Thundercat Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 z njo se zmeni...ona je moj agent.... .) :D
Gregs Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 tc boš mel kej cajta če te bom kej rabila,pa nts tud ker sama s tabo glih nebi bla v sobi ...lohka pa jest svečo držim... še rajš pa kamero... :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 jao tc za jutr zgleda da ni nobenga kandidata poleg nas štirih,zato predlagam da prestavimo zadevo,gregs itak pride šele ob pol 9h jaz pa mam še šiht u soboto in me je čist minilo :cry: naslednjič bi šli lahko drsat v tivoli da sem mal narežimo al pa na bowling
nts Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 ma zakaj bi prestavljali? :? ....Sej ni važno, gregs pride(pripelje 2-3 punce), jaz & nts, + toni(anthony), + še kdo?...sej ne bomo pozno v noč in šihta ne boš zamudila..... spijemo pijačo in to je to...pa se zmenimo za 21.02 uro, ker prej ne bo nikogar....če bomo prestavljali dokler ne bomo "vsi" se ne bomo nikoli vidli... ps:Tc to piše....
Gregs Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Pridem.... sam ali pa s kombijem punc... :D
Sanda7 Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 ma men se zdi da bom zahinavla :blush: nimam nobene volje taprave,me jebe k mam jutr šiht pa spet ustajat 5in 20 :angry2: pa danes bo morde končno PC sestavljen tko da bo kr neki dela pa spat bi šla rada tja do 22h.Tko da me verjetn ne bo :cry: pa itak mausa ne bo,kaj čem pol delat .)
Thundercat Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 jao :slap: gregs kaj čmo?
viggen Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 Sanda, samo to so pa leta, ane? Danes se ga ja spije kozarec, ne pa za PC-jem sedet in ob 22h spat...... :grrr ......oz. opravičljivo nekako po 35 letu.! :hmm: Če bo vse prav, ga bodo Viggen, Eos in Punk skupaj kozarček spili pa o motorjih in dekletah govorili! Na zdravlje! :yea1:
Gregs Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 Sanda, tkole ti bom reku: a si tok stara že al kaj, da ne morš prit za 2 určki malo pogledat in počvekat, potem pa spat? Ma dej dej... računalnik... :rolleyes: ... klinc jih gleda, jutri, ko prideš iz službe, bo lih taku tam... pa ga boš lahko božala... :lol1: ... prit zvečer, ni opravičila... če ne, zamerim... s tavelikim metrom... :naughty: Pa še kopica primorcev pride... ;) Menda jih ja ne boš zamudila... :whistle: gregs kaj čmo? kaj kaj čmo? Žurat dalje... :yea1: Če bo vse prav, ga bodo Viggen, Eos in Punk skupaj kozarček spili pa o motorjih in dekletah govorili! A to v Logatcu ali kje drugje? :hmm:
Sanda7 Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 no morbit pa ste me prepričali :hmm: uglavno če me res ne bo ni razlog v računalniku pač pa po neki potrebi ki se ji reče spanje SEKS
viggen Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 (popravljeno) Gregs: Bomo ostali na Krasu, ker nas precej v soboto dela tako da se (žal) ne bomo preveč odaljevali od tu. :BUA: Popravljeno November 11, 2005. Popravil viggen
nts Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 z njo se zmeni...ona je moj agent.... .) :D aja....nisem vedela :hmm: Če je pa tako, se moraš potem v vsem najprej z mano dogovoriti :grim Sanda ti sam povej, kdaj naj pride .) Pa roke proč :P ma men se zdi da bom zahinavla :blush: nimam nobene volje taprave,me jebe k mam jutr šiht pa spet ustajat 5in 20 :angry2: pa danes bo morde končno PC sestavljen tko da bo kr neki dela pa spat bi šla rada tja do 22h.Tko da me verjetn ne bo :cry: pa itak mausa ne bo,kaj čem pol delat .) Te razumem, je pa škoda. Lahko pa pridete jutri v Postojno na letališče, kjer bo igrala skupina Črna Gradnja. In v nedeljo sigurno nihče ne dela.
Thundercat Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 torej zadeva danes odpade.... :( sanda7 je kriva :grim :nono: :o lahko pridete jutri v Avio Pub, igra moj bratranec :OK: s skupino Črna Gradnja...doza Rocka zagotovljena :grim za tradicionalno srečanje se pa še zmenimo kdaj bo potekalo.... .)
Sanda7 Objavljeno November 11, 2005 Opozori Objavljeno November 11, 2005 o ti sanda hinavka :grim ma sej vas bom častila s sladoljedom na 3Mu drug let .) ma zdej sem taglavna,k mam novo računalo sicer delam še na starmu ampak monitor LCD17 je pa špica :OK: šele zdej vidim kaj sem se matrala na navadnem 15 :slap: k si pa še adsl zrihtam pol ste ga pa na......i bom skoz tuki gor visela :grim
Gregs Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 Sanda, glej, da se boš drugič lepooooo oddolžila, ker si spet zajebala... :naughty: :grim Če pa še tretjič zajebeš, potem pa res ne vem, kaj bomo naredili s tabo... imam sicer nekaj idej... :whistle: :lol1:
Sanda7 Objavljeno November 12, 2005 Opozori Objavljeno November 12, 2005 u tele ideje me pa kr zanimajo :grim ,upam da ne toliko,da bom naslednjič še u tretje zahinavla :hmm: pol boste vedli kje je razlog danes sem bla pa na morju takoj po šihtu ma je pasalo če prav je blo za nazaj sam 3stopinje od postojne naprej,še dobr da sem bla zadi na goldiki aja pa saksiča sem vidla,pa ni mel nič marende sabo jaz pa tko lačna :cry:
Thundercat Objavljeno November 13, 2005 Opozori Objavljeno November 13, 2005 imam sicer nekaj idej... are u thinking, what i'm thinking.... :hmm: gangbang :OK:
Gregs Objavljeno November 13, 2005 Opozori Objavljeno November 13, 2005 are u thinking, what i'm thinking.... gangbang May be, may be.... :whistle: :yea2:
Burnout Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 May be, may be.... :whistle: :yea2: I wonder why we think the same thing :lol1: :lol: O:-) :whistle: Lp Burnout
Gregs Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 I wonder why we think the same thing Has anyone mentioned Bambi?! :whistle: :whistle: :whistle: O:-)
Burnout Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 (popravljeno) Has anyone mentioned Bambi?! :whistle: :whistle: :whistle: O:-) I haven't heard anything. Have you? :whistle: :whistle: :whistle: Lp Burnout Popravljeno November 14, 2005. Popravil Gregs
Gregs Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 I haven't heard anything. Have you? Not even a whisper. I have heard someone said Maxxxo might be the right person to hear (or even feel) something... :whistle: :lol1:
Sanda7 Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 pa kaj zdej boste kr v angleščini pisali,al kaj :? dijo bono sej smo primorci pol bi se že bl italjansko spodoblo :grim kaco duro .)
Gregs Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 pa kaj zdej boste kr v angleščini pisali,al kaj :? dijo bono sej smo primorci pol bi se že bl italjansko spodoblo kaco duro Emmm... Primorc je začel v angleščini.. :whistle: Mi smo samo nadaljevali... :naughty: Ma lohko tudi szi taljanščino si pomag(h)amo... :grim Ma che bell' culo hai, Sanda... :lol1: O:-) Boljše?! .)
GorazdH Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 se kar vidi da ratava zima...se vse vrti okol kake tople riti :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se