viggen Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 He GIZMO, vse najboljše tudi od mene, želim ti še veliko veliko lepo prevoženih kilometrov! Punk, dej , kupi nazaj Duceta, bos vsaj zadovoljen! Kawo moras ocitno redno barvat, da je lepa....... :devil:
Sanda7 Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 a zgleda da greva sama :hmm: pol pa predlagam da greva raje v Hotel grm :lol1:
nts Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 :grrr ne gresta sama ne...... vama ne privoščimo :D midva s tc-jem greva tudi
Sanda7 Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 o ti nesramnica ti,ma sej maš prov veš ker ti ga zihr nebi prov nč pršparala :naughty: ima da gre na polno pa tud če gume pokajo :yea1: :slap: se mi zdi da me boste prov vsak čas k psihjatru poslali :hmm:
kađiva Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 @nts: kakšna muzka bo kej?? rock,...pop,...?? :) da vidm če se splača pridt,...gotov se že zarad Sande :P :D :D
Sanda7 Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 al unu brenkanje na t....o je blo sam hecanje da ne boš kej preveč zagrabu,lahko pa mi gatke prpeleš bom zlo vesela :grim in ostali primorci
gizmOkak Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 eeeeee :blush: hvala usem za čestitke in lepe želje :OK: Gizmo vas bo še naprej za(je)bavu na ridah, sam zdej bom mal br resn :whistle: vsaj eni so mi rekli nej probam bit :huh: nevem s kje jim ideja :hmm: :? Kdaj se dobite tam u rovtah? Se mi ne da gledat use nazaj? a to za martinovo?
GorazdH Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 popolnoma primerno ime benda... BORDEL :lol1: samo...blues...malo počasna zadeva za ...nabijanje :krneki:
Gregs Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 a zgleda da greva sama pol pa predlagam da greva raje v Hotel grm Kaj pa vem... ok... se bom potrudu zate... :lol1: :naughty: :whistle: se mi zdi da me boste prov vsak čas k psihjatru poslali Eh, kje pa... sej vemo, kaj ti rabš... :naughty: Kdaj se dobite tam u rovtah? Se mi ne da gledat use nazaj? a to za martinovo? Ta petk, 11.11. po 20:00 uri. Se mi zdi, da sem uro zadel... :hmm: Prej je baje samo za penzioniste... :lol1:
Schultz Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 ...ahhhh...gizmo.............malo vč k'sno......... ma bulše ku nikoli........vse naj naj :yea1:
gizmOkak Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 ...ahhhh...gizmo.............malo vč k'sno......... ma bulše ku nikoli........vse naj naj :yea1: hvala :OK: @Gregs: Ah, pol bomo penzjonisti kar doma sekali :kva2:
Gregs Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 Ah, pol bomo penzjonisti kar doma seksali ...kakor komu paše... i tata bi, sine... :lol1: :whistle: O:-)
GorazdH Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 s kom se že seksa doma? :hmm:
Sanda7 Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 sem slišala sex :yea1: kje,gdaj,zakaj,z kom,pridem,zmagam in odidem :slap: al pol smo za enkrat sam mi 4je :eek: pa morde cagiva uleti,kaj pa mausi in ostali
SiR Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 s kom se že seksa doma? :hmm: z ogledalom :)
Sanda7 Objavljeno November 8, 2005 Opozori Objavljeno November 8, 2005 a to je tvoja taktika :hmm: to bi pa res rada vidla,če si seveda pripravljen pokazat
Sanda7 Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 no da še kej pametnga napišem da ne bomo sam o traparijah klamfali .) danes sem se končno prvič v novembru spokala na motor sicer zadi na goldo ampak je pppppppaaaaaassssssaaaaaaalllllloooooooooooooooooooooooooo :OK: res da je blo sam 130-150km čist dost za popoldansko nočno furco,bil je cel žur k temu pa je pripomogel moj na novo spečen mp3 cd,uglavno dogajalo se mi je 100 na uro in bila sem v sedmih nebesih tko je sedlo,pa čeprav je mal v prstke zeblo sva šibala in se nagibala v ovinkih da so tačke rajsale potem pa sva še meglo rezala in bilo je kot v znanstveni fantastiki,ne vem kaj nej rečem tolk orgazmičnega adrenalina že dolgo ne :D pa nikjer nobenga motorista ni blo razn anthonya v postojni in to v kavbojkah(se mi zdi)pri 9 stopinjah :eek:
duhec Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 pa nikjer nobenga motorista ni blo razn anthonya v postojni in to v kavbojkah(se mi zdi)pri 9 stopinjah :eek: Jst sm se tudi vozu samo da sem bil tukej!! :OK: Blo lepo zlo je pa ja, mhm. :yes:
SiR Objavljeno November 9, 2005 Opozori Objavljeno November 9, 2005 a to je tvoja taktika :hmm: to bi pa res rada vidla,če si seveda pripravljen pokazat jst ti dam ogledalo, ti se pa gor prisesaj ... ;)
Gregs Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Jst sm se tudi vozu samo da sem bil FOOOOOOOUŠ!!!! Feeeeeejst fouš!!!! Ampak ti privoščim... :grim :OK:
Thundercat Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 gregs pejt spat.... :P kdaj se dobimo v petek?oz. kdaj kdo pride in kdo sploh pride.... :hmm:
Gregs Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 gregs pejt spat.... : kdaj se dobimo v petek?oz. kdaj kdo pride in kdo sploh pride.... AD 1: dej mir, sem končno računalnik usposobil... :P AD 2: enkrat po 20 uri - vsaj jaz. Najbrž okoli 20:30, prej ne.
Sanda7 Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 jaz pa grem zdele po nov računalnik :OK: pa bom rabla koga da bi mi ga mal uštimov tc boš mel kej cajta če te bom kej rabila,pa nts tud ker sama s tabo glih nebi bla v sobi .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se