Brrrm Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Imam močan namen prijezditi do Tolmina. Je pa vse močno odvisno od družinskih načrtov.
pohajač Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 No končno se tudi na obali nekaj dogaja,definirajte še zborno mesto in se vidimo. ;)
MOTOVILC Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 (popravljeno) Evo, :huh: naša kompanija segurnu pride, se an malu ohlodit, če je sploh še kej vode tm gor! :D Braneta bmo pa ben zrihtali :P nč bat ! :) Popravljeno Avgust 19, 2003. Popravil MOTOVILC
gizmOkak Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Vale, je tvoj slučajno Diversion SREBRN??? In si bla v nedeljo kej po hrvaškem, trenutno pa si ostrižena na kratko in rdečkartih barv??? K sm se z avtom rdeč 106 z nalepko jadrilice <_< vračou s hrvaške-Poreča :) sm vidu eno ritko v miss sixti kavbojkah, sam mi je prehitro ušla, z vidika, pole pa se je nekje na parkirnem ustavla (takratpasmviduvsebinopodčeladopress) :D :D Moj je Diverson srebrn, sam nimam kratkih las ampak dolge in čez vikend sem harala po Brežicah in okolici :D Ah nč pole, bom mogu na Tolmin počakat d te vidim :D
gizmOkak Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Definirajte kje oz. kaj zavzema primorska pokrajina...a smo Postojnčani všteti tle not :) :rolleyes: Postojna je PRIMORSKA dežela, sej maste trte in koruzo tam ne??? :blink: :ph34r:
gizmOkak Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Aja pa še to!!! Za zbirno mesto ne...a ne bi blo bolš kje na krasu ob dobrem teranu in pršutku :rolleyes: kukr pa u kopru?! K krs je nekje na pol poti vseh, tko d nebi eni nrdili 150 (postojna, gorica, al pa celo idrija...) drugi pa 5 km do tja prist :blink: :ph34r: No sam moj opinion, meni bi tko bol dišalo ;)
yankee Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Jst sm tdi zraven..... in sem za srecanje cimprej....sam povejte kje in kdaj... :D
yankee Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Za zbirno mesto ne...a ne bi blo bolš kje na krasu ob dobrem teranu in pršutku :rolleyes: kukr pa u kopru?! K krs je nekje na pol poti vseh, tko d nebi eni nrdili 150 (postojna, gorica, al pa celo idrija...) drugi pa 5 km do tja prist :blink: :ph34r: ce se pa dobimo na krasu bom kar pes prisel,ker se mi ne splaca uzigat mopeda za 200m naredit :D :P
punK Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 ce se pa dobimo na krasu bom kar pes prisel,ker se mi ne splaca uzigat mopeda za 200m naredit :D :P Živ kraševc a se poznamo?!
Vale Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 He he, prvo zbirno bo v KP pa basta ... kdo se je spomnil motosekcijo odpret ... torej KP :ph34r: :D :P
MOTOVILC Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 dobro, :huh: zdej pa sam še datum :rolleyes:
punK Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 PO, GO, KP, .......sploh nima tolko pomena kje, baje da je vožnja z motorjem užitek, zame sigurno je... zato bomo nardili teh par kilometrčkov, al ne!?
Brrrm Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Mislim, da je KP za prvo zborno mesto primeren, ker konec avgusta tam prav gotovo ne bo poledice, si upam zagotoviti to in podpisati, ne bom pa roke v ogen tlačil, da mi ne osmodi dlak na njej. :P ;) :lol: :lol:
punK Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Nimam pojma....po nicku ne...kako drugace pa morda...od kje si? sežana....zr7
moni Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Severne primorce tud zraven štejte ! :lol: U Tmin pa tud pridem :D
Vale Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 OK ... prvo srečanje, da se malo upoznamo ... ČETRTEK 28.08.2003 OB 20.00 V SNACK BARU ... VABLJENI VSI ... TUDI NEPRIMORCI, ČE KOGA POT MIMO ZANESE P.S. Če slučajno kdo ne ve kje je Snack Bar => Žusterna, nasproti bazena ...
Brrrm Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 :) P.S.: Če kdo ne ve, kdaj je četrtek, 28.08.2003 => to je naslednji teden :lol:
gizmOkak Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 OK ... prvo srečanje, da se malo upoznamo ... ČETRTEK 28.08.2003 OB 20.00 V SNACK BARU ... VABLJENI VSI ... TUDI NEPRIMORCI, ČE KOGA POT MIMO ZANESE P.S. Če slučajno kdo ne ve kje je Snack Bar => Žusterna, nasproti bazena ... OK pridem! Sam tolk d vam povem neki.....pa ne okul govort......mi je šel ležaj od ojnice :( :( :( :( :( :( :( :( :( Tko d nevem če bom v tolminu :( :( :( Upejmo d vsaj v KP pridem, sam bom mogu tudi hmali jt domuo k mi mami ne pusti več ku do 2h ponoči pohajat :P do doma rabim pa najmanj 1h15 :blink:
Biba Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 He he, prvo zbirno bo v KP pa basta ... kdo se je spomnil motosekcijo odpret ... torej KP :ph34r: :D :P Definitivno KP ... kdo se je pa spomnu idejo za temo odpret ... :P :D ;)
pohajač Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 A ni nobenega lokala kjer bi bilo malo manj gužve,sicer pa jaz v četrtek ne morem ker delam nočno(sory)
Vale Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 A ni nobenega lokala kjer bi bilo malo manj gužve,sicer pa jaz v četrtek ne morem ker delam nočno(sory) He he lokala kjer ni gužve :rolleyes: ... tak more bit pa pol zanič ... :rolleyes: :P
sax Objavljeno Avgust 19, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 A ni nobenega lokala kjer bi bilo malo manj gužve,sicer pa jaz v četrtek ne morem ker delam nočno(sory) Je: SPEED! Samo tam so še natakarce zginle :P
Vale Objavljeno Avgust 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2003 Speed, kaj je to, kje je to ... :rolleyes: :P :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se