maXXXimum Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 ej moderatorja kaj pomeni k mi piše nepreverjena :? Da še nismo preverli kakšne barve si spodaj :naughty: Tko da čimprej slikco prpopat, da boš lahko še naprej uporabljala MS :whistle: Če pa ni barve, je pa tut to treba preverit .)
Thundercat Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 Tko da čimprej slikco prpopat, da boš lahko še naprej uporabljala MS :whistle: ne posluši max-a :grrr ...ti slikco moderatorju pošlji, da preverim/va(meni ali gregsu) :D
Sanda7 Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 pa sem mislila da sem sam jaz taka,pa sem prov vesela da nisem edina :OK: drgač pa tole uprašanje je blo čist resno ,eni so člani,... pr men piše pa nepreverjena,kaj to za en hudič pomeni :?
Gregs Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 joj kok si ti nesramen,te ne bom mela več rada pa nisem jaz zamočila,temveč jo je sneg zagodel OK.... bom priden... O:-) Ampak kaj hočem... če pa dejanja vedno pokažejo drugače... :whistle: Izgovor se pa tudi najde... :lol1: :naughty: :whistle: ne posluši max-a :grrr ...ti slikco moderatorju pošlji, da preverim/va(meni ali gregsu) Tako je... slikco pošl, pa boš prece preverjena... :lol1: pa sem mislila da sem sam jaz taka,pa sem prov vesela da nisem edina drgač pa tole uprašanje je blo čist resno ,eni so člani,... pr men piše pa nepreverjena,kaj to za en hudič pomeni Jasno, da nisi edina... sej se stalno zezamo, pozimi pa še bolj, ko se ne furamo... ;) Drugače pa po moje nisi odgovorila na kakšen mail od motosveta, pa si nepreverjena... ali pa kajpajazvemkaj.. piši Codeinu, pa je...
Sanda7 Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 zdej naju bom pa izdala da sva oba ob čudi uri pokonci pa nej si mislijo kar hočejo,danes je moja noč obkrožena sem s tremi fanti :OK: :yea1:
maXXXimum Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 zdej naju bom pa izdala da sva oba ob čudi uri pokonci pa nej si mislijo kar hočejo,danes je moja noč obkrožena sem s tremi fanti :naughty:
Gregs Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 zdej naju bom pa izdala da sva oba ob čudi uri pokonci pa nej si mislijo kar hočejo,danes je moja noč obkrožena sem s tremi fanti :naughty:
Burnout Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 zdej naju bom pa izdala da sva oba ob čudi uri pokonci pa nej si mislijo kar hočejo,danes je moja noč obkrožena sem s tremi fanti :naughty:
Burnout Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 :slap: :slap: Jao jao, bo treba kaj prej začet hodit spat :P Mah zakaj pa :hmm: Sej je blo noro :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: Lp Burnout
Sanda7 Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 ma sej je blo fajn :naughty: spali bomo sej veste gdaj .) sam drugič morem pa res mal prej ustat a se danes tud kej dobimo :hmm: jaz bom verjetn ob 2h pršla mal pogledatmislim rečt jutr u tork
Thundercat Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 ej moderatorja kaj pomeni k mi piše nepreverjena :? pojdi na svoj mail, tam si prejela od Motosvet tema, link na katerega moraš kliknit....Verjetno zato, ker si si mail spremenila....
Sanda7 Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 ja sem pogruntala sem kaj ku mi pošta ne dela in še vedno tebe čakam :grim
Thundercat Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Mene se ne čaka...jst pridem hitro/prvi.... :kva2: :naughty:
maXXXimum Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Mene se ne čaka...jst pridem hitro/prvi.... :kva2: :naughty: TC, s tem se ni za hvalit .)
Gregs Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 a se danes tud kej dobimo jaz bom verjetn ob 2h pršla mal pogledatmislim rečt jutr u tork ....mi te bomo čakali... ;)
Sanda7 Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 odlično :OK: sam sem zamudila v stilu 7minut .) ja tc in gda me bo doletela ta čast da prideš :hmm:
Sanda7 Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 pa kaj je primorci vas je res zasnežilo :P
Thundercat Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 TC, s tem se ni za hvalit .) ah, kaj da ne....po tem pravilu jih v uri lahko več obdelaš..... .)
Gregs Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 ja tc in gda me bo doletela ta čast da prideš Če TC ne pride, pridem jaz v petek... samo povej, kdaj... :whistle: .)
GorazdH Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 ma res...kej je z nami primorci...sej ni nobenega! ...da se ne vsi nekje grejejo pr kaki topli zadevi??? :hmm: očitno samo jst zmrzujem <_< :lol:
fabi Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 ma res...kej je z nami primorci...sej ni nobenega! ...da se ne vsi nekje grejejo pr kaki topli zadevi??? :hmm: očitno samo jst zmrzujem <_< :lol: Ne ne, pole smo že u dveh k zmrzujemo :doze: <_< :lol:
GorazdH Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 :hmm: :huh: ja kam si zalovila vse tvoje ljubimce???
punK Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Ne ne, pole smo že u dveh k zmrzujemo :doze: <_< :lol: štejte še mene :lol1: .....ufffffff :doze:
Sanda7 Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Če TC ne pride, pridem jaz v petek... samo povej, kdaj... :whistle: .) to je jutr,hm ja popoldne od 14-22h delam dopoldne pa do 12h spim,tko da težka bo za jutr no ma če za vikend ne pride TC pol pa se lahko zmenva magar za drug tedn če boš mel kej cajta,pa morbit še kej snega zapade da bo bl zanimivo slajdat čez rakitno :naughty: drgač pa mene nič ne zebe :P je treba bit spolno aktiven pa je še vroče
Gregs Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 to je jutr,hm ja popoldne od 14-22h delam dopoldne pa do 12h spim,tko da težka bo za jutr no ma če za vikend ne pride TC pol pa se lahko zmenva magar za drug tedn če boš mel kej cajta,pa morbit še kej snega zapade da bo bl zanimivo slajdat čez rakitno Petek torej odpade... OK, pa drug teden... sej tut če TC porihta, še zmeri lohka pridem... za slajdat sem zmeri.. tko al drgač... :whistle: :lol1: :naughty: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se