kađiva Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 ooo znanec sax,...staraš se :D :D vse najboljše!! :OK: :OK: :OK: pa še mnogo kilometrov z boxerjem ti želim :P
Thundercat Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 se kar vidi da ratava zima...se vse vrti okol kake tople riti :lol: kako je bilo v soboto s tvojo ritjo...jo je kera grela ali si si jo sam grel.... :hmm:
GorazdH Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 (popravljeno) tc,ker je bjonda pač spizdila :nono: s prijateljem (njenim :lol1: ) prej "domov", sem jo grel kar sam v spalni vreči in pod plahto... <_< pač...moja boga corsa (3 cilindri) se pač ne more kosat z opel GT jem... :lol: :P :yea1: oh well, better luck next time :grrr Popravljeno November 15, 2005. Popravil GorazdH
Gregs Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 Jao Saxić, me loviš... škoda, ker me ne moreš ujeti... VSE NAJBOLJŠE!!! :OK: :OK: :OK:
Sanda7 Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 dragi SAX želim ti čim več dobre marende,čim manj kilometrov z RTjem in čim prej nakup zlate prasice :naughty: gregs mnogo bolje :OK:
Godfather Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 SAX želim ti dober SEX :beer2:
Schultz Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 samo malo bom počečkal............da veste, da sem še živ :P
Burnout Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 SAX želim ti dober SEX :beer2: Se pridružujem željam :OK: :OK: :OK: Lp Burnout
era Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 sax Vse naj naj za rojstni dan!! :beer2:
Sanda7 Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 SAX želim ti dober SEX :beer2: pol ga pošlji na Rakek :lol1: schulc lep da še migaš banda neki se šušlja o Holiwoodu v petek 25.11 ob 19h,sam ni še zihr
Godfather Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 SAX pejdi na RAKEK te čaka presenečenje :lol1:
sax Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 HVALA; HVALA; HVALA vsem! Sem bil na Rakeku in me je pričakal Seba! Oštja, ma še nisem ratal fročo!!!!! :lol1:
Gregs Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 banda neki se šušlja o Holiwoodu v petek 25.11 ob 19h,sam ni še zihr A hočeš reči, da nas boš še tretjič na suho nategnila?! :whistle: :whistle: :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 a to pa ne,ni to moje maslo mislim da je idejo o srečanju dobila MDR bojda pridejo tud korošci,jaz samo posredujem naprej informacijo,čist po babje .) kaj se gremo kej furat zuni je sonce pa mraz k hudič mimgrede v SOBOTO 19.11 ob 12 bo v Logatcu pred Lunca barom srečanje motoristov in kao Slovo od sezone.Vabljeni motoristi kot tud pešci in avtomobilisti
Gregs Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 a to pa ne,ni to moje maslo mislim da je idejo o srečanju dobila MDR bojda pridejo tud korošci,jaz samo posredujem naprej informacijo,čist po babje .) kaj se gremo kej furat zuni je sonce pa mraz k hudič mimgrede v SOBOTO 19.11 ob 12 bo v Logatcu pred Lunca barom srečanje motoristov in kao Slovo od sezone.Vabljeni motoristi kot tud pešci in avtomobilisti AD1: U, super.... pridem.... kje pa je Holivud? :hmm: Razen tisti v Ameriki, da ne bo spet kakšen vedno pameten tip prbijal svoje vratolomno globokoumne izjave... :glare: AD2: 19.11. pa delam do 17, tako da odpade.... :( Bi pa drugače z veseljem prišel malo pogledat... :grim
nts Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 mimgrede v SOBOTO 19.11 ob 12 bo v Logatcu pred Lunca barom srečanje motoristov in kao Slovo od sezone.Vabljeni motoristi kot tud pešci in avtomobilisti Ravno danes sem slišala informacijo, da v tem baru kelnari ruska deklica in da imajo tudi plesalko, ki pleše trebušni ples..... za fante bo sigurno zanimivo.
GorazdH Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 :grrr ne grem ker bom spet spal u avtu.... :devil:
Thundercat Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 :grrr ne grem ker bom spet spal u avtu.... :devil: ne boš edini.... :D
gizmOkak Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 z zamudo ma s srcem :) SAX VSE NAJ NAJ :OK: Banda kaj je z vami, ste se prou pokvarli, s sando in gregsom na čelu :slap: :lol: je videt d kdr ni mopedou u akciji so sam še naumne :grrr
Gregs Objavljeno November 17, 2005 Opozori Objavljeno November 17, 2005 Banda kaj je z vami, ste se prou pokvarli, s sando in gregsom na čelu Kedo se je pokvaru? Jest nč ne smrdim... no ben dobro... ko s sprdnem že.... :lol1: :lol1: :lol1: :whistle: O:-) Če že , smo skoz pokvarjeni... :naughty: :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 ma neki je treba klobasat,kaj bo šele od jutr naprej k uspostavim modri adsl doma :OK: upam da mi pride TC u pomoč gregs Holiwood je pa baje zraven TC motoshopa
Gregs Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 gregs Holiwood je pa baje zraven TC motoshopa Hvala... :K Se mi je zdelo, pa nisem bil prepričan... :whistle:
Sanda7 Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 uffffff sem skurjena k norc sem se ga učeraj in danes tok naseklala da bi še zdej na frulici kej pokazalo :slap: kok sovražim objemanje školke tko da upam da je vsaj par let ne bom več no u glavnu sem prišla povedat da ta nov PC in adsl že veselo lavfat,tko da bo cel rokenrol zdej čez zimo,tko da če me boste imeli polhen kurac se vam že zdej opravičujem .) ej tc kako je blo si pošical barabe :hmm:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se