni slaba ideja. Eno malo kntinco mam jaz...... :hmm: Upam da bo jutr vreme.....bendima..... :yea1:
Godfather Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Rade volje bi ga prnesu sam trenutno ga nimam.Ko bo pa ni problema lahko Batzajlo pa Cagivo vprašate sem ga jima na Kopersko noč osebno dostavu sam sm mal Batzajlo zajebu ker se je nažru pol pa ni mogu po prednjem kolesu vozit ker ga je preveč naprej vleklo a ne Barzajla da je blo tako.
Sanda7 Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 no kaj se bo gdo opogumu za ta pršut,al kaj .) al bomo mogli res na roštiljado ciljat kje se pa kej skriva kapitan schulc
gizmOkak Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Godfather. Prpeli enkrat mulca pa motorin (sej maš velk avto) dol h nam, mu bo nick pokazu kaj in kako pa še skupej gresta na Vogrsko k je ena SUPER progca - vse po ravnem, pa brez skokov se da. Eno vikend priješ h nam na kafe in se grejo furat pole. Evo še našga kako napreduje :yea2:
Sanda7 Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 viggen a je možno da sem jaz tebe danes srečala na suzukiju :? aja pa sulico v sežani,je šu mal u nabavo,huggis .)
sulica Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 aja pa sulico v sežani,je šu mal u nabavo,huggis .) ← :P Ja kaj čš, upm da bo tdi tebe tokalo. Se mi zdi da bo prou hmali,kajti take debate ku jh strelš prej al slej se bo kej primlo :OK: :OK: :cry: Z vami pa nism mogu jt,ker me je čakalo kosilo na mizi.......pa tako se je trudla moja žena.Bo pej vč gume in benza za drugič :yea1:
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 ja sej ni panike. mogoče pa res kej kmal sicer me je kat ma prestrašla s pogovorom o rojevanju,sam itak supersanda7,prenese vse .) kaj se gremo kej vozit jaz ga bom šla mal zajahat mi ne da mira
frnaza Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Ku prvo,vidim da si nehu stokat inu se pritoževat,da o crkljanju ne govorim in si se vrnu med žive :OK: ku drugo napisu samo tisto kar so mi povedali toji prjatli,k so gledali vso zadevo :hmm: inu ku tretje,je že tako da vsem pač mama in tata ne kupijo PC-ju :grim in drugače kako je,kako gre si že kupu nov moped-mislim tomos :whistle: k jest sem se oborožil z vešpo za čez zimo :cry: ← Malo sem bil v dvomih, zdej pa vem kdo si. Nikoli ne poslušaj drugih pekov ..... k pole iz štruce rata :kva2: hleb. Situacija je OK! Letos je šla sezona mimo. Za drugo leto če se bom počutu ok razmišljam honda cbr 1000 model 2006 al pa suzuki gsx-r 1000. Ne vem še bomo vidli. Je prezgodaj da bi kej govoru.
duhec Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Za drugo leto če se bom počutu ok razmišljam honda cbr 1000 model 2006 al pa suzuki gsx-r 1000. Ne vem še bomo vidli. Je prezgodaj da bi kej govoru. ← Ojej ma same svoh modele gledas... ti ne bo premalo? Sm nekje slisu da bo kantasaki desetka imela vsaj 190konjev.. to bi blo lih prou. Premisli ne! ;)
Schultz Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Ojej ma same svoh modele gledas... ti ne bo premalo? Sm nekje slisu da bo kantasaki desetka imela vsaj 190konjev.. to bi blo lih prou. Premisli ne! @Duhec:ne žalit ugledne firme, drugače bo prjatl'ca merdonda to zvedla in bo kažin .)
viggen Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 viggen a je možno da sem jaz tebe danes srečala na suzukiju : Suzuki? :grrr Sem zvest! Aprilia. :devil: Verjetno je bil Eos pa se je predstavljal kao viggen :hmm: :lol:
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 no še za naše vrle primorce velja povabilo jutrišnjega srečanja na ridah ob 17h vroč kostanj in svež mošt priskrbljena,dobra družba zagotovljena torej vabljeni
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Čokolatine tudi prinesemo... :whistle:
duhec Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 no še za naše vrle primorce velja povabilo jutrišnjega srečanja na ridah ob 17h vroč kostanj in svež mošt priskrbljena,dobra družba zagotovljena torej vabljeni ← Am... smem neki? :unsure: Ma ni malo pozno? Sej vem, da ne bi smel tezit ker sem tko al tko bil malokrat letos in ce cem prist nej pridem in ce ne mi ni treba samo.. :xx: Fact 1: Sončni vzhod in zahod Sonce vzide ob 7.14 in zaide ob 18.22. Na debelo rabimo 1h do gorice. To nam da 22min druzenja. Po tej uri rata precej hitro mraz po novem in je voznja malo... stala <_< Fact 2: Temperature. (glej sliko) 14°C najvec.. torej ob 17h ko rid sonce ne sije ze 1-2uri 12°, kar se starta proti domu je tkoj 11° ali bognedaj manj... Fact 3: duhec bo skurcan ker je sploh napisu ta post ;) En lep pozdrav! :yea1: ;) @Duhec:ne žalit ugledne firme, drugače bo prjatl'ca merdonda to zvedla in bo kažin .) ← Ma sej ti dobro ves da ni bil point v zaljenju firme :grrr ;)
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Duhc, namontiri si windstopper jakno pa grelnike kolen, pa bo... :P (enipabomozakurblaliavtonatoplopress) :whistle:
fabi Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Ben ja, ne... Mi k smo bajkerji, se vozmo celo leto z motorjm in bi se mogli tud če je že tema in mres, pozerji so pa motorje že odjavli in se prevažajo z avti okoli :xx: :whistle: O:-)
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 ...pozerji so pa motorje že odjavli in se prevažajo z avti okoli :fight2: ...če nimam motorja... a naj se s tičem drajsam okoli?! :whistle: Na ridah že... drugje pa boli... :lol1: :whistle: O:-)
fabi Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 :fight2: ...če nimam motorja... a naj se s tičem drajsam okoli?! :whistle: Na ridah že... drugje pa boli... :lol1: :whistle: O:-) ← Usak izgovor je dober :doze: :smoke:
Gregs Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 In kje si bila danes, da bi malo zmrzovala?! :naughty:
fabi Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Ma ja sej, nism pršla, k sm vedla da bi mogla zmrzavat :cry: in ne bi blo nobenga k bi me teu ogret :( Zato sm se rajši tiščala to doma, sej to pr nas je še toplo :OK:
jokos Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Ma ja sej, nism pršla, k sm vedla da bi mogla zmrzavat :cry: in ne bi blo nobenga k bi me teu ogret :( Zato sm se rajši tiščala to doma, sej to pr nas je še toplo :OK: ← Nekateri smo se ogreli z moštom,drugi s toplimi kostanji ......kaj bi ti še hotla,si že malu zahtevna?? :? .) Ma benj,se bi malu potrudli :slap:
Gregs Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 ... in ne bi blo nobenga k bi me teu ogret ... ← Vsak izgovor je dober... :devil: :devil: :devil: :P :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se